Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες :D

Άντε ρε Αλεξάκι μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε από τις γιορτές και μετά...

Μπράβο στο ελισαβετάκι που δεν είχε βήχα :D

Κι εμείς σχεδόν καλά κοιμηθήκαμε :D

Καλημέρα στην παρέα!

Ειρήνη με το καλό η βάφτιση! Ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Να είμαστε καλά και θα έρθουμε.

Φαίη καλό κουράγιο με τη μετακόμιση :)

Αλεξία καλή αρχή στη δουλειά :)

Σοφία οι γιαγιάδες τελικά ένα καλό που σου κάνουν, σου το βγάζουν από τη μύτη.

Γιώτα τι γίνεσαι εσύ;

Χριστίνα μπράβο που κοιμάστε καλά :)

Εμείς πάλι τον έχουμε κόψει τον ύπνο :cry::? Η Ιφιγένεια από τότε που συνήλθε από τη γρίπη δεν κοιμάται πάνω από δύο ώρες συνεχόμενα τη νύχτα. Καλά για την ημέρα δεν το συζητώ δεν κοιμάται ούτε λεπτό (μόνο στο αυτοκίνητο και σε μεγάλη διαδρομή). Το αποτέλεσμα είναι ότι την τελευταία εβδομάδα έχω γίνει ζόμπι :confused:

Της έδωσα ντεπόν μήπως πονάει. Δεν έπιασε :(

Της πρόσθεσα κουβέρτα μήπως κρυώνει. Δεν έπιασε :(

Δοκίμασα να τη βάλω για ύπνο πιο νωρίς. Δεν έπιασε :(

Πιο αργά. Ούτε :(

Θηλάζει περίπου μια ώρα, κοιμάται ένα δίωρο και έτσι περίπου το πάμε μέχρι το πρωί.

Θέλω να μπω και δίπλα να ψάξω τα σχετικά με ύπνο και σε συνδυασμό με θηλασμό και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Αν έχει πάρει τίποτα το μάτι σας please ρίξτε link ή αν έχετε καμμία ιδέα επίσης δεκτή :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα μαρακι!ελπιζω να περναει φαση η ιφιγενεια κ να φτιαξει.

δε ξερω να βαζω λινκ δε ξερω αν το πετυχα αλλα ριξε μια ματια εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56573&page=10

δε το εχω διαβασει αλλα ισως σε βοηθησει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!ελπιζω να περναει φαση η ιφιγενεια κ να φτιαξει.

δε ξερω να βαζω λινκ δε ξερω αν το πετυχα αλλα ριξε μια ματια εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=56573&page=10

δε το εχω διαβασει αλλα ισως σε βοηθησει.

Σοφία σε ευχαριστώ! Έπεσες διάνα :D

Μήπως έχει έρθει η ώρα να αρχίζεις να την κουράζεις σιγά σιγά και περισσότερο;

Τι να κάνω δηλαδή για να κουραστεί αυτή, χωρίς να εξοντωθώ εγώ εννοείται :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Πάρκο; Γυμναστήριο; Μπρούμυτα στο πάτωμα με παιχνιδάκια για να προσπαθήσει να μπουσουλήσει;

Καλημερα κοριτσακια!! Το αλλαξα το ψευδωνυμο τελικα!! :D

Μαρακι ειναι και ο θηλασμος στη μεση και δεν ξερω να σου πω πολλα! Μονο υπομονη και καλο κουραγιο!

Αλεξια welcome back και ευχομαι να τα λεμε συχνοτερα! Φυσικα και θα ξεκουραστω, η μετακομιση ειναι αυριο και η συναντηση μας την αλλη Παρασκευη ;)

Σοφια δικιο ειχε το Ελισσαβετακι που δεν κοιμοταν μωρε, ειχε χορτασει υπνο!

