Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Katker είπε:

Μπράβο τέλειο μικροβιωμα!!! Πιο τέλειο δεν γινόταν. 
      Με το καλό να έχεις μια θετική χοριακη! 🙏🏻 πόσα εμβρυα να περιμένουμε; ☺️

Ναι ήταν εξαιρετικό από 8 % που είχε φτάσει!!!εχω βάλει 2 έμβρυα 5ημερων 🙏

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Και τοτε ησυχαζεις?????

Τοτε ειναι τα χειροτερα,οταν παντρευονται!!!!:D:D:D

:lol::lol::lol:

Μου φαίνεται ότι βάζεις υποψηφιότητα για τις "θανάσιμες" :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα νέα από τον πνευμονολόγο εδώ: http://parentscafe.gr/showpost.php?p=814347&postcount=2228

Κυριολεκτικά αν με πιάσει από τη μύτη κάποιος σκάω...

Το χειρότερο δε είναι πως στην θεία τζο διέγνωσε δύσπνοια και βρογχόσπασμο και της είπε να μην καπνίζει καθόλου αυτές τις μέρες... ακούς Γιώτα; Καθόλου! ;)

Καλησπερα τι κανετε κοριτσακια?

Εμενα το σπιτι βρωμαει μπαρουτι το καμαρι του μπαμπα της σκοτωθηκαι με τον μπαμπα της και εγεινε της π.............. Καλα να παθει ο μπαμπας της γιατι την εχει κανει μπαγλαμα.

Οταν φωναζει η μαμα πως ειναι κακομαθημενη και κανει μουρλες ο μπαμπας ασε το παιδακι και τετοιες π..............

Καλα να παθει κοντεψαι να παθει εγκεφαλικο η κολωνα.

Ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Ειμαι πολλη κακος ανθρωπος τελικα αλλα το ευχαριστηθηκα καλα να παθει.Μουαχχααχ

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Ειμαι στη μαμα μου...

Εχω ξεπατωθει σημερα! Η μετακομιση εγινε κανονικα, τα περισσοτερα εχουν μπει στη θεση τους.

Να σκασω ειμαι βεβαια γιατι η Μαρια με ζηταει συνεχεια και κλαιει.. Το πρωι ισα που αφησα τα πραγματα με τη μεταφορικη στο νεο σπιτι και γυρισα αρον - αρον πισω γιατι με ζητουσε. Την εβαλα για υπνο, πηγα εβαλα οσα περισσοτερα μπορουσα στη θεση τους και γυρισα. Να σκασω ειμαι! Δεν θελω να την αφησω αλλα δεν γινεται και αλλιως.. :cry::cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ακούς Γιώτα; Καθόλου! ;)

Αυριο που θα ερθει θα τη βαλω σε προγραμμα.....

Εχω ενα τρεμπον σιροπακι,σκονη που το διαλυεις,θες να το δωσω αυριο στη θεια Τζο να στο φερει????

Εχε κ τον νου σου Τεταρτη-Πεμπτη-Παρασκευη εχουν απεργια τα φαρμακεια!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Πίνω τρεμπόν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα την αγωγή μόνη μου! Απλώς αντί για ένα το τζίνι ο γιατρός μου τα έχει κάνει δύο (και οκ δεν κάνουν κακό μέχρι εκεί). Ευτυχώς προμηθεύτηκα σήμερα τρεμπόν... αν αύριο μας γράψει πρόσθετη αγωγή θα δω τι θα κάνω με φαρμακείο... Κράτα το όμως γιατί δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα τα παίρνω... δώσε και ένα της μικρής το πρωί που θα έρθει... κακό δεν θα της κάνει :D

Φαίη μου υπομονή... δυο μερούλες είναι θα περάσουν... Λογικό είναι το παιδί να έχει αναστατωθεί ;) Θα έλεγα αύριο να την έπαιρνες μαζί σου στο καινούργιο σπίτι να συμμετάσχει στην τακτοποίηση ;)

Διαφημίσεις

γεια σας!

περαστικά στα αρρωστούλια και στις άρρωστες μανούλες.

