Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ναταλια κ εγω συμφβνω με τα κοριτσια η καλυτερη λυση ειναι αυτη.by the way κ εγω ειχα κανει αιτηση να παω στο money drop αλλα δε με πηραν τηλ.

μακαρι να παρετε τα χρηματα!

Σοφία, δε θές να πάτε με τον Τάσο? Μισά-μισά αν κερδίσετε κατι.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία αφού αρνείται κατηγορηματικά η Ναταλία να στερηθεί την υπέροχη διαδικασία μπάνιου, ύπνου φαγητού και εγώ νομίζω πως αφού είχες κάνει αίτηση καλό είναι να πας εσύ :) Εξαιρετική σύμπτωση μου φαίνεται και σημαδιακή!

Ωραία, κανονίστηκε! Θα πάνε ο Τάσος με τη Σοφία στο Moneydrop και θα τα πάρουν ΟΛΑ και θα φύγουν!!! :)

μακαρι ναταλια μου!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλά κέρδη!!!!!!!! :) Δεν ξέρω αλλά έχω πολύ καλό προαίσθημα γι' αυτό!

Γιώτα... ευχαριστώ :D θα τα προωθήσω ;)

Γεια σας! Μπαινω λιγο να σας πω τα νεα μας επι τροχαδην. Ολα καλα στο νεο σπιτι, μπηκαν ολα στη θεση τους, αυριο το πρωι ειμαστε ετοιμοι να υποδεχτουμε το Μαρακι. Ολα καλα και με το παλιο σπιτι, πηγαμε σημερα και το καθαρισαμε, παραδωσαμε και τα κλειδια και χαιρετησαμε τους παλιους γειτονους. Τρεχω ολη μερα σαν τρελη και δεν φτανω. Το Μαρακι δεν κοιμηθηκε ολη τη νυχτα εχθες και μας αναζητουσε. Ας ελπισουμε πως απο αυριο θα στρωσουν ολα.

Μαρια ο Βασιλης χαμπαρι δεν πηρε πως περασες απο εκει. :roll: Το αυτοκινητο εκαψε παλι πολλαπλασιαστη και αυτο εγινε λογω των μπουζι, τα αλλαξε ολα, πληρωσε και τη λυπητερη και τελος. Εχουμε ξεφτιλιστει οικονομικα αυτο το μηνα!

Σονια ευχαριστω για το ενδιαφερον, ολα καλα!

Ναταλια καλη επιτυχια στον Τασο, μακαρι να τα σαρωσουν ολα με τη Σοφια!!

Σοφακι τα ειδα τα πμ., μιλησαμε κιολας! Ολα καλα!

Αερικουλι πως εισαι σημερα? Ελπιζω να καλυτερευεις!

Μαριανδ ευχομαι να μην εχει κανενας σας πυρετο πλεον! :mrgreen:

Βικυ ελπιζω να ξεμυρισε το μπαρουτι!

Ελενη λογικα διαβαζεις ακομα για τη σχολη?

Ειρηνακι πως πανε οι ετοιμασιες?

Αλεξια ολα καλα?

Ελπιζω να μην ξεχασα καμμια! Παω να βαλω τη Μαρια για υπνο τελευταια μερα εδω και μετα να παω σπιτακι μου να ηρεμησω και να μαζεψω οσες δυναμεις εχασα σημερα!

Φιλακια!! :D

(Σορρυ αν ακουγομαι αγχωμενη,μην ανησυχειτε, την παλευω ακομα... ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ!! ;);) )

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας καλες μου.

σοφακι και εγω θα επαιρνα πολλες γνωμες σε οτι αφορα την υγεια του παιδιου μου.

Αλεξία έτσι όπως πονάει η πλάτη-μέση-αυχένας μου μια χαρά είμαι για το γηροκομείο!!!!!

