Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

χμμμ αυτό με το φλοιό που ξεκολαει κάτι μου λέει ;) Έχω κάτι τετοιους φλοιούς διακοσμητικά πάνω στο ενυδρείο :) Θα το ψάξω στο ρέμα... Τα φύλλα τους θέλουμε μόνο ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι τι κανετε.νομιζω οτι φθυεται οπου εχει πολλα νερα

Καλά είμαστε :)

Δεν ξέρω που φυτρώνει γενικά. Όταν έμενα Ηλιούπολη, είχε στη γειτονιά μου αρκετούς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημερα κοριτσακια ομορφα!

Σημερα περιμενουμε τον κουνιαδο.. Θα παρακολουθησει ενα σεμιναριο αυριο στην Αθηνα και θα μεινει σε εμας.

Κατα τα αλλα καλα.. Ο Βασιλης εχει ταμα οποτε καθεται (ειναι σε αδεια απο τη Δευτερα και θα γυρισει στις 10 Φεβρουαριου πισω), να ειναι με μουτρα και με τσιτα τα νευρα... Αντε να ερθει ο αδερφος του να τους στειλω να πιουν καμμια μπυρα γιατι μας εχει ζαλισει απο το πρωι! (Ειναι αυτο που λεμε "σιγα μωρε, τι κανεις κι εσυ ολη μερα μες στο σπιτι?" κι οταν καθονται εκεινοι, ειναι σαν Μεγαλες Παρασκευες... :rolleyes:)

Τωρα για τον ευκαλυπτο που λετε, εγω οταν ρωτησα το Φιτσιαλο μου ειπε να βαλω ευκαλυπτο αν θελω να αρωματισω το σπιτι γιατι κατα τα αλλα τη δουλεια την κανει το νερακι που βραζει... Παντως ευκαλυπτο εβαλα τελικα και ηταν μια χαρα! Την επομενη φορα θα δοκιμασω αυτο το winter balm που ειπε και το Χριστινιω μας..

Ειρηνακιιιιι!!! Vicks ρε!! Που το θυμηθηκες?? Χαχαχαχα!!! :lol::lol::lol: Μου εκανε κατι τριψιματα η γιαγια μου με αυτο.... Κοντευε να με κανει χαλκομανια πανω στο κρεββατι!! :lol::lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

σας ευχαριστω ολες γαι τις απαντησεις σας.

χριστινα καλο αυτο με το winter balm θα το δοκιμασω!σημερα που θα την κανω μπανιο θ αφησω να γεμισει η τουαλετα με υδρατμους κ μετα θα τη βαλω μακαρι να βοηθησει κ να μην εχουμε τα ιδια.

ειρηνη κ εγω θεωρουσα τον ευκαλυπτο κατι πολυ φυσικο κ αθωο...διαβασα αυτο που λενε οτι οταν βραζει το ελαιο αναδυονται καρκινογονοι ατμοι κ το σκεφτομαι..δε ξερω εχεις βεβαια δικιο στο δευτερο ποστ σου.θα ρωτησω κ εγω τον παιδιατρο να δω τι θα πει.

και επιμενω η ασχετη μανα....το κατσαρολι με το βραστο νερο το βαζω σε αναμενο καλοριφερ ε?δε θα σκασει το παιδι ολη τη νυχτα με αναμμενο καλοριφερ?(αποριες που εχω κ εγω ομως...:roll:) και δευτερο...τα φυλλα του ευκαλυπτου τα βραζουμε κ μετα τι ακριβως κανουμε?...(μη βαρατε εχω ζαλιστει δεν κοιμηθηκα καλα ειμαι κ στη δουλεια κ προσπαθω να καταλαβω)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Και εγώ χρησιμοποιώ συχνά κατσαρολάκι με νερό όπου μέσα έχω βράσει 5-6 φύλλα ευκαλύπτου και το αφήνω στο δωμάτιο της μικρής όλη νύχτα (όταν έχει βήχα εννοείται). Για να αποφεύγω τις μάσκες & τα σιρόπια το κάνω. Δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό ή αν κάποια στιγμή το παιδί ηρεμεί από μόνο του...

Χριστίνα, ευκάλυπτο όπως είπαν τα κορίτσια έχει παντού, σχεδόν σε όλο το μήκος της Αγ. Κωνσταντίνου & στο ρέμα δίπλα στις κούνιες. Εγώ αγόραζα στην αρχή, αλλά μετά λέω χαζή είμαι αφού έχει παντού, κόβω μερικά και τα αποξηράνω.

Δεν είμαι σίγουρη αν πρέπει να τα αποξηράνω ή να τα βράσω έτσι όπως τα κόβω;; - Ειρήνη, ως η πιο έμπειρη δώσε μου μια απάντηση σε αυτό..

