Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αλεξία έτσι όπως πονάει η πλάτη-μέση-αυχένας μου μια χαρά είμαι για το γηροκομείο!!!!!

Εγω λέω για μουσείο σοκολάτας την Κυριακή, θα είναι πολύ ωραία. Όποια άλλη κοπέλα θέλει να κανονίσουμε να πάμε

Σοφία καλά είναι ο Νικόλας, αλλά δεν τον έστειλα παιδικό. Αύριο λεω να τον στείλω γιατί βαρέθηκε τόσες μέρες στο σπίτι και θέλει να πάει. Καλό θα ήτανε να πάρεις και δεύτερη γνώμη για την μικρή. Σου έχω στείλει πμ

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα ελπίζω να συνέλθεις τώρα με τη σωστή διάγνωση και θεραπεία :D

Εννοειται.....

Με τρεις γιους?????Στατιστικα αν το παρεις δεν βγαινει.....

Αλλωστε εχω ηδη τον τιτλο της "κακιας" και ειμαι περηφανη!!!!

Έλα βρε παραπονιάρικο :D

Καλησπερα τι κανετε κοριτσακια?

Εμενα το σπιτι βρωμαει μπαρουτι ...

Βίκυ ξεμύρισε το σπίτι; :lol::lol:

Φαίη μου υπομονή... δυο μερούλες είναι θα περάσουν... Λογικό είναι το παιδί να έχει αναστατωθεί ;) Θα έλεγα αύριο να την έπαιρνες μαζί σου στο καινούργιο σπίτι να συμμετάσχει στην τακτοποίηση ;)

Φαίη θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα :)

...

μαρία ντεμς ακόμα γελάω! χαχαχα αλλά καλά λέει η γιώτα μετά δεν ησυχάζεις! έρχονται και τα εγγόνια (πολύ μακρυά το πάω)....

Γέλα κυρία μου, γέλα καλή μου :lol::lol::lol:

Dems η αλήθεια είναι ότι η Κυριακή είναι γενικά αντιδραστικό παιδί... σχεδόν στο κάθε τι λέει όχι και θυμώνει αν δεν της κάνουμε τα χατήρια.. Αρχίζει τη γκρίνια και μόνο αν δεν της δώσεις σημασία θα έρθει πίσω και θα ζητήσει συγνώμη (αυτή τη συγνώμη!!!! συνέχεια τη λέει). Αυτό που κάνει στο σταθμό είναι ότι θέλει να παίζει με τα άλλα παιδιά, αλλά επειδή δεν της αρέσει να δίνει τα παιχνίδια της (αλλά μόνο να παίρνει), πολλές φορές θα είναι απομονωμένη (και το λέει με παράπονο - δεν με παίζουν τα άλλα παιδιά). Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που την πήγα σταθμό, να κοινωνικοποιηθεί και να συμμετέχει σε ομάδα.

Τώρα που σου έδωσα μια πιο πλήρη εικόνα τι έχεις να μου προτείνεις ως πιο έμπειρη από μένα :confused: Και οι υπόλοιπες να μου πουν τη γνώμη τους.

Σιγά την εμπειρία :rolleyes: Στο συγκεκριμένο θέμα ειδικά εμείς έχουμε το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα. Ο Ευριπίδης τα μοιράζει όλα :?

Π.χ. Πέρσι η τούρτα των γενεθλίων του είχε επάνω κάτι αεροπλανάκια. Τα ζήτησαν οι φίλοι του και τα χάρισε επιτόπου (σχεδον πριν σβήσει τα κεράκια :lol: ). Πριν λίγο καιρό ετοίμαζε να χαρίσει μια σειρά δεινόσαυρους σε ένα παιδάκι από το σταθμό :o Του είπα "για να τους δώσεις πρέπει και ο φίλος σου να σου δώσει κάτι". Ο άλλος δεν έδωσε και τελικά η συναλλαγή ακυρώθηκε (ουφ). Προχθές την Παρασκευή είχε έρθει ο κολλητός του στο σπίτι και ζήτησε να του χαρίσει ο Ευριπίδης ένα αξεσουάρ από playmobil. Το έδωσε αμέσως :?

Νομίζω ότι από το σταθμό θα έπρεπε να σε βοηθήσουν και όχι απλά να σου επισημαίνουν το πρόβλημα.

...

