Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

δεν ειναι καλη μερα η σημερινη...η ελισαβετ κανει εμετους.ξεκινησε απ τον παιδικο οταν πηγε να τη παρει ο αντωνηςξαναεκανε μια φορα οταν ηρθανε σπιτι κ αλλη μια πριν καμια ωρα(εκανα μαλακια κ της εδωσα λιγο φαγητο-ειχαμε μιλησει με το φιτσιαλο κ μου πε μετα απο 2 ωρες να της δωσω θεωρησα κ εγω σωστο να φαει λιγακι τι το θελα?).ο φιτσιαλος ειπε μαλλον αρχη ιωσης ειναι κ μπορει μεχρι το βραδυ να χει κ αλλα συμπτωματα θα ξαναμιλησουμε τηλεφωνικα.κ εχει αρκετη υπνηλια απ την εξαντληση υποθετω κ οχι τιποτε αλλο.να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.

περαστικα στη Ελισαβετ ελπιζω να της περασει γρηγορα και να μην ταλαιπωρητε .....

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια.

Ναταλια μου σε καταλαβαινω απολυτα και εμενα ο αντρας μου στον 2 μηνα παει απλυρωτος αστα.

Λοιπον το καμαρι μου χθες δεν ηθελε να διαβασει και χτυπιωταν σαν χταποδι ο αντρας μου τα πηραι κρανα και γι αυτο αλλα και γιατι τον ειπε βλακα καταβενετε τι εγεινε............

Ρε παιδια εγω σημερα πηγα στον ΟΑΕΔ στον Αλιμο να παρω μια βεβαιωση για την δουλεια και με γραψαν κανονικα.Ειλικρινα πρωτη φορα στην ζωη ευχηθηκα σε μια κυρα γαιδαρα εκει να ερθει καποτε στην θεση μου.

Ειλικρινα ενιωσα χαλια εβαλα μεχρι τα κλαματα ενιωσα θκατααααααααααααααα

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστω για τα περαστικα επιασαν!το χθεσινο ηταν κατι παροδικο ευτυχως ισως την πειραξε το φαγητο στο σταθμο δε ξερω παντως σημερα ειναι μια χαρα.κ το βραδυ εφαγε ελαφρα λιγα φρουτα κ λιγο γιαουρτακι δε τα εβγαλε.μου πε κ ο φιτσιαλος να παει παιδικο κ ετσι εκανα.

βικυ τελικα τη πηρες τη βεβαιωση?μη δινεις σημασια καποιοι ειναι πραγματικα βοδια εκει μεσα!

φαιη σου εστειλα πμ.

να εχετε μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :)

Πολύ χάρηκα που το ελισαβετάκι είναι καλά :D

Εμείς κοιμηθήκαμε σούπερ με μια μικρή διακοπή δική μας γιατί έβηχε... εκείνη ούτε που άνοιξε μάτι!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

...

σας ευχαριστω για τα περαστικα επιασαν...

:D:D Γιούπι!!!!

Τυχαιο????

Δεν νομιζω!!!!

Πάντα πιανουν οι ευχες οταν ειναι απο καρδιας!!!!:D:D:D

Θα συμφωνήσω με τη Γιώτα!

Καλημέρα :)

Πολύ χάρηκα που το ελισαβετάκι είναι καλά :D

Εμείς κοιμηθήκαμε σούπερ με μια μικρή διακοπή δική μας γιατί έβηχε... εκείνη ούτε που άνοιξε μάτι!

Μπράβο στην Κωνσταντίνα!!!! και μεις κοιμηθήκαμε καλύτερα :) γυρίσαμε στα δύο ξυπνήματα του δεκάλεπτου.

Ναταλία τα 80 ευρώ δεν είναι λίγα και τα δικαιούται ο Τάσος, αφού τα δούλεψε. Ελπίζω να βρει κάτι καλό και σταθερό σύντομα :)

Φαίη είδα το Βασίλη το πρωί σε ένα συνεργείο κοντά στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να σταματήσω, να του μιλήσω. Όλα καλά;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

σας ευχαριστω!με συγκινειται(το σκοτωσα) πραγματικα!

