Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Γιώτα αφού μπορείς να έχεις βοήθεια από τη μαμά σου και την πεθερά σου είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις είτε με ένα είτε με δύο.

Οτι θα τα καταφερω θα τα καταφερω.Νηστικα δε θα μεινουν,αλλαγμενα θα ειναι και η ζωη συνεχιζεται!!!!!

Η μαμα μου ακομη δουλευει,με βοηθαει μονο τα απογευματα που ειναι σπιτι.

Και η πεθερα μου τον Τασο τον κραταει στο μαγαζι,δεν καθεται σπιτι της!!!!

Αλλα κακως αγχωνομαι αφου οτι ειναι να γινει....θα γινει!!!!!!

Ευελπιστω οτι θα γραψω τον Τασο απο Σεπτεμβρη στον παιδικο!!!!!

Και το μικρο θα το παιρνω μαζι μου για να παμε να παρουμε τον μεγαλο αδερφουλη απο το σχολειο!!!!Ωραιο δεν ακουγεται?????

Λοιπον παρτε σειρα οι υπολοιπες!!!!!

Σοφια κ Φαιη κυριως για σας το λεω!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οτι θα τα καταφερω θα τα καταφερω.Νηστικα δε θα μεινουν,αλλαγμενα θα ειναι και η ζωη συνεχιζεται!!!!!

Η μαμα μου ακομη δουλευει,με βοηθαει μονο τα απογευματα που ειναι σπιτι.

Και η πεθερα μου τον Τασο τον κραταει στο μαγαζι,δεν καθεται σπιτι της!!!!

Αλλα κακως αγχωνομαι αφου οτι ειναι να γινει....θα γινει!!!!!!

Ευελπιστω οτι θα γραψω τον Τασο απο Σεπτεμβρη στον παιδικο!!!!!

Και το μικρο θα το παιρνω μαζι μου για να παμε να παρουμε τον μεγαλο αδερφουλη απο το σχολειο!!!!Ωραιο δεν ακουγεται?????

Λοιπον παρτε σειρα οι υπολοιπες!!!!!

Σοφια κ Φαιη κυριως για σας το λεω!!!!!!

αχ μακαρι γιωτα μου μακαρι!!!αντε να παιρνουμε κ εμεις σειρα!!!

μαρακι περασαμε πολυ καλα πηγαμε για φαγητο.ο ευριπιδης καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Να ΄μαι παλι κι εγω!

Μολις τη θερμομετρησα, ειχα να τη θερμομετρησω απο τις 3 και κατι το μεσημερι που ειχε 36.6 Τωρα εχει 37.9 :?

Προσπαθησα να βρω και το γιατρο αλλα το κινητο του ειναι κλειστο και στο σπιτι δεν απανταει. Οποτε ξαναεδωσα Depon και αναμενω.

Παντως φαριν λακτε εφαγε κανονικα το απογευμα και τωρα καθεται και παιζει στο χαλι..

Τι να πω! Σε λιγακι θα σας ξαναγραψω τα νεα μας αλλα το πιθανοτερο ειναι να καλεσω αυριο το γιατρο στο σπιτι να τη δει.. :roll:

Τα λεμε σε λιγακι παλι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ξεχασα να σας ρωτησω: Μπανιο να την κανω κανονικα αποψε ή να το αφησω καλυτερα?

Τι λετε?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!!ποτε τρεχει η μια ποτε η αλλη με τις ιωσεις.τι κακος μπελα ειναι αυτος?περαστικα στα αρρωστουλια σας.εγω ποναω πολυ στον γοφο μου.ετσι ξαφνικα.κοτσανες ετσι για να λεμε οτι κατι εχουμε.

4ywWp2.png

Λοιπον κοριτσια μου τα νεα μας εχουν ως εξης: Την εκανα μπανακι μονο το κορμι (μονο για 5 λεπτα ισα που τη σαπουνισα και την ξεβγαλα), την ταϊσα και την εβαλα για υπνο! Πριν πεσει για νανακια ειχε 36.9

Βρηκα και τον παιδιατρο του τα ειπα και του ειπα να ερθει αυριο να τη δει! Οποτε το πρωι τον περιμενουμε! Μεχρι τοτε μου ειπε καθε 3ωρο εναλλαξ depon - ponstan μεχρι να πεσει και βλεπουμε.

Μας περιμενει δυσκολη νυχτα οπως καταλαβαινετε!

Θα σας γραψω νεα αυριο το πρωι παλι!

Φιλια πολλα σε ολες!! ;)

gM4vp2.png

Ευχαριστω Ειρηνη μου!

Ειμαι πολυ αγχωμενη.. Δεν μου εχει ξανατυχει να την εχω στο σπιτι με πυρετο.. Μονο στο Παιδων οταν ημασταν αλλα και παλι ημουν μεσα στους γιατρους και δεν φοβομουνα.

Πριν λιγο περασε το 3ωρο απο την ωρα που ηπιε το depon και πηγα στην κουνια της να δω αν ειναι ζεστη, να της βαλω θερμομετρο και να της δωσω το ponstan που μου ειπε ο γιατρος.. Τζιφος.. Αφου ξεσηκωσε τον τοπο που την ξυπνησα (που απλα την αγγιξα στο μετωπο, εγω η κακομοιρα, δηλαδη..), γυρισε μπρουμυτα με το προσωπο προς τη μερια του τοιχου.. Τωρα δεν μπορω καν να ελεγξω (εστω και μεσω μετωπου) τη θερμοκρασια της.. :? Τι κανουν τωρα? Οεο?

Σκεφτομαι να στρωσω στο πατωμα και να κοιμηθω διπλα της για να την εχω στο νου μου, αλλα και παλι πως θα καταλαβω αν σηκωσε πυρετο για να της δωσω ponstan?? :confused:

Τι τραβαμε κι εμεις οι μαναδες ρε γαμωτο... Σκεφτομαι απλα να μην την ξαναενοχλησω ολο το βραδυ αλλα και παλι, παιρνει κανεις αυτο το ρισκο??

Κι οι ωρες μεχρι να ξημερωσει ειναι πολλες.... :roll:

Μακαρι να ερθει γρηγορα αυριο ο γιατρος να τη δει.. Θα ειμαι και μονη μου στο σπιτι, ο Βασιλης δουλευει και τα 'χω παιξει εντελως... :cry:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

φαιη τι κανει το μαρακι?εχει πυρετο?πως ηταν η νυχτα σας?

εμεις κοιμηθηκαμε μια χαρα απο τις 11 μεχρι τωρα που ξυπνησε για να φαει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κι απο μενα!!!Κι εμεις ξυπνησαμε κ τωρα παιζουμε!!!!

Παρακολουθω τις εξελιξεις!!!!!

Φαιη μου να ξερεις οτι ο πυρετος κανει τον κυκλο του κ μετα περναει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα μανουλες εξαντλημενες ή μη!!

φαιη τι γινετε?πως ειναι η μικρη?οσο σκεφτομαι οτι θα οερναω και εγω τετοια λουκια με πιανει μια ανατριχιλα.

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσια μου! Χαιρομαι που ειστε καλα και που το βραδυ σας ηταν ησυχο!

Εμεις παλι το ζησαμε το δραμα μας αλλα (νομιζω) βγηκαμε ζωντανες!

Ξυπνησε κλαιγοντας κατα τις 02:00. Ειχε 37.9 παλι και της εδωσα ponstan. Για να παρακολουθω ομως αντιδρασεις και επειδη δεν ειχε ξαναπαρει ponstan ποτε της μεχρι τωρα, την πηρα στο κρεββατι μαζι μας.

Κοιμηθηκε στις 05:00 και ξυπνησε στις 06:00. Απο εκεινη την ωρα μια παιζει, μια γκρινιαζει, μια κοιμαται πανω μου! Πυρετο δεν εχει κανει μεχρι στιγμης, εχει 36.7 αλλα μου εκανε ΤΟ κουλο..

Ενω απο 5 μηνων δινουμε μαχη για να πιει 2 σταγονες γαλα, σημερα ηπιε 220 ml :shock::shock::shock:

Ολα τα "απιστευτα" η Μαρια θα τα κανει...

Τωρα περιμενω να ερθει ο γιατρος και θα σας γραψω οταν μου πει τι εχουμε!

Φιλια προς το παρον!

gM4vp2.png

καλημερα ειρηνη!καλημερα φαιη!καλημερα γιωτα!

φαιη μου να μας πεις τι ειπε ο γιατρος.καλα τη βλεπω σημερα ομως-αντε μωρε καμια ιωσουλα θα χει-περαστικα!!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...