εμεις πηγαμε οφθαλμιατρο χθες την ειδε δυστυχως δεν εχουν φυγει τα χαλαζια στο δεξι ματι τρια εχουν μεινει κ ειναι οργανωμενα.το αριστερο ειναι καλυτερα.μας ειπε οτι δε προκειται να φυγουν κ οτι θελει επεμβαση.δεν επηρεαζουν την οραση αλλα αποτελουν εστια μολυνσης.τον ρωτησα μηπως να επαναλαμβαναμε την αγωγη που μας ειχε δωσει ειπε οχι δεν εχει νοημα.δε ξερω τι να κανω εχω προβληματιστει...μου φανηκε πολυ σιγουρος σ αυτο που ελεγε οτι δε θα φυγουν...φοβαμαι ομως την επεμβαση ειναι με ναρκωση δε θελει νοσηλεια λιγες ωρες μονο θα κατσουμε.θα παρω και δευτερη γνωμη τ απογευμα θα κλεισω ραντεβου στον παικο κ αν μου πει κ αυτος τα ιδια ισως την κανω.εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

πολλα φιλια σε ολες!

Σοφία εγώ θα ρώταγα το Φιτσιάλο (κλασικά :D ). Δεν ξέρω αν θυμάσαι πέρσι δύο ωρλάδες θέλανε να βγάλουν επιγόντως τα κρεατάκια του Ευριπίδη

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=310393&postcount=2768

ο Φιτσιάλος τότε μου είπε "όχι ακόμα εγχείρηση, μη βιάζεσαι" και τελικά είχε δίκιο :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα!

Ολα καλα σημερα! Η Μαρια εχει ηρεμησει αρκετα και ειμαι πολυ χαρουμενη! Μας εχουν μεινει ελαχιστα πραγματα να κανουμε, πιστευω μεχρι τελος της ημερας θα εχουμε ξεμπερδεψει!

Κατα τα αλλα ολα καλα!

Μαρια περασα κατω απο το σπιτι σου σημερα! Αντε να τελειωσουμε, να εχουμε χρονο να κανονιζουμε για καφεδακι!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!ειμαι πολυ ατυχη ρε γμτ ο παικος για λογους υγειας δεν εργαζεται τωρα στο παιδων εκλεισα με την αντικαταστατρια του για τις 8 φλεβαρη ραντεβου.να δω τι θα πει κ αυτη.εγραψα και στο αλλο παρεντς αλλα δε μπορω να μπω να διαβασω εχει πεσει ο σερβερ μαλλον παλι.μια κοπελα εκανε την επεμβαση στο παιδακι της κ ηταν πολυ ασχημη εμπειρια απ οσα διαβασα...μακαρι να γινει κατι και να εξαφανιστουν...

μαρια ο φιτσιαλος οταν πηγα μετα την πρωτη επισκεψη στον οφθαλμιατρο μου ειπε να το αφησω 2 χρονια...δε ξερω μου φαινεται πολυς καιρος/θα παρω δευτερη γνωμη(και τριτη μη σου πω) κ θα ξαναπαω να μιλησουμε.

μαριανδ το ειδα το πμ και σου απαντησα;)

φαιη χαιρομαι που ηρεμησε η μαρια.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα!

...

Μαρια περασα κατω απο το σπιτι σου σημερα! Αντε να τελειωσουμε, να εχουμε χρονο να κανονιζουμε για καφεδακι!

Φιλακια!! :D

και δεν χτύπησες κουδούνι; :(

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!

Μολις κοιμισα ολα μου τα αγορακια,και ειπα να δω τι κανετε.....

Η αληθεια ειναι οτι δε διαβαζω και τα καλυτερα νεα,αλλα ελπιζω να αλλαξουν συντομα!!!

Εγω δυστυχως δεν μπορω να σας γραψω τα νεα μου για πολλους λογους....

ελπιζω να διαβαζω τα δικα σας κ να ειναι ολο και καλυτερα!!!!

Καλο μεσημερι!

GRJdp2.png

xefUp3.png

και δεν χτύπησες κουδούνι; :(

Ημασταν επι τροχαδην.. Κι εγω ηθελα πολυ να σε δω! :-(

Κοντοζυγωνει ο καιρος ομως! ;):D

gM4vp2.png

γεια σας και απο μενα,και εγω οπως η γιωτα μολις εβαλα τα ζουζουνια για υπνο.σημερα ειμαι μονη μου ολη μερα γιατι ο τασος εχει δουλεις να κανει.οσο για την ημιαπασχοληση που εκανε την σταματησε γιατι ηταν πολυ χαλια το περιβαλλον και δεν αντεχετε μου ειπε.το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι δεν θελουν να το πληρωσουν για τις ωρες που δουλεψε.οποτε προσπαθουμε να βρουμε μια λυση γιατι δεν ειναι καθολου σωστο αυτο.μιλαμε για περιπου 80 ευρω.μπορει να σας φανει λιγο αλλα για μας ειναι αρκετα για να μας βοηθησει ωστε να πληρωσουμε καποια αναγκαια πραγματα.

