Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η συναντηση ειναι για Παρασκευη 04/02. :D

Μια χαρα Αερικουλι, αφου μπορειτε, τοτε τελεια!!

Κανω αντιγραφη απο τις αλλοπροσαλες τα νεα μας:

Σημερα πηγαμε οικογενειακως στο Σ/Μ που δουλευει η μαμα μου να μας δωσει επιχορηγηση για βενζινη. Την ωρα που ειμαστε μεσα στο μαγαζι, μπαινει μια μαμα με ενα καροτσι και η Μαρια τρεχει να χαιρετησει το παιδακι. Κολλαει το προσωπο της στο καροτσι για να κανει "μα" το παιδακι και μεχρι να την μαζεψω, γερνει το αλλο παιδακι μπροστα και βηχει με ολη του τη δυναμη μεσα στα μουτρα της δικιας μου.. :? Ειναι αρρωστο? -λεω στη μαμα- Ε, λιγο, βηχει και εχει πολλες μυξες -μου απαντα-...

Νομιζω ειναι θεμα ωρων να αρχισουμε να εκδηλωνουμε συμπτωματα.... :-(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα σας!!!!σας ευχαριστω παρα πολυ που θελετε να με πατε στη φαιη.

χριστινα θα σου πω δυο μερες πριν την 4 αν τελικα θα ειναι σπιτι ο τασος η οχι να με παει γιατι δεν το ξερουν νωριτερα το προγραμμα τους.

εμεις ειμαστε ολοι καλα τα ζουζουνια περιμενουν πως και πως να δουνε το kids song :)

εγω εχω ενα σωρο ρουχα να πλενω και το απογευμα ισως παμε καμια βολτα.

σας ευχομαι μια ομορφη κυριακη!!!!

αυριο εχει καινουργιο επισοδιο "το νησι" μην το χασουμε....

l9Iop2.png

Καλημέρα κορίτσια :) Είναι ωραία μέρα για βόλτα και λέμε να πάμε στον βασιλικό κήπο στο Σύνταγμα με το μετρό :D

καλημερα κ απο μενα!

μαριανδ περαστικα στο νικολα!ελπιζω να τη γλιτωσεις εσυ.

ναταλια χαιρομαι που εισαι καλυτερα.

φαιη πως ειναι το μαρακι?ελπιζω να μη κολλησατε τελικα.

χριστινα καλα να περασετε στη βολτα σας.

ηρθαν τα πεθερικα μου σημερα ευτυχως δεν εκατσαν πολυ πριν λιγο εφυγαν.εβαλα την ελισαβετ να κοιμηθει λιγακι κ μολις ξυπνησει θα παμε καμια βολτιτσα κ εμεις κ μετα θα την αφησω στη μαμα μου.

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπερα γλυκες μανουλες!!

Εμεις σημερα ξυπνησαμε απο τις 8 παρα... Σηκωθηκε ο κουνιαδος και μεχρι να μαζεψει τα πραγματα του, σιγοψιθυριζαν με το Βασιλη και σηκωθηκε και ο Χανιμπαλ! :lol:

Υποτιθεται πως ειμαστε καλα, αν και εχουμε ανεξηγητη γκρινια.. Ελπιζω απλα να ειναι μια δυσκολη μερα και να μην την ενοχλει κατι.. Μαθαμε και καινουριο τραγουδακι: "Νανι - νανι - καλο - νινα" που θα πει "νανι - νανι - καλο μου μωρακι" :lol: Παντως αυτο που μου εχει κανει εντυπωση ειναι πως ολα τα τραγουδια που λεει, τα λεει με το ρυθμο τους το καθενα!

gM4vp2.png

Καλημέρα και από μας !

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια εδώ :lol:

Ο Διονύσης έκανε μια απόπειρα να βρει του Ευριπίδη παπούτσια από το internet. Μπήκαν μαζί σε ένα κινέζικο site διάλεξαν 4 - 5 σχέδια και νομίζω ότι τα παρήγγειλαν κιόλας. Δεν ξέρω ....παράτολμο το βρίσκω (ξέροντας τον Ευριπίδη) :rolleyes:

Μαρία μεγάλη (maria nd) και Μαράκι μικρό (της Φαίης) ελπίζω να είστε καλά :)

Καλά να περνάτε όπου κι αν βρίσκεστε όλες. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!

Σημερα περιμενουμε τον κουνιαδο.. Θα παρακολουθησει ενα σεμιναριο αυριο στην Αθηνα και θα μεινει σε εμας.