Χριστινιω γιατι "σχεδον" καλα κοιμηθηκατε? Λογω Κωνσταντινας ή λογω εσενα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πάρκο; Γυμναστήριο; Μπρούμυτα στο πάτωμα με παιχνιδάκια για να προσπαθήσει να μπουσουλήσει;

:lol::lol:

Αυτό κάνουμε όλη μέρα. Μία πάνω στο διπλό κρεβάτι, μία κάτω στο πάτωμα (πάρκο δεν έχουμε) τη βάζουμε καθιστή με παιχνίδια γύρω. Παιζει λίγο, πέφτει ανάσκελα, γυρνάει μπρούμυτα, προσπαθει να συρθεί με την κοιλιά, δεν τα καταφέρνει, τσαντίζεται, φωνάζει, την ξανακαθίζουμε και πάμε πάλι από την αρχή.

Περιμένω να βρει ευκαιρία ο Διονύσης να πάει να φέρει τη στράτα (την είχαμε δανείσει στη νονά του Ευριπίδη), να τη βάζω και εκεί :roll:

Διαβάζω και το link που έβαλε η Σοφία και ίσως έχει να κάνει και με την εισαγωγή στις στερεές τροφές (συμπίπτει χρονικά) :roll:

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Θες πάρκο; Έχω ένα που κάθεται για να το πουλήσουμε... αλλά μπορώ να στο δανείσω ;)

Στο λέω γιατί εγώ την έβαζα στο πάρκο μαζί με το γυμναστήριο και με διάφορα να κρέμονται από πάνω (έχω και μια βέργα που κρεμάγαμε κι εκεί διάφορα) και ξετρελαινόταν να κάθεται εκεί μέχρι που άρχισε να περπατάει...

καλημέρα και καλή εβδομάδα

Καλώς την Αλεξία και περαστικά στα παιδάκια σου.

Όπως και περαστικά στο Νικόλα Μαρίανδ. Μακάρι να κύλησε ήρεμα το ΣΚ για σας. Ελπίζω να σε δω σήμερα όπως είπαμε!

Εμείς είχαμε πολύ ευχάριστο ΣΚ... με πάρτυ γενεθλίων του πατέρα μου (60 παρακαλώ!) και η Κυριακή να επιδεικνύει τις ικανότητές της στο χορό μέχρι τις 2!!! Την κυριακή είχαν έρθει τα αδέλφια του δημήτρη για φαγητό, οπότε γενικά είχαμε τρέξιμο, αλλά ευχάριστο τρέξιμο.

Χριστίνα σε πήρα κάποια στιγμή το σάββατο, αλλά μάλλον το είχες κλειστό. Πήγαμε τελικά στα public για να δούμε την παρουσίαση του Μάικ Φασολάκη, αλλά η κυριακή είχε όρεξη να χαζεύει τα παιχνίδια, αφού το παραμύθι το ξέρει απ'έξω. Σήμερα θα πάω στη συνάντηση στις 7, θες να βρεθούμε λίγο πιο πριν; Να σε πάρω τηλ;

Ειρήνη πολύ θα χαρούμε να έρθουμε στην βάπτιση!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

σοφία χαίρομαι που η ελισάβετ είναι καλύτερα. Είδες, απλά έπρεπε να κάνει τον κύκλο του. Ούτε η Κυριακή βήχει την νύχτα τώρα, αλλά μόνο όταν ξυπνάει το πρωί και λίγες φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έχει όμως πολλές μύξες, πότε θα φύγουν απορρώ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σόνια μου πράγματι το Σάββατο ήταν θεόκλειστο το κινητό :lol: και το είδα αφού είχαμε φύγει από το σπίτι!!! Sorry! Σήμερα θα πάω πνευμονολόγο το απόγευμα ;)

Θεωρητικά αύριο το απόγευμα αν έχει καλό καιρό γυρνώντας από τη δουλειά θα πάω τη μικρή παιδική χαρά. Θες να κανονίσουμε να έρθουμε σε κάποια που να βολεύει κι εσάς; Εμείς φτάνουμε Ηλιούπολη γύρω στις 5.00.

Χριστινιω γιατι "σχεδον" καλα κοιμηθηκατε? Λογω Κωνσταντινας ή λογω εσενα?

Γιατί κάποια στιγμή ξύπνησε και πήγε ο λευτέρης... εγώ δεν άντεχα συν του ότι έβηχα οπότε δεν θα την βοηθούσα και πλύ να κοιμηθεί...

Επίσης έχει βραχνιάσει λίγο η φωνή της... γι' αυτό θέλω να την δει και αυτήν ο πνευμονολόγος.

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...