Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ελενιτσα Αλεξια να χαιρεστε τα μαναρια σας.Γερα και τυχερα να ειναι στην ζωουλα τους.

Καλησπερα στις υπολοιπες.Εγω ειμαι ψιλοχαλια παλι με ξεχασαι η περιοδος μαλλον πρεπει να παω στον γιατρο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρίανδ επειδή το φαντάστηκα ότι δεν θα σου είχαν βάλει χαρτί για αυτό το ανέφερα. Τα λέμε από κοντά τη δευτέρα τότε. Εσύ τελικά για το βήχα τι του έδωσες;

Τώρα που σας γράφω την έχει πιάσει πολύ έντονος βήχας και δεν ξέρω τι να κάνω; Και χθες το ίδιο (και αφού έκανε εμετό μου ηρέμησε). Αλλά ευτυχώς δεν έχει πυρετό και την πιάνει τόσο έντονα μόνο όταν ξαπλώνει για αυτό την έστειλα παιδικό. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Για το αερολίν που λέτε είναι όντως για άσθμα, και εγώ προσωπικά που το έχω χρησιμοποιήσει 3-4 φορές δεν έχω δει να κάνει θαύματα. Επειδή υποτίθεται ότι είναι το πιο αθώω το δίνουν προληπτικά για να μην προχωρήσει μια κατάσταση σε βρογχίτιδα ή να μην υπάρχουν επιπλοκές. Μήπως τα άλλα σιρόπια είναι καλύτερα; Κανένα φάρμακο δεν είναι καλό, αλλά προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί το παιδί ή να μην υπάρχουν χειρότερα τα δίνουν και οι γιατροί. Και η δικιά μου παιδίατρος δεν δίνει εύκολα ούτε σιρόπι. Την παίρνω τηλ. και τη ρωτάω τι να κάνω, βήχει.. μου λέει αν δεν βήχει όλη μέρα έντονα δεν είναι τίποτα .. θα περάσει μόνος του. Οπότε περιμένω :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω ειμαι ψιλοχαλια παλι με ξεχασαι η περιοδος μαλλον πρεπει να παω στον γιατρο

Βίκυ είναι συχνό φαινόμενο αυτό με την περίοδο; Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό πάντως

[sIGPIC][/sIGPIC]

καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας.

ελένη να χαίρεσαι το μωράκι σου, να'ναι πάντα καλά κι ευλογημένο.

με πολύ πολύ καθυστέρηση μαρία να χαίρεσαι τον διονύση σου

γιώτα να χαίρεσαι τον θάνο σου

σοφία τον αντώνη σου και περαστικά στην κυριακούλα

φαίη καλώς ήρθες κοντά μας

καλώς ήρθαν και τα καινούρια κορίτσια στο καφέ μας (εγώ είμαι η αλεξία 32 ετών)

καλά, μια τρελή κατάσταση έτσι? να τα προλάβω όλα πριν πάω δουλειά. εντωμεταξύ στη δουλειά τους έχουν απλήρωτους 5 μήνες. εγώ πληρωνόμουν από τον οαεδ το τελευταίο εξάμηνο, άρα στην ουσία, τώρα θα δω τη γλύκα (του να δουλεύεις τσάμπα) από κοντά. αλλά νομίζω στην τελική όλα θα πάνε καλά. το πολύ πολύ να με απολύσουν :twisted: (θα τους κοστίζω και ακριβά, με τα 4 παιδιά).

το άλλο???? χτες, ημέρα γιορτής και χαράς, κατάφερα και έκλεισα το παράμεσο δαχτυλάκι του ευθύμιου στην πόρτα :shock:. πρήστηκε, μαύρισε, έκανε και 2 πληγές που έτρεχε αίμα. όλα τα καλά. κλάάάάάμα το μανάρι μου, ούτε η βυζοπιπίλα δεν το ηρεμούσε. μετά από 1 ώρα ευτυχώς ηρέμησε και ζωντάνεψε.

κλείνω να πάω να φτιάξω βαλίτσα γιατί πάμε όλοι μαζί 3ήμερο θεσσαλόνικα! έχουμε 1 γάμο, η 1η μου ξαδέρφη. άντε με το καλό να παντρευτεί το γωγουλίνι μου.