αχ αερικό τί τραβάς κι εσύ! γι'αυτό πρέπει να παίρνουμε και 2η γνώμη γιατρού πάντα. και φυσικό είναι ο πνευμονιολόγος να ξέρει καλύτερα.

μαρία ντεμς ακόμα γελάω! χαχαχα αλλά καλά λέει η γιώτα μετά δεν ησυχάζεις! έρχονται και τα εγγόνια (πολύ μακρυά το πάω)....

μαρία και σόνια εμείς λέμε, δηλ εγώ (ακόμα δεν το συζήτησα με σύζυγο) να πάμε την κυρ στον ιππικό όμιλο σείριο για ιππασία. αν έχει καλό καιρό βέβαια. αλλιώς πείτε πού θα πάτε για να έρθουμε κι εμείς. μουσείο σοκολάτας?

βίκυ το καλό δε μας το λες όμως! γιατί έγινε μπαρούτι? τί έκανε το καμάρι σου?

φαίη καλή δύναμη :D

καληνύχτα σας χχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

α καλά! ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχω φυσικ/τήριο. και δε θα θέλατε να έρθετε εκεί που δουλεύω ή μάλλον δε σας δέχονται! χαχαχα σε γηροκομείο είμαι! χαχαχα αλλά κατ'οίκων επισκέψεις αν θέλετε...

χχχχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα :lol:

Άλεξ θα πάρω το βιβλιάριο της μάνας μου και θα έρθω :lol: Το κατ' οίκον καλά ακούστηκε... Πρέπει να βρεθούμε όλες μαζί για ιατρικό συμβούλιο :lol:

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

μαρια νδ πολυ χαιρομαι που συνηλθε ο νικολας!τον εστειλες παιδικο σημερα?

σονια ωραιες οι ιδεες για το σκ ειδικα το μουσειο σοκολατας πρεπει να ναι τελειο!σχετικα με την κυριακη μηπως ειναι λιγο υπερβολικοι σ αυτα που σου λενε?απ τη στιγμη που βαζετε ορια στο παιδι τι αλλο δηλαδη να κανετε?ισως χρειαζεται περισσοτερο χρονο να δεθει με τ αλλα παιδακια και ν αρχισει να μοιραζεται τα παιχνιδια.

φαιη μου καλη δυναμη λιγες μερες ειναι θα περασουν.αν πηγαινοερχοσταν στη μανα σου λιγο το πρωι λιγο τ απογευμα να σας βλεπει μηπως θα ταν καλυτερα για τη μαρια?(μπορεινα λεω κ βλακειες εσυ ξερεις καλυτερα...)

χριστινα αμαν πια αυτοι οι γιατροι κανε οτι σου ειπε ο πνευμονολογος κ ελπιζω να ναι περαστικη κ αγυριστη αυτη η ταλαιπωρια.

εμεις πηγαμε οφθαλμιατρο χθες την ειδε δυστυχως δεν εχουν φυγει τα χαλαζια στο δεξι ματι τρια εχουν μεινει κ ειναι οργανωμενα.το αριστερο ειναι καλυτερα.μας ειπε οτι δε προκειται να φυγουν κ οτι θελει επεμβαση.δεν επηρεαζουν την οραση αλλα αποτελουν εστια μολυνσης.τον ρωτησα μηπως να επαναλαμβαναμε την αγωγη που μας ειχε δωσει ειπε οχι δεν εχει νοημα.δε ξερω τι να κανω εχω προβληματιστει...μου φανηκε πολυ σιγουρος σ αυτο που ελεγε οτι δε θα φυγουν...φοβαμαι ομως την επεμβαση ειναι με ναρκωση δε θελει νοσηλεια λιγες ωρες μονο θα κατσουμε.θα παρω και δευτερη γνωμη τ απογευμα θα κλεισω ραντεβου στον παικο κ αν μου πει κ αυτος τα ιδια ισως την κανω.εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εγώ θα έπαιρνα και δεύτερη και τρίτη γνώμη αν χρειαζόταν κούκλα... μετά από αυτά που τραβάω εγώ στους γιατρούς στο παιδί μου δεν θα έπαιζα!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...