ασχετο...εχει μιλησει καμια σας αυτες τις μερες με τη φαιη?ελπιζω να ναι καλα ολοι τους.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφία χαίρομαι που ήταν κάτι παροδικό αυτό της ελισάβετ...αυτός ο εμετός τους εξαντλεί και θέλει πολύ προσοχή για να μην πάθουν αφυδάτωση. Όσο για τα μάτια, σε ξέρω εσένα δεν θα το αφήσεις έτσι το θέμα. Θα το ψάξεις περισσότερο. Είναι πολύ μικρή πάντως για επέμβαση όπως και να έχει, καλύτερα να μεγαλώσει.

Αχχχ τι τραβάνε και αυτά τα μικρά μας, αναρωτιέμαι αν είμασταν και εμείς έτσι. Η μαμά μου λέει ότι και εγώ αρρώσταινα συχνά, αλλά όχι έτσι. Ίσως τότε η απάντηση βρίσκεται στον "αέρα" που αναπνέουν τα παιδιά σήμερα & τα προϊόντα που καταναλώνουν.

Διάβασα και ένα άρθρο για τα παιδικά γιαούρτια και τα έχω πάρει κανονικά :evil::evil::evil::evil::evil:

Για το μουσείο σοκολάτας ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει πότε θα πάμε όπως είπα τις προάλλες.. Κανονίζουμε αν είναι να πάμε μαζί.

Φαίη πως πάει η τακτοποίηση, φαντάζομαι έχεις κουραστεί αρκετά!!! Μην τα κάνεις όλα μαζί, άσε και τίποτα για τις επόμενες μέρες ;)

Βίκυ σε καταλαβαίνω απόλυτα και εγώ τσαντίζομαι πολύ με τη συμπεριφορά ορισμένων στις δημόσιες υπηρεσίες.:evil:

Dems & Χριστίνα χαίρομαι που έχει ομαλοποιηθεί το θέμα του ύπνου.

Γιώτα τι κάνουν τα ζουζούνια σου;

Ναταλία μακάρι να βρεθεί κάτι άλλο σύντομα για τον Τασο!

Μαρίανδ τον έστειλε παιδικό τον Νικόλα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας,Σοφια χαιρομαι που ειναι καλυτερα η Ελισαβετ. :)

Εμεις τελικα μαλλον τα καταφεραμε και τελος του μηνα αρχες του αλλου θα παρει ο Τασος τα λεφτα που αξιζει να παρει.

Ηθελα να σας ρωτησω κατι αλλα μην γελασετε (οπως εγω)

Λοιπον σημερα πηρανε τηλεφωνο τον Τασο να παει στο παιχνιδι Μoney drop τη 1 Φεβρουαριου στις 17:00 μεχρι 20:30.Την πρωτη φορα που θα πανε θα δουν το παιχνίδι και μετα θα συμπληρωσουν τις αιτησεις και μετα θα προχωρησουν μαλλον. Το προβλημα ειναι οτι πρεπει να εχει και συμπαιχτη μαζι του, και μεχρι τωρα, δεν εχει. Εγω δεν μπορω να παω γιατι εχω τα παιδια (πιο παλια ειχαμε παει παρεα στον "Εκατομυριουχο") αλλα τωρα δεν μπορω. Οποιος θελει απο σας η αντρα σας να παει με το Τασο ευχαριστως. Αν κερδιζετε τιποτα εννοειτε οτι τα λεφτα θα μοιραστουνε. Ας μενουμε αισιοδοξοι. :)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Ναταλία δεν γελάω καθόλου. Έχω παίξει και εγώ παλιά στο τηλεπαιχνίδι "ο καλύτερος κερδίζει". Συμφωνώ με τη Μαρία και τη Χριστίνα. Καλύτερα να σου κρατήσει κάποιος τα παιδιά για να πας εσύ μαζί με τον Τάσο. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ναταλια κ εγω συμφβνω με τα κοριτσια η καλυτερη λυση ειναι αυτη.by the way κ εγω ειχα κανει αιτηση να παω στο money drop αλλα δε με πηραν τηλ.

μακαρι να παρετε τα χρηματα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κορίτσια, δυστυχώς αυτό δε γίνεται. Είναι οι ώρες που τα ετοιμάζω για μπάνιο-φαγητό-ύπνο και δεν έχουμε κανένα να μας τα κρατήσει. Δε θέλει καμία να πάει από εσάς??? (Είναι καλό παιδί ο Τάσος) ;)

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...