απ'την άλλη βδομάδα θα είμαι πιο συνεπής ;). φιλάκια πολλά σε όλα τα μωρουλίνια σας και αν ξέχασα να ευχηθώ σε κάποιον συγχωρέστε με.

καλημέρα σας χχχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες :D

Καλώς ήρθες και καλώς φεύγεις πάλι αλέξια :lol:

Περαστικά στον μπόμπιρα! Μέχρι να παντρευτεί θα του περάσει ;) Η δικιά μου έπιασε μόνη της όλα τα δάχτυλα στο συρτάρι. Ευτυχώς δεν μαύρισε κανένα.

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

αλεξια σ ευχαριστω για τις ευχες!καλα να περασετε στη θεσσαλονικη βιο ανθοσπαρτο γαι τη ξαδερφουλα σου!περαστικα και στον ευθυμιο.οσο γαι τη δουλεια μακαρι να εξελιχθουν καλα τα πραγματα ειναι πολυ ασχημο το κλιμα δυστυχως..και σε μας ακουγεται πολυ τωρα τελευταια οτι θα γινουν μειωσεις μισθων και μεταταξεις αλλα κανεις δε ξερει κατι σιγουρο.

για το αερολιν συμφωνω κ εγω με τη σονια κανενα φαρμακο δεν ειναι καλο αλλα οταν βλεπεις το παιδι να ταλαιπωρειται τι θα κανεις δε θα δωσεις για να το ανακουφισεις η για να προλαβεις τα χειροτερα?

εμεις χθες ειχαμε πολυ δυσκολο βραδυ...την επιασε κριση βηχα και δεν ηξερα τι να κανω...της εκανα μασκα αερολιν καμια βελτιωση(καλα θελει αρκετες μερες να δεις διαφορα) εβρασα λιγο νερο στη κατσαρολα και την εβαλα να εισπνευσει τον ατμο και μπορεσε να κοιμηθει.ξαναξυπνησε παλι βηχοντας τα ξημερωματα.θελω τις συμβουλες σας σε τετοιες περιπτωσεις τι κανουμε?εσεις πως αντιμετωπιζετε τις κρισεις βηχα?ειχα ακουσει γαι αιθεριο ελαιο ευκαληπτου-νομιζω το ειχε αναφερει κ η ειρηνη-(αληθεια πως ακριβως χρησιμοποιειται?) αλλα διαβασα στο παρεντσ οτι ειναι καρκινογονο...δε ξερω εχω μπερδευτει.και το αλλο που λενε οτι βαζεις κατσαρολα με νερο στο καλοριφερ...εννοουν ζεστο νερο κ ολη τη νυχτα αναμενο το καλοριφερ-σε τι θερμοκρασια?(λιχο χαζες ερωτησεις αλλα πραγματικα ειμαι ασχετη κ δε καταλαβαινω) ισως θα βοηθουσε να παρω υγραντηρα αλλα ειναι ακριβοι ρε γμτ και τωρα δε παιζει με τπτ να παρω.

ελπιζω να ειναι καλυτερη μερα η σημερινη.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Εγώ αυτό που κάνω είναι το εξής: Βράζω νερό στον βραστήρα και το βάζω καυτό σε ένα κατσαρολάκι μόλις κοιμηθεί η Κωνσταντίνα και βάζω μέσα μισή κουταλίτσα winter balm της power health και το βάζω στο καλοριφέρ για να διατηρηθεί ζεστό. Συνήθως όταν βλέπω πως έχει μυξούλες πολλές της βάζω και αμέσως μετά το μπάνιο στο στήθος και την πλατούλα λίγο για να το αναπνέει. Πριν από όλα αυτά στο μπάνιο αφήνω να τρέξει καυτό νερό ώστε να δημιουργηθούν υδρατμοί στο μπάνιο την ώρα που την πλένουμε (εννοείται ότι το καυτό νερό τρέχει στη μπανιέρα μας και όχι στη μπανιέρα του παιδιού :lol: ). Εκεί φεύγουν πολλές μύξες σε συνδυασμό με μπόλικο νεράκι στο κεφάλι και το σβέρκο. Πολύ φυσιολογικό ορό πριν τον ύπνο και ρούφηγμα ότι ρουφιέται... Σε μεγάλες κρίσεις ενδιάμεσα ξαναπλένουμε με φυσιολογικό ορό τη μύτη και ρουφάμε.

