Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

xaxaxaxaxaxaxa

Εμείς δεν θα πάμε κολυμβητήριο :( σνιφ σνιφ γιατί πήραμε και μαγιό την Τετάρτη :(

Έχει 38,5 αυτή τη στιγμή μαμώ το εμβόλιό του μαμώ!

Κρίμα :( Περαστικά στη Κωνσταντίνα

Μαρία δεν μπορείς να βάλεις εικόνες από τον υπολογιστή σου κατευθείαν στο φόρουμ ;) Πρέπει να τις ανεβάσεις στο imageshack και να βάλεις εκείνο το link ;)

Ποιά Μαρία, ποιά εικόνα; :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

500 ευρω.σε σχεση με ολα αυτα που ακουσα για πνευματικα δικαιωματα οσον αφορα το αρχειο φωτογραφειων η κοπελα αυτη ηταν απιστευτα καλη.

σονια νομιζω οτι μπορει να μην την κανουν παρεα επειδη ειναι ομορφη.παιζει και αυτο κυριως στα κοριτσακια,το εχω δει.το πεισμα εγω το βλεπω σαν θετικο μπορει να ειμαι και λαθος αλλα εγω το εχω καταταξει στα υπερ μου (οχι οτι εχω λιστα αλλα λεμε)

Ειρήνη στείλε μου πμ σε παρακαλώ στοιχεία της φωτογράφου να την έχουμε στα υπόψιν. Και περιμένουμε να μας δείξεις και το αποτέλεσμα της δουλειάς της. Όσο για την Κυριακή, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μακάρι αυτή η αντιδραστικότητα να εξελιχθεί σε κάτι θετικό στο μέλλον. Αυτό όμως που με ανησυχεί περισσότερο είναι μην την οδηγήσει σε απομόνωση (να μην μπορεί να κάνει φίλους δηλ...).

Γενικά όπως έχετε καταλάβει μετά τις ιώσεις αυτό είναι το θέμα που με απασχολεί με την κυριακή και σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας.

Μαρίανδ σήμερα συνέχεια μου αναφέρει το δημήτρη σου... ότι ο δημήτρης της έδωσε τα παιχνίδια του, ότι με τον δημήτρη "άνοιξαν" τη βροχή (δεν κατάλαβα όμως τι εννοούσε με αυτό). Λες να γίνουν φίλοι τελικά;

Βλέπω ότι το μουσείο σοκολάτας έχει μεγάλη πέραση. Μετά το μεσημέρι την Κυριακή πιστεύω ότι θα βολεύει και εμάς. Είναι καλή ώρα αφού δεν κοιμόμαστε κιόλας το μεσημέρι.

Ναταλία & Σοφία πολύ ευχάριστα τα νέα για το παιχνίδι. Μακάρι να παίξετε & ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!

Φαίη και εγώ θέλω να μετακομίσω (θέλω να πάω πιο κοντά στους γονείς μου), αλλά τα λεφτά σκέφτομαι ....

Χριστίνα ο πυρετός από το εμβόλιο δεν θα κρατήσει πολύ. Αύριο θα είναι περδίκι. Εσύ πως είσαι; Συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί ο βήχας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και παλι! Αυτη τη στιγμη ειμαι κρεμασμενη απο το ταβανι αλλα τα καταφερα και βρηκα ιντερνετ!! :lol::lol:

Ολα καλα με το Μαρακι, τα πραγματα πηγαν πολυ καλυτερα απο οσο περιμενα! Εξερευνησε ολο το σπιτι και στην κυριολεξια "κολλησε" με το κρεβατι της. Δεν ηθελε να κατεβει και φυσικα δεν εκανα καμμια κινηση να την κατεβασω παρολο που ηταν η ωρα της φρουτοκρεμας! Το μεσημερι κοιμηθηκε 2,5 ωρες εκει και οταν ξυπνησε ηρθε στο κρεβατι μου και μου ειπε "μαμα μαμε" (=μαμα παμε). Πραγματικα το ευχαριστηθηκα πολυ και ευχομαι να κυλησει ετσι ολο μας το βραδυ.