Κατα τα αλλα καλα.. Ο Βασιλης εχει ταμα οποτε καθεται (ειναι σε αδεια απο τη Δευτερα και θα γυρισει στις 10 Φεβρουαριου πισω), να ειναι με μουτρα και με τσιτα τα νευρα... Αντε να ερθει ο αδερφος του να τους στειλω να πιουν καμμια μπυρα γιατι μας εχει ζαλισει απο το πρωι! (Ειναι αυτο που λεμε "σιγα μωρε, τι κανεις κι εσυ ολη μερα μες στο σπιτι?" κι οταν καθονται εκεινοι, ειναι σαν Μεγαλες Παρασκευες... :rolleyes:)

Τωρα για τον ευκαλυπτο που λετε, εγω οταν ρωτησα το Φιτσιαλο μου ειπε να βαλω ευκαλυπτο αν θελω να αρωματισω το σπιτι γιατι κατα τα αλλα τη δουλεια την κανει το νερακι που βραζει... Παντως ευκαλυπτο εβαλα τελικα και ηταν μια χαρα! Την επομενη φορα θα δοκιμασω αυτο το winter balm που ειπε και το Χριστινιω μας..

Ειρηνακιιιιι!!! Vicks ρε!! Που το θυμηθηκες?? Χαχαχαχα!!! :lol::lol::lol: Μου εκανε κατι τριψιματα η γιαγια μου με αυτο.... Κοντευε να με κανει χαλκομανια πανω στο κρεββατι!! :lol::lol::lol:

θα του περασει του βασιλη με την πρωτη βολτα,εμενα παντως δεν με χαλαει το σπιτι.

το οσο για το vicks και εμεις παντα πασαλειμενα ειμασταν και δεν μας πλησιαζαν.μαλλον γι αυτο εκανε καλο,δεν ερχοντουσαν κοντα οι αρρωστοι.χαλκομανια με εκανε και εμενα χτες η μια νονα του μπεμπη.ειναι φυσιοθεραπευτρεια και με ελιωσε χτες που πηγα σπιτι της.ωραια ηταν παντως.

Και εγώ χρησιμοποιώ συχνά κατσαρολάκι με νερό όπου μέσα έχω βράσει 5-6 φύλλα ευκαλύπτου και το αφήνω στο δωμάτιο της μικρής όλη νύχτα (όταν έχει βήχα εννοείται). Για να αποφεύγω τις μάσκες & τα σιρόπια το κάνω. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό ή αν κάποια στιγμή το παιδί ηρεμεί από μόνο του...

Χριστίνα, ευκάλυπτο όπως είπαν τα κορίτσια έχει παντού, σχεδόν σε όλο το μήκος της Αγ. Κωνσταντίνου & στο ρέμα δίπλα στις κούνιες. Εγώ αγόραζα στην αρχή, αλλά μετά λέω χαζή είμαι αφού έχει παντού, κόβω μερικά και τα αποξηράνω.

Δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να τα αποξηράνω ή να τα βράσω έτσι όπως τα κόβω;; - Ειρήνη, ως η πιο έμπειρη δώσε μου μια απάντηση σε αυτό..

Επίσης είμαι πολύ μπερδεμένη με το θέμα υγραντήρας/αφυγραντήρας. Κανονικά ο υγραντήρας γεμίζει το δωμάτιο με υγρασία, έτσι; Με την υγρασία πολλές φορές όμως μπουκώνεται το παιδί, εννοείται μήπως αφυγραντήρα που απορροφά την υγρασία; Μόνο όταν το περιβάλλον είναι ξηρό (π.χ. αναμμένο καλοριφέρ όλη νύχτα) χρησιμοποιούμε υγραντήρα, σωστά;

.

βασικα νομιζω οτι τα αποξηραμενα στο μονο που βοηθανε ειναι για να κρατηθουν στο ντουλαπι και να μην σαπισουν.δεν ξερω ομως αν εχει διαφορα.η αληθεια ειναι οτι και ο μπαμπας μου τα αφηνε να αφυδατοθουν (συνηθως στον φουρνο) ισως για να μην πηγαινλουμε συνεχεια να κοβουμε

μαριαωδ περαστικα να ειναι.τελικα κολλανε και οι μανουλες ε?