Επίσης είμαι πολύ μπερδεμένη με το θέμα υγραντήρας/αφυγραντήρας. Κανονικά ο υγραντήρας γεμίζει το δωμάτιο με υγρασία, έτσι; Με την υγρασία πολλές φορές όμως μπουκώνεται το παιδί, εννοείται μήπως αφυγραντήρα που απορροφά την υγρασία; Μόνο όταν το περιβάλλον είναι ξηρό (π.χ. αναμμένο καλοριφέρ όλη νύχτα) χρησιμοποιούμε υγραντήρα, σωστά;

Σοφία για τις κρίσεις βήχα που ρωτάς και εγώ έχω τις ίδιες ανησυχίες με σένα. Τη βλέπω πόσο πολύ δυσκολεύεται & με πιάνουν τα κλάμματα. Έχω περάσει άπειρα ξενύχτια πάνω από το κεφάλι της μέχρι να ηρεμήσει.

1) Δοκίμασε αυτό με την κατσαρόλα & ευκάλυπτο, αλλά με προσοχή στην αρχή γιατι μερικά παιδιά έχουν αλλεργία (εμένα πάντως δεν έχει).

2) Επίσης της βάζω δεύτερο μαξιλάρι από κάτω για να είναι πιο ψηλά το κεφάλι ή βιβλία κάτω από τα πόδια του κρεβατιού (για να ανασηκώνεται η πλευρά που κοιμάται). Πολλές φορές όταν ήταν πιο μικρή τη σήκωνα και τη κρατούσα αγκαλιά μέχρι να ηρεμούσε (τώρα δεν το θέλει αυτό, θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι ... βλέπεις μεγάλωσε η ζουζούνα μου).

3) Το βράδυ πριν κοιμηθεί της αραιώνω λίγο μέλι σε χλιαρό νερό (μισό φλιτζάνι του καφέ νερό & λίγο μέλι). Η ελισάβετ είναι πιο μικρή όμως, εγώ γύρω στα δυομιση της ξεκίνησα αυτή τη μέθοδο, ρώτα τον γιατρο αν κάνει το μέλι. Το έχω πει όμως και πριν ότι οι γιατροί δεν είναι πολύ υπέρ των βοτάνων...

Το σίγουρο είναι ότι ο βήχας θέλει υπομονή & παρακολούθηση μήπως περάσει σε βρογχικά (αυτό το καταλαβαίνεις όταν ο βήχας επιμένει όλη την ημέρα, όχι μόνο τη νύχτα).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία τα βράζουμε τα φύλλα μέσα στην κατσαρόλα και τα αφήνουμε εκεί όλη τη νύχτα. Εννοείται ότι την κατσαρόλα (που έχει και ευκάλυπτο μέσα) τη βάζεις στο δωμάτιο της μικρής (πάνω σε καλοριφέρ). Εγώ πάντως δεν το αφήνω αναμμένω όλη νύχτα τώρα που μεγάλωσε. Το έκανα μόνο όταν γεννήθηκε (και σταθερή θερμοκρασία - 18-20 βαθμούς)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Την επόμενη μέρα αλλάζεις νερό & ρίχνεις καινούρια φύλλα. Αυτό κάνω εγώ. Έχω ένα ειδικό κατσαρολάκι για το θέμα αυτό... και όχι αιθέριαια έλαια, αλλά φύλλα ευκαλύπτου έτσι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

σονια να σαι καλα σ ευχαριστω πολυ για τις διευκρινησεις!δηλαδη σε χλιαρο καλοριφερ το βαζω κ οταν κοιμηθει το κλεινω ε?θα κοιταξω στο φαρμακειο μηπως βρω αποξηραμενα φυλλα γιατι για να βγω να μαζεψω δε το κοβω..ασε που νομιζω δε θα τα ξεχωρισω:-Dχριστινα πες μου αν βρηκες στη λαικη να το χω υποψη μου.γαι το μελι οκ μου εχει πει ο παιδιατρος αλλα ακομη δε της εχω δωσει λεω να μη το ξεκινησω τωρα που ειναι κ αρρωστη θα δω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

εγώ το βράζω το νερό με τα φύλλα στην κουζίνα και έτσι αφήνω την κατσαρόλα (να βγάζει ατμούς - αυτό είναι το ζητούμενο, οι ατμοί που βγάζει με άρωμα από ευκάλυπτο) πάνω στο καλοριφέρ είτε είναι αναμμένο είτε όχι.

Αποξηραμένα φύλλα έχω βρει σε ένα μαγαζί με βότανα στη Μαρίνου Αντύπα στην πλατεία κανάρια. Στο σ/μ δεν νομίζω ότι έχει, στη λαϊκή πιθανότατα να έχουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θυμασαι πως λεγοταν το μαγαζι και τη διεθυνση αν ειναι να παω τ απογευμα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...