Το απογευμα ο Βασιλης αναψε το τζακι και καθομουν στον καναπε και χαζευα τις φλογες.. Μεγαλη παρηγορια το τζακι, ξεχνιεσαι τελειως! Παρολαυτα αν δεν το αντεχει καποια, να με ενημερωσει να μην το αναψουμε την Παρασκευη που θα ερθετε! Δεν υπαρχει θεμα, τραβαει κανονικα τον καπνο και δεν μυριζει, απλα αν για καποιον λογο δεν το θελετε, ενημερωστε με!

Κατα τα αλλα ολα καλα! Το σημα ειναι της κακιας ωρας και δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω, αλλα ειναι θεμα ημερων να ξαναεχω τη δικια μου συνδεση και δεν απογοητευομαι!

Αερικο περαστικα στην κουκλα μας! Ποιο εμβολιο εκανε?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο Μαράκι! Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα πάει υπέροχα :)

Το infrarix κάναμε και αυτή τη στιγμή έχουμε 37,3

Επίσης κουρεύτηκα όπως μπορείτε να δείτε στο άλμπουμ μου εδώ :D

Ευχαριστω Χριστινακι για την εμπιστοσυνη προς το παιδι μου! :lol:

Το μαλλι ειναι τελειο, ειχες δικιο τελικα για την αλλαγη! Να σου πω επισης πως παρολο που απο κοντα η Κωνσταντινα μοιαζει στον αντρα σου, στις φωτογραφιες μοιαζετε παρα πολυ! :D

gM4vp2.png

Φαίη και εγώ θέλω να μετακομίσω (θέλω να πάω πιο κοντά στους γονείς μου), αλλά τα λεφτά σκέφτομαι ....

Η αληθεια ειναι πως τα λεφτα ειναι πολλα! Και μαλιστα το επισημαινω κι εγω, αυτο το μηνα πραγματικα δεν ξερω τι θα κανουμε, ευγνομονω το Θεο που εχω τη μανα μου πισω και "τσονταρει".. Αλλα μη φυγεις ρε 'συ Σονιακι τωρα που ηρθαμε εμεις και ειμαστε κοντα!! Σε θελουμε εδω!! ;)

gM4vp2.png

Φαιη μπραβο που επιτελους τακτοποιηθηκες..........

Ευχαριστω Βικακι! :D Πως εισαι εσυ?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Βίκη μου είσαι η κατάλλη περίπτωση για να οργανώσουμε εκείνο το ομαδικό χαμά που λέμε στις αλλοπρόσαλλες! Αν κάποιος το χρειάζεται περισσότερο απ' όλους είσαι εσύ :lol:

Ευχαριστώ για τα περαστικά... κοιμήθηκε με ψιλοδέκατα... για να δούμε πως θα ξυπνήσει.

Θα συμφωνησω με τη Χριστινα! Κατ' εμε εσυ και η Αλεξια χρειαζεστε επειγοντως ξεκουραση! Οχι πως οι υπολοιπες κουραζονται λιγοτερο αλλα ειδικα εσεις... τι να πω! Απλα συγχαρητηρια και στις δυο σας!

Εγω παντως με ενα παιδι, χωρις βοηθεια και ολη μερα μες στο σπιτι, τα επαιξα εντελως! Γι' αυτο και ηρθα κοντα στη μανουλα μου μπας και ξελαμπικαρω λιγακι.. Το ξερω απο τον εαυτο μου, δεν υπηρχε περιπτωση να αντεξω κι αλλο στην ερημια με ενα παιδι σε τετοιους ρυθμους! Οχι πως η Μαρια κανει κατι αφυσικο για την ηλικια της αλλα αλλο να εχεις εναν ανθρωπο κοντα κι αλλο να τραβας κουπι μονος..

Κουραγιο Βικακι!! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...