Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα Ελένη και Αλεξία να χαίρεστε τους Ευθύμηδες πάντα γεροί και δυνατοί!!

Εμείς ευτυχώς είχαμε ήσυχο βράδυ, παρόλο που είχε πυρετό ο Δημήτηρης κομήθηκε κανονικά, τώρα το πρωί είχε 37.5

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κουκλες!! :D Κανω επικολληση απο τα 2χρονα ;) :

Η μερα ξεκινησε λιγακι στραβα!

Ο Βασιλης εκανε πολυ ατσαλο υπνο, με ταραξε στις κλωτσιες και στις σπρωξιες και σε καποια φαση μου εκανε κεφαλοκλειδωμα.. Πως δεν με επνιξε, πραγματικα δεν ξερω! Απο τις 5 και επειτα την εβγαλα στον καναπε!

Η Μαρια απο τις 4μιση και επειτα ξεκινησε να τσακωνεται στον υπνο της με καποια "Αννα".. Αν λαβουμε υπ' οψιν δηλαδη τις φωνες της (Αννα... Οχι.. Μη...).. Σηκωθηκε στις 7. Καναμε τα γνωστα (γαλα, μασα, ζωγραφικη) και στις 9μιση ξυπνησα το Βασιλη να την παρει και να πανε Αθηνα να παρουν τις εξετασεις μου.

Θα κοιμηθουν το μεσημερι στη μαμα μου. Εγω θα κανω γενικη και θα ηρεμησω μεχρι το απογευμα. Ειλικρινα αυτες τις μερες, τρεχω και δεν φτανω.. Η μονη μου ευχαριστηση ειναι που μπαινω στο καφε (γιατι διπλα χαλιεμαι) και μιλαω μαζι σας. Κοιταω να σας χορτασω γιατι απο Δευτερα θα μπαινω λιγες φορες απο τη μαμα μου (θα κανουμε διακοπη σε αυτο και μεταφορα του ιντερνετ στον Αγιο Δημητριο).

Προς το παρον εφτιαξα εναν καφε και καθομαι, θα ξεκινησω σε λιγακι τις δουλειες. Η κυστιτιδα ενω καλυτερευε, σημερα με εχει ταραξει. Ποναω πολυ και απο κατω αλλα και στα νεφρα και εχω παλι αιμα... Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο!

Ελενη και Αλεξια να χαιρεστε τα ταλιμπανακια σας!!

Σοφια ευχομαι να τα βολεψετε ολα και το Ελισσαβετακι να γινει καλα γρηγορα!

Μαριανδ κι εμενα ετσι κοιμαται η Μαρια οταν εχει πυρετο.. Εγω δεν κοιμαμαι γιατι την ελεγχω, η Μαρια ριχνει κατι τουφες...

Μαρια λογικα τετοια ωρα θα τραγουδας τη Γερακινα, οποτε δεν σε ενοχλω! Επιτελεις εργο!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και πάλι!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια (πότε θα κάνει ξαστεριά τέλος πάντων; )

Φαίη καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου :)

....

Μαρια λογικα τετοια ωρα θα τραγουδας τη Γερακινα, οποτε δεν σε ενοχλω! Επιτελεις εργο!! :lol:

:lol::lol:

Σήμερα είπα το "μήλο μου κόκκινο". Ταιριάζει καλύτερα στη φρουτόκρεμα. :rolleyes: Το πