Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Θες πάρκο; Έχω ένα που κάθεται για να το πουλήσουμε... αλλά μπορώ να στο δανείσω ;)

Στο λέω γιατί εγώ την έβαζα στο πάρκο μαζί με το γυμναστήριο και με διάφορα να κρέμονται από πάνω (έχω και μια βέργα που κρεμάγαμε κι εκεί διάφορα) και ξετρελαινόταν να κάθεται εκεί μέχρι που άρχισε να περπατάει...

Ευχαριστώ για την προσφορά αλλά δεν υπάρχει χώρος για πάρκο στο σπίτι μου :lol::lol: Δεν βοηθάνε η διαρρύθμιση, τα παιχνίδια που έχουν απλωθεί παντού, δύο relax, ένα καρεκλάκι φαγητού, το γυμναστήριο -στρώμα δραστηριοτήτων, προσεχώς και η στράτα ...δεν ξέρω αν σου δίνω εικόνα :roll::lol::lol::lol:

Ευχαριστώ πάντως που το σκέφτηκες :D

Φαίη με γεια το καινούργιο nick :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρακι ευχαριστω!

Σημερα ειναι μια μερα δυσκολη.. Σηκωθηκα γυρω στις 6 να μαζεψω κατι ψιλολοϊδια απο το σαλονι... Μετα εκανα ενα ντους και εφτιαξα καφε να πιω! Στο μεταξυ κατα τις 8 -πολυ μου τη δινει αυτη η ωρα :twisted: - ξυπνησε η Μαρια. Η οποια μαλλον εχει πιασει το νοημα και κανει ο,τι περνα απο το χερι της να μου δυσκολεψει τη ζωη οσο δεν παει αλλο! :evil:

-Παω να τη βγαλω απο την κουνια και μου κουνουσε το κεφαλι της περα - δωθε σε στυλ "οχι". Της λεω "Μαρια, θα σηκωθεις να πιουμε γαλα?" και το σκατο μου λεει "εγιω" (=εδω). Της φτιαχνω γαλα, το βαζω στο μπιμπερο της το δινω. Το ηπιε ολο (σιγα το πολυ, 100 ml) και μετα γκρινιαζε. Πηγαινα να τη βγαλω δεν ηθελε, εφευγα απο το δωματιο παλι δεν ηθελε. Ολο αυτο τραβηξε μεχρι τις 9μιση..

-Τη βγαζω, την αλλαζω, την αφηνω κατω να παιξει. Καποια στιγμη διαπιστωνω πως εχει πεσει πολλη ησυχια. Παω στο δωματιο της και ειχε γδυθει :shock: Φορουσε μονο το φανελακι με τις σουστες στον καβαλο, φορμα και μπλουζα τα ειχε πεταξει μεσα στη σκηνη. Αλλο ενα μαρτυριο μεχρι να την ξαναντυσω.

-Την ωρα του αυγου θυμηθηκε πως θελει να φαει μονη της. Την αφησα, τα εκανε μπο***ελο ολα και ησυχασε.

-Απο τις 11μιση και επειτα ξεκινησαμε να ζηταμε "νανι"... Νανι, νανι, νανι, νανι, νανι... Την εβαλα τελικα στις 1μιση αφου μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι γυρνουσε ολη την ωρα και μπλεκοταν αναμεσα στα ποδια μου (στην κυριολεξια) κλαψουριζοντας. Τελικα απο την "πολλη νυστα" :rolleyes: κοιμηθηκε στις 2 και τεταρτο.

-3μιση ξυπνησε :evil::evil::evil::evil: Μια ωρα και κατι αργοτερα εχει κανει ενα σωρο μακακιες.. Και φυσικα γκρινιαζει ακαταπαυστα! Μιλαμε μου εχει σπασει τα νευρα. Φυσικα δεν καταφερα να κοιμηθω καθολου γιατι μεχρι να φαμε και να κανουμε ενα τσιγαρο ειχε ξυπνησει και αντε να δω πως θα αντεξω την ολονυχτια αποψε!

Και υποτιθεται αυτη τη φορα εχουμε κανει τα παντα για να το παρει θετικα. Την πηγαμε απειρες φορες στο αλλο σπιτι να εξοικειωθει με τον χωρο, της μιλησαμε παμπολλες φορες και εχουμε εδω και 2 μερες που της ειπαμε πως θα μεινει στη γιαγια της (που της εχει και τρελλη αδυναμια) μεχρι την Παρασκευη. Παρολαυτα, αμα δεν θελει το παιδι να συνεργαστει, τερμα δεν συνεργαζεται!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω Βικουλα!

Ναι μωρε, μερα ειναι θα περασει απλα τα γραφω εδω για να εκτονωθω γιατι δεν θελω να της φωναξω! :D

Ολα καλα εσεις?

gM4vp2.png

σονια να χαιρεσαι το μπαμπα σου!

φαιη δυσκολη μερα ε?ισως της βγαινει η υπερενταση της μαριας υπομονη μερα ειναι θα περασει...μεγεια κ το νικ-δε το εχω συνηθισει ακομα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κορίτσια! λίγο αργά κατάφερα να μπω! και να φανταστείτε ο ευθύμιος είναι ακόμα ξύπνιος!:shock: τον έχει αναλάβει ο νίκος.

με γεια το ρομαντικό νικ φαίη, άντε να το συνηθίσουμε τώρα, όπως λέει και η σοφία.

μαρία πολύ γέλασα (συγνώμη κι όλας) με τον πόνο σου! είναι κι ο τρόπος που τα γράφεις! να σου πω μια λύση? βάλτην στο διπλό, οπότε να μην σηκώνεσαι ;). ξέρω ότι δεν είναι και η σωστότερη λύση, αλλά εγώ έτσι κάνω (καλώς ή κακώς). μέχρι 5 μηνών δεν ξύπναγε, αλλά από 6 και μέχρι τώρα... μια φορά στάνταρ κατά τις 3! α! ξέρεις τί άλλο να κάνεις? να της δίνεις την κρέμα τελευταία για να αργήσει περ/ρο να πεινάσει. πιπίλα δεν παίζει? (ούτε εγώ του δίνω). υπομονή

αν σας πω το δρομολόγιο που έριξα σήμερα.... εμ, δε φταίει κανείς, εγώ φταίω, που τόσο καιρό καθόμουν και τώρα τελευταία στιγμή θυμήθηκα ότι πρέπει να βγάλω βιβλιαράκι υγείας για τη δουλειά. και ακόμα δεν τέλειωσα, αύριο θα πάω στο υπουργ υγείας.

πήγα και τακτοποίησα και το θέμα του ογα για το πολυτεκνικό επίδομα, γιατί αλλάξανε τώρα τα δεδομένα. γιώτα κι εσένα σου ήρθε το απογραφικό (πώς το λένε?)??? εγώ το έβαλα να μπαίνει στην μιλένιουμ τράπεζα. πρέπει κι εσύ να το κάνεις (ή σε τράπεζα ή στο ελτα) γιατί αλλιώς δε θα το παίρνεις.

και μέσα σ'όλα με πήρε και μια ασθενής μου για να κάνουμε θεραπείες. κι εσύ βρε ευλογημένη τόσο καιρό καθόμουν, τώρα με θυμήθηκες? τελευταία φορά που της έκανα ήμουν 8 μην έγκυος. οπότε δυστυχώς δε θα έρθω στη συνάντηση φαίη μου :(, γιατί 5-6 πάω τα μεγάλα δημιουργ.εργαστ, μετά θα πάω θεραπεία και 8.30-10 έχω μπαλέτο. γι'αυτό σας λέω κάντε τις συναντήσεις σκ! στη βάπτιση ελπίζω να έρθουμε ειρηνάκι.

παρεπιμπτόντως τα μικράκια μου με τις εισπνοές και το φισιομέρ για τη μύτη είναι πολύ καλύτερα. χαίρομαι που και η ελισσάβετ είναι καλά. ελπίζω και τα υπόλοιπα αρρωστούλια να είναι καλύτερα.

χχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Σημερα ειναι μια μερα δυσκολη.. Σηκωθηκα γυρω στις 6 να μαζεψω κατι ψιλολοϊδια απο το σαλονι... Μετα εκανα ενα ντους και εφτιαξα καφε να πιω! Στο μεταξυ κατα τις 8 -πολυ μου τη δινει αυτη η ωρα :twisted: - ξυπνησε η Μαρια. Η οποια μαλλον εχει πιασει το νοημα και κανει ο,τι περνα απο το χερι της να μου δυσκολεψει τη ζωη οσο δεν παει αλλο! :evil:

-Παω να τη βγαλω απο την κουνια και μου κουνουσε το κεφαλι της περα - δωθε σε στυλ "οχι". Της λεω "Μαρια, θα σηκωθεις να πιουμε γαλα?" και το σκατο μου λεει "εγιω" (=εδω). Της φτιαχνω γαλα, το βαζω στο μπιμπερο της το δινω. Το ηπιε ολο (σιγα το πολυ, 100 ml) και μετα γκρινιαζε. Πηγαινα να τη βγαλω δεν ηθελε, εφευγα απο το δωματιο παλι δεν ηθελε. Ολο αυτο τραβηξε μεχρι τις 9μιση..