φαιη και εγω θελω να ερθω .ελπιζω να τα καταφερω.στις 5 βαφτιζουμε το μικρακι μας!!δοξα τω θεο .οποια κοπελια θελει μπορει να προσελθει.

αγ.παρασκευη

5/2 στις 17.00

4ywWp2.png

Εννοειται πως θα ερθουμε Ειρηνακι!! Και μακαρι να τα καταφερετε να ερθετε κι εσεις στο σπιτι μας την προηγουμενη! Θελουμε πολυ να σας δουμε!! Παρολαυτα αν δεν τα καταφερετε λογω υποχρεωσεων, δεν παρεξηγιομαστε! ;)

Απιστευτο μου φαινεται! Αντε τωρα να συνηθισουμε να τον λεμε αλλιως τον γαντζ-ακη!! :lol::lol:

Αγια Παρασκευη στην Αργυρουπολη?

gM4vp2.png

στην ηλιουπολη απο τον κωτσοβολο στην βουλιαγμενης ολο ευθεια πανωωωωωωωωω.οπως σας βολευει θα τον λετε τον μπεμπακο μου.και γω δεν νομιζω να ξεκολλησω ευκολα απο το πεπη,ναι ετσι τον φωναζω πεπη απο το μπεμπη η μωυση απο το αντρα μο(υ) εσυ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

στην ηλιουπολη απο τον κωτσοβολο στην βουλιαγμενης ολο ευθεια πανωωωωωωωωω.οπως σας βολευει θα τον λετε τον μπεμπακο μου.και γω δεν νομιζω να ξεκολλησω ευκολα απο το πεπη,ναι ετσι τον φωναζω πεπη απο το μπεμπη η μωυση απο το αντρα μο(υ) εσυ

:shock::shock::shock: Οχι ρε Ειρηνακι... Συγγνωμη κιολας αλλα μου θυμιζει την Τσεσμελη αυτο..:oops::lol::lol:

Το Μωυσης παλι μια χαρα μου ακουγεται! :cool:

Η Μαρια παλι οταν τη ρωταμε πως τη λενε λεει "Αϊα" :rolleyes:

gM4vp2.png

καλημέρα κοριτσάρες! τί βαφτίσεις βλέπω, τί πάρτυ, τέλεια! ελπίζω να σας δούμε κι εμείς.

ειρηνάκι με το καλό να βαφτίσεις τον γάντζο σου, πώς θα τον πείτε?

εσύ φαίη παιδί μου δε θες να ξεκουραστείς καθόλου? όλη τη βδομάδα μετακόμιση-τακτοποίηση και παρασκ κόσμο! και τί κόσμο! να στο διαλύσουν καινούριο σπίτι θες τα ταλιμπανάκια? χαχα

τα μικράκια σας πώς είναι? τα αρρωστούλια? και οι μαμάδες φυσικά! εμείς από χτες τα 2 μικρά, μύξες και αρχή ακροαστικών, τους κάνω εισπνοές αερολίν και φλιξοτάιντ. άντε περαστικά σ'όλους.

θεσσαλονίκη περάσαμε υπέροχα στο γάμο, η νύφη τέλεια, ε, και στο γλέντι φυσικά ξεσαλώσαμε! κ@λο δεν έβαλαν κάτω τα παιδιά μου, ως και το μωρό (το οποίο δεν κοιμήθηκε καθόλου:shock:)!

από τετάρτη με κόβω "βραδινή βάρδια" γιατί στη δουλειά δεν έχουμε ιντερνετ δυστυχώς

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη μας εβδομαδα!τι κανετε?

ειρηνακι ευχαριστουμε για την προσκληση θα χαρουμε πολυ να ερθουμε!με το καλο να παρει τ ονοματακι του ο γατζος σου!

φαιη ελπιζω να μαζεψες δυναμεις για τη σημερινη μερα.

εμεις ολοι καλα ειχαμε ενα σχετικα ηρεμο βραδυ βεβαια εκανε αμαν να κοιμηθει η ελισαβετ(η εξυπνη η μανα μου την κοιμησε 5-7.30 τ απογευμα που να ξανακοιμηθει το παιδι στις 8μιση..πηγε 10μιση για να την παρει ο υπνος).τουλαχιστον δε ξυπνησε ουτε μια φορα απ το βηχα καλα παμε.την εστειλα κ παιδικο σημερα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα αλεξια!χαιρομαι που περασατε καλα.περαστικα στα παιδακια σου ελπιζω να μη κολλησουν και τα υπολοιπα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...