φαιη καλοριζικο για το νεο σπιτι και ευχομαι να σας φερει μονο ευτυχισμενες στιγμες.

σοφια μου ελπιζω να βρειτε μια λυση για την ελισαβετ και να πανε ολα καλα.

μαριανδ χαιρομαι που ειναι καλυτερα ο νικολας.περαστικα σε σενα.

χριστινα περαστικα και σε σενα.η κωνσταντινα πως ειναι ?ολα καλα?

μαρια πως παει με τον υπνο και την κορουλα σου...?ξυπναει ακομα συχνα?κουραγιο παντως.

ειρηνη με το καλο η βαφτιση του γανζου σου! τα εχεις ολα ετοιμα?τελικα βρηκες φωτογραφο?

γιωτα ελπιζω να ειστε ολοι καλα.

αλεχια ,σονια , ελενη και vicky ελπιζω να ειναι καλα τα ζουζουνια σας.

ελπιζω να μην ξεχασα καποια μανουλα.

l9Iop2.png

Ναταλακι εμενα προσωπικα στην κατασταση που ειμαστε οικονομικα μου φαινεται μια χαρα το ποσο και κατα τη γνωμη μου καλα κανετε και τους κυνηγατε. Ευχομαι μονο να βγαλετε ακρη!

Οποτε σπιτι μου θα ερθεις με τον Τασο στη συναντηση?

gM4vp2.png

γιωτα ελπιζω να ειστε ολοι καλα κ τα νεα σας να ναι μονο ευχαριστα.

ναταλια κριμα ρε γμτ...μη το αφησετε ομως ετσι αυτα τα λεφτα τα δουλεψε μη τους τα χαρισετε 80ευρω δεν ειναι λιγα!!μακαρι να βρει κατι καλυτερο συντομα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφια σορρυ που δεν απαντησα πριν! Περαστικα στο Ελισσαβετακι και ευχομαι να το αποφυγετε το χειρουργειο!

gM4vp2.png

ναι φαιη μου αν δεν βρει κατι αλλο μεχρι τοτε θα με φερει ο τασος σπιτι σου, αλλα δεν ξερουμε ακομα αν θα ερθει και εκεινος η αν απλα θα με φερνει. παντως αν τα ζουζουνια ειναι καλα σιγουρα θα ερθουμε.

σας ευχαριστω κοριτσια και εγω ευχομαι να βρει κατι γρηγορα γιατι τωρα τρωμε στις οικονομιες μας και ειναι κριμα.

l9Iop2.png

Μακαρι να πανε ολα καλα Ναταλακι... Κριμα για αλλη μια φορα για τον Τασο! :(

Να μου φιλησεις τα ζουζουνακια!!!! :D

gM4vp2.png

Ναταλάκι μου είναι μια χαρά η μικρή φτου φτου μην το ματιάσω! Να τα κυνηγήσετε! 80 ?δεν είναι καθόλου μικρό ποσό! Και όποιος εργάζεται πρέπει να αμείβεται!

δεν ειναι καλη μερα η σημερινη...η ελισαβετ κανει εμετους.ξεκινησε απ τον παιδικο οταν πηγε να τη παρει ο αντωνηςξαναεκανε μια φορα οταν ηρθανε σπιτι κ αλλη μια πριν καμια ωρα(εκανα μαλακια κ της εδωσα λιγο φαγητο-ειχαμε μιλησει με το φιτσιαλο κ μου πε μετα απο 2 ωρες να της δωσω θεωρησα κ εγω σωστο να φαει λιγακι τι το θελα?).ο φιτσιαλος ειπε μαλλον αρχη ιωσης ειναι κ μπορει μεχρι το βραδυ να χει κ αλλα συμπτωματα θα ξαναμιλησουμε τηλεφωνικα.κ εχει αρκετη υπνηλια απ την εξαντληση υποθετω κ οχι τιποτε αλλο.να δουμε πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...