Εγω λέω για μουσείο σοκολάτας την Κυριακή, θα είναι πολύ ωραία. Όποια άλλη κοπέλα θέλει να κανονίσουμε να πάμε

Σοφία καλά είναι ο Νικόλας, αλλά δεν τον έστειλα παιδικό. Αύριο λεω να τον στείλω γιατί βαρέθηκε τόσες μέρες στο σπίτι και θέλει να πάει. Καλό θα ήτανε να πάρεις και δεύτερη γνώμη για την μικρή. Σου έχω στείλει πμ

μαριω να βαλεις τον αντρα σου να σε κανε περδικι πες του που πονας και που σε σφαζει και φανταζομαι θα σε ισιωσει.χαχα

θελω και εγω μουσειο σοκολατας............διαβασα οτι θα εχει 3 συντριβανια σοκολατας.μαρακι οικογενειακως θα πατε?

ναταλια μου ευχομαι να βρει κατι σταθερο ο αντρας σου και μετα ας βρει και σε μας τιποτα γιατι ο μπεμπης μας θα νομιζει οτι αρμεγουμε την αγελλαδα και βγαζουμε λεφτα.τα τις βαφτισης ειναι ολα ετοιμα εκτος απο τα γλυκα που βρηκαμε και θα τα κλεισουμε 2 μερες πριν την βαφτιση.φωτογραφο βρηκαμε μια παμπολυ καλη κοπελα στην καλλιθεα οπου πρωτα απολα δινει το cd με τις φωτογραφιες σε υψηλη αναλυση (ηταν απαραιτητη προυποθεση για να κλεισω φωτογραφο).δινει 80 μεγαλες φωτογραφιες 20*30 ασπρομαυρε εγχρωμες ,εφε, συνθεσεις οπως τις θελουμε

αλμπουμ βαφτισης μεγαλο πανεμορφοοοοοοοοοοο

50 φωτογραφιες 15*21

3 dvd

και 0,4 λεπτα η καθε φωτογραφια επανατυπωση

500 ευρω.σε σχεση με ολα αυτα που ακουσα για πνευματικα δικαιωματα οσον αφορα το αρχειο φωτογραφειων η κοπελα αυτη ηταν απιστευτα καλη.

βικυ οσον αφορα της δημοσιες υπηρεσιες εαν δεν τις βρισεις δουλεια δεν κανουν.το ειχα καρατσεκαρει οταν ημουν εγκυος.και καλα ειχα το αλλοθι λογο ορμονων.χαχα.μην μασας οταν τους βλεπεις και σε παιζουν.εγω εκανα καταγγελια για παιδιατρο του ικα ηλιουπολης.και εννοειται οτι επικοινωνησανε μαζι της και μαζι μου και μας ειπαν οτι ισως μας καλεσουν στο ικα για να μιλησουμε .μεχρι τωρα δεν μας εχουν καλεσει .εννοειται οτι θα παω ομως εαν χρειαστει.dems θυμασαι που σου ελεγα οτι αν θελεις να γελασεις ελα μαζι μου στο ικα??

σονια νομιζω οτι μπορει να μην την κανουν παρεα επειδη ειναι ομορφη.παιζει και αυτο κυριως στα κοριτσακια,το εχω δει.το πεισμα εγω το βλεπω σαν θετικο μπορει να ειμαι και λαθος αλλα εγω το εχω καταταξει στα υπερ μου (οχι οτι εχω λιστα αλλα λεμε)

4ywWp2.png

Aχ βρε Ειρήνη ο άντρας μου δεν μου κάνει καλό μασάζ!!!! Βάζει δύναμη και με πονάει. Είμαι που είμαι ερηπιο θα με ξεκάνει!!!!! Αντε μπράβο που τα κανονίσατε και με την βάφτιση. Στο μουσείο σοκολάτας οικογενειακώς θα πάμε, να συντονιστούμε να συναντηθούμε αν είναι. Έλεγα για μεσημέρι μετά το φαγητό γιατί τα σαβ/κα μας πλακώνει λίγο το πάπλωμα και ξυπνάμε αργούτσικα :oops:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...