-Τη βγαζω, την αλλαζω, την αφηνω κατω να παιξει. Καποια στιγμη διαπιστωνω πως εχει πεσει πολλη ησυχια. Παω στο δωματιο της και ειχε γδυθει :shock: Φορουσε μονο το φανελακι με τις σουστες στον καβαλο, φορμα και μπλουζα τα ειχε πεταξει μεσα στη σκηνη. Αλλο ενα μαρτυριο μεχρι να την ξαναντυσω.

-Την ωρα του αυγου θυμηθηκε πως θελει να φαει μονη της. Την αφησα, τα εκανε μπο***ελο ολα και ησυχασε.

-Απο τις 11μιση και επειτα ξεκινησαμε να ζηταμε "νανι"... Νανι, νανι, νανι, νανι, νανι... Την εβαλα τελικα στις 1μιση αφου μου ειχε σπασει τα νευρα γιατι γυρνουσε ολη την ωρα και μπλεκοταν αναμεσα στα ποδια μου (στην κυριολεξια) κλαψουριζοντας. Τελικα απο την "πολλη νυστα" :rolleyes: κοιμηθηκε στις 2 και τεταρτο.

-3μιση ξυπνησε :evil::evil::evil::evil: Μια ωρα και κατι αργοτερα εχει κανει ενα σωρο μακακιες.. Και φυσικα γκρινιαζει ακαταπαυστα! Μιλαμε μου εχει σπασει τα νευρα. Φυσικα δεν καταφερα να κοιμηθω καθολου γιατι μεχρι να φαμε και να κανουμε ενα τσιγαρο ειχε ξυπνησει και αντε να δω πως θα αντεξω την ολονυχτια αποψε!

Και υποτιθεται αυτη τη φορα εχουμε κανει τα παντα για να το παρει θετικα. Την πηγαμε απειρες φορες στο αλλο σπιτι να εξοικειωθει με τον χωρο, της μιλησαμε παμπολλες φορες και εχουμε εδω και 2 μερες που της ειπαμε πως θα μεινει στη γιαγια της (που της εχει και τρελλη αδυναμια) μεχρι την Παρασκευη. Παρολαυτα, αμα δεν θελει το παιδι να συνεργαστει, τερμα δεν συνεργαζεται!

αχ ρε μικρουλα μου.μου φαινεται οτι το μικιο σου ειναι πανεξυπνο και μαλλον της αρεσει να σε βλεπει πυρ και μανια.χαχα εχουν γελιο τα μικρουλια οταν εχουν πιασει το νοημα και ξερουν πως μπορουν να κανουν εναν ανθρωπο να χοροπηδαει.μαλλον βλεπει οτι τετοιες στιγμες τις δινεις μεγαλη σημασια και της αρεσει.σου λεει απο το να βλεπω την μανουλα να ασχολειτε με το σπιτι ας ασχοληθει μαζι μου καλυτερα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

μαρακι ευχομαι να αποζημιωθεις συντομα και ολη αυτη η γκρινια της ιφιγενειας να κρατησει οσο λιγοτερο γινεται.φαση θα ναι και θα περασει.μην μασας!!!

χριστινα πηγατε σημερα σε πνευμονολογο?σας το συνεστησε ο παιδιατρος?

4ywWp2.png

Που ειστε κορες?

Εμεις τωρα κατσαμε για διαλειμματακι. Στις 10 αφησαμε τη Μαρια στη μαμα μου. Μετα πηγαμε στο νεο μας σπιτι και το καθαρισαμε. Δεν χρειαστηκε να κανουμε πολλα γιατι οπως σας εχω ηδη πει, ηταν ηδη καθαρισμενο. Μολις τελειωσαμε πηγαμε και πηραμε σαντουιτσακι απο τους κοτοπουλαδες στη Θηβων και ξεκινησαμε για Λαγονησι. Φαγαμε και πεσαμε κατευθειαν με τα μουτρα στο πακεταρισμα. Τωρα μας εχουν μεινει μονο οι κουρτινες στο σαλονι για ξεκρεμασμα και να πακεταρουμε τις συσκευες που ειχε το επιπλακι της tv επανω. Μετα θα μπουμε να κανουμε ενα μπανακι και να ξαπλωσουμε στον καναπε (το κρεβατι μας το ξεστησαμε) μπας και κοιμηθουμε λιγακι. Η μεταφορικη θα ερθει στις 9.

Μιλησα με τη μαμα μου στο τηλ. και μου ειπε πως η Μαρια κοιμηθηκε σημερα χωρις πιπιλα! Ολο προοδους κανει το κοριτσι μου (για να μη λεμε μονο τα ασχημα)!

Παω να συνεχισω κοριτσακια!

Σας φιλω! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...