Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω δεν θελω να παω για τον μπεμπη........

για μενα θελω.σα δε ντρεπομαι ε?

φαιη με το καλο στο σπιτακι σας!!καλοριζικο και μονο χαρες να μπαινουν.τα εξοδα στις μετακομησεις ειναι αρκετα.υπομονη θα φτιαξουν.....

4ywWp2.png

ναταλακι ευχομαι να σας καλεσουν να παιξεται.ειχα παει και εγ στο password και απο οτι καταλαβα το κανουν περισσοτερο για να εχουν κοινο.αν εισαι πολυυυυ τυχερος παιζεις.παντως περασα τελειααααααααα ειχε καλεσμενους τον λακη γαβαλα και την βασια λοη.ο γαβαλας κορυφη λεμε και μεχρι τοτε αηδιαζα με το που τον εβλεπα,ο τσαλικης δεν το συζητω φανταστικος ετοιμολογος με ατελειωτο χιουμορ

4ywWp2.png

Φυσικα κ δεν ξεχασες καμια....

Αλλωστε εγω δεν υπαρχω.....

Συγχαρητηρια που καταφερες να με διωξεις απ το καφε.

Φυσικα και "δεν υπαρχεις" δηλαδη απλα ΕΛΕΟΣ! Δεν εχω να σχολιασω κατι, οποιος θελει να φυγει - φευγει, οποιος θελει να μεινει πραττει αναλογως. Το αν επεστρεψα εγω στο θεμα και εσυ χαλαστηκες ειναι δικο σου θεμα, το οτι γραφουμε ομως και οι δυο εδω δεν προϋποθετει πως θα πρεπει να μιλαμε κιολας. Οσο για τα συγχαρητηρια και τα λοιπα κρατησε τα, δεν τα χρειαζομαι και ουτε προκειται να αισθανθω τυψεις για κατι που εσυ και μονο εσυ με χρεωνεις. Αυτα απο εμενα, μπορεις να πεις ο,τι μα Ο,ΤΙ θες, εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξανασχοληθω με εσενα ή τα γραφομενα σου.

Καλημερα κοριτσακια!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Εμεις σε λιγακι θα παρουμε το Μαρακι και θα παμε σπιτι μας! Ανυπομονω να δω αντιδρασεις της!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

το οτι γραφουμε ομως και οι δυο εδω δεν προϋποθετει πως θα πρεπει να μιλαμε κιολας

Δε σου ζητησα να μου μιλησεις αλλα καλο θα ητανε να μην ειρωνευεσαι γραφοντας "δεν ξεχασα καμια".Ειμαι υπαρκτη οσο κ αν δε σου αρεσει.

Και τελειωνει εδω.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ΟΛΑ τα κορίτσια!

Εγώ θα το πω για τελευταία φορά και αν θέλετε με ακούτε: Αυτό που κάνετε μας φέρνει ΟΛΕΣ τις άλλες σε πολύ δύσκολη θέση! Γιατί οι υπόλοιπες δεν έχουμε τίποτα με καμία σας και σας θέλουμε και τις δύο εδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά πρέπει εσείς να μιλάτε μεταξύ σας! Και τέλος πάντων ό,τι κι αν έχετε μεταξύ σας δεν αφορά τις υπόλοιπες. Λύστε το μεταξύ σας αν λύνεται αλλιώς αφήστε το μακριά από το παρεάκι που γουστάρουμε και γουστάρετε κι εσείς. Όπως και να 'χει όμως σεβαστείτε κι εμάς όχι "φεύγοντας" απλώς με το να μην κοντράρεστε παρουσία μας! Κάντε το με πμ... Δεν φταίμε για ό,τι έχει συμβεί μεταξύ σας. ΟΚ?

Καλημέρα και από μένα!

Καλημέρα σε ΟΛΑ τα κορίτσια!

Εγώ θα το πω για τελευταία φορά και αν θέλετε με ακούτε: Αυτό που κάνετε μας φέρνει ΟΛΕΣ τις άλλες σε πολύ δύσκολη θέση! Γιατί οι υπόλοιπες δεν έχουμε τίποτα με καμία σας και σας θέλουμε και τις δύο εδώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά πρέπει εσείς να μιλάτε μεταξύ σας! Και τέλος πάντων ό,τι κι αν έχετε μεταξύ σας δεν αφορά τις υπόλοιπες. Λύστε το μεταξύ σας αν λύνεται αλλιώς αφήστε το μακριά από το παρεάκι που γουστάρουμε και γουστάρετε κι εσείς. Όπως και να 'χει όμως σεβαστείτε κι εμάς όχι "φεύγοντας" απλώς με το να μην κοντράρεστε παρουσία μας! Κάντε το με πμ... Δεν φταίμε για ό,τι έχει συμβεί μεταξύ σας. ΟΚ?

Θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!ενταση βλεπω στο καφε...κοριτσια ψυχραιμια!το καφε δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος δε νομιζω οτι εδιωξε κανεις κανενα.κατα τ αλλα συμφωνω με τη μαρια που συμφωνει με τη μαρια που συμφωνει με τη χριστινα:D

ειρηνη πολυ καλη τιμη σας εκανε ο φωτογραφος σουπερ!ολα ετοιμα για τη βαφτιση?

εμεις ολοι καλα εγω εδω στη δουλεια εχω αρκετο τρεξιμο για παρασκευη..λιγες ωριτσες ακομα κ μετα σκ:)

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα και από εμένα!!!

Θα συμφωνήσω με την Μαρία που συμφώνησε με την Χριστίνα!!!

...κατα τ αλλα συμφωνω με τη μαρια που συμφωνει με τη μαρια που συμφωνει με τη χριστινα:D

:lol::lol::lol::lol:

DL5MsJklmyc&feature=related

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

... είναι και Παρασκευή

Κολυμβητήριο θα πάτε ή λέω ανέκδοτα; :mrgreen:

Στο μουσείο της σοκολάτας Ειρήνη και εγώ για πάρτη μου θα ήθελα να πάω, αλλά με αυτό τον κ@λόκαιρο σκέφτομαι που να τρέχω την Ιφιγένεια :?

Για να καταλάβετε...χθες έκλεψα μια σοκολάτα του Ευριπίδη και το πήρε χαμπάρι και γίναμε μπίλιες :oops:

etCDp3.png hk8kp3.png

Μαρία όχι δεν θα πάμε κολυμβητήριο, αν και θέλει το κακόμοιρο αλλά είναι χάλια ο καιρός και φοβάμαι μην ξανακυλήσει.

Άλλη φορά να παίρνεις δικές σου σοκολάτες!!!!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

xaxaxaxaxaxaxa

Εμείς δεν θα πάμε κολυμβητήριο :( σνιφ σνιφ γιατί πήραμε και μαγιό την Τετάρτη :(

Έχει 38,5 αυτή τη στιγμή μαμώ το εμβόλιό του μαμώ!

Μαρία δεν μπορείς να βάλεις εικόνες από τον υπολογιστή σου κατευθείαν στο φόρουμ ;) Πρέπει να τις ανεβάσεις στο imageshack και να βάλεις εκείνο το link ;)

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...