Εμάς όλοι οι βήχες οι νυχτερινοί είναι λόγω δοντιών και σαλιών.

σοφια καρκινογονο????????????δεν το πινουμε αυτο ετσι.το βαζουμε σταγονες σε νερο που βραζει.ρωτα τον παιδιατρο.εμεις μεγαλωσαμε με vicks δεν ξερω αν το θυμασαι που μας εκαναν εντριβη οταν ειμασταν κρυωμενα αλλα το αιθεριο ελαιο δεν το χρησιμοποιουμε επανω μας,κανενα αιθεριο ελαιο.το συγκεκριμενο σε υγραντηρα η σε κατσαρολολακι για να κανει ατμους σκοτωνει τα μικροβια και απολυμαινει τον χωρο.με τα βοτανα γενικα εχω ασχοληθει παρα πολυ.ο πατερας μου επινε διαφορα και εχουμε ενα σωρο βιβλια.το αγαπημενο μου βιβλιο 100 βοτανα 1000 θεραπειες το οποιο η χαζη το χαρισα σε μια γιαγιουλα που ερχοταν στο χαγκεν και αγορασα μετα την καινουργια εκδοση 100 βοτανα 2000 θεραπειες.κωστας μπαζαιος(αν θυμαστε τα περιοδικα διατροφη και υγεια......... δικα του ηταν,τα εχω ολα)

4ywWp2.png

καλημερα χριστινακι.και ο πατερας μου πριν παρει υγραντηρα συγκεκριμενα σε αλουμινενιο σανιτας νερακι με λιγες σταγονες και πανω στο καλοριφερ.(ξερεις αυτα που μας φερνουν ντελιβερι)

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Ειρηνάκι... δεν ξέρω...τα αιθέρια έλαια τα φοβάμαι κι εγώ... προτιμώ το βότανο απευθείας και τώρα που το είπα πρέπει να κοιτάξω αύριο στη λαϊκή να δω αν θα βρω.

Διάβασε αυτό για τα αιθέρια έλαια: http://essential-oil.com/el/uses-of-essential-oils_killer-or-carcinogen-the-truth-about-essential-oils-as-anti-cancer-agents_619.html αν και η μετάφραση είναι για τα μπάζα :lol:

εμεις στην γειτωνια μου ειχαμε ευκαλυπτο.και απο κει στο ρεμα κοντα που μενεις σιγουρα θα εχει.εχει και σε καταστηματα υγεινων τροφων.οσο για το καρκινογονο και το νερο που πινουμε και ο αερας και οτι τρωμε ειναι.δεν μιλαω για τσιγαρα και καλλυντικα.ολα αυτα που λουζομαστε?μαλλον δεν θα θυμαστε αυτα που τα ειχε βγαλει καποια στιγμη ο ευαγγελατος για τα σαμπουαν και τα αφρολουτρα.τωρα θα μου πεις καλυτερα να χρησιμοποιω 9 απο αυτα και οχι και τα 10.τεσπα.απο ολα αυτα τα χαπια και σιροπια εγω το προτιμω.

4ywWp2.png

τον ευκαλυπτο εννοεις?ειναι κατι τεραστια δεντρακια με πολυ ανοιχτοιχρωμο φλοιο που πολλες φορες ξεκολλανε κομματια και τα φυλλα κρεμονται και οταν φυσαει πανε απο δω και απο κει.

4ywWp2.png

Καλημέρα!

και η μαμά μου έβραζε ευκάλυπτο όταν ήμουν μικρή :D Έχει παντού στην Ηλιούπολη

Ναι σ' αυτό έχεις δίκιο... έχει λες ε; Και πως τον αναγνωρίζεις; :lol:

Χριστίνα δες εδώ

http://www.google.gr/images?hl=el&q=%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%82&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=xU45Te_uAdCRswaj2vzzBg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDoQsAQwAw&biw=1076&bih=612

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...