Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κοριτσακια αμα σκοτωσω τον αντρα μου θα παω μεσα η θα μου δωσουν μεταλιο?

ΚΟΥΙΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ

Εγω παντως κλινω προς την 2η επιλογη.. Στο δικαστηριο τωρα, θα σε γελασω... :lol::lol:

Τι σου εκανε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακου τι εκανε η κολωνα του σπιτιου μην χ...............

αυτο το σκ εχω επιτελους ρεπο απο το καφε που δουλευω μετα απο 2 μηνες σερι δουλεια ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

χαχαχαχαχα ανπέκταμπλ!

Θα έρθω μάρτυρας υπεράσπισης :lol:

Πάρτην τηλέφωνοκαι πες της να φέρει και το φαγητό μαζί για όλους!

Εγω θα επικοινωνησω Αερικουλι τηλ με το πεθεριδιο μου μονο αν με καλεσουν σε τιποτα ευχαριστα για παρτη της μουχαχαχαχ

Ειμαι και κακιστρο.Αλλα σκεφτηκα να την εκδικηθω με το να κανει παρεα με τα 3 καινουργια μας γατακια αχχαχααχαχ

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!!

βικυ μηπψς ο αντρας σου καλεσε την μαμα του για να σας μαγειρεψει και δεν καταλαβες?λες λες?

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι δεν το σκεφτηκα αυτο ρε φιλη:rolleyes:

χριστινα με γεια το κουρεμα,μια χαρα ειναι αν και δεν ξερω πως τα ειχες πριν.

φαιη πολυ καλο το γεγονος οτι δεν ενιωσε ασχημα στο νεο σας σπιτακι.ευχομαι απο δω και περα να κυλανε ολα τελεια.το τζακι ειναι μαγεια !!!!!τυχερουλα

4ywWp2.png

Που εισαι βρε γαντζομανουλα? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες! Ζηλεψα το μεγαλο σου σαλονι και ειπα να αποκτησω κι εγω ενα!! ;)

Βικακι οκ... Εγω θα ειμαι απ' εξω με πανο και θα φωναζω "Λευτερια στη Βικυ!!" :lol: Πλακα - πλακα, κι εγω θα τα επαιρνα κρανιο!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

α και τωρα θα ζηλευω εγω το τζακι σου.νωριτερα ασχολιωμουν με τον μπεμπη και ημουν "αδρανης"

εγω παλι δεν θα τα επερνα κρανιο θα κανονιζα μια συναντησουλα με τις φιλες μου καπου εξω.

4ywWp2.png

Κοριτσακια την κανω κι εγω σιγα - σιγα γιατι τα εχω παιξει με το κωλοσημα...

Μιλησαμε με τον ιδιοκτητη και ειπε θα μας δωσει τους δικους του κωδικους μεχρι να συνδεσουν το δικο μας! Μακαρι να ερθει αυριο να μας τους φερει γιατι δεν θα αντεξω αλλη μια μερα αγκαλια με το παραθυρο!! :lol:

Φιλακια και ονειρα γλυκα! Τα λεμε αυριο οπως και να 'χει! (Δεν το βαζω κατω λεμε με τι-πο-τα!! :-P)

Καλο ξημερωμα να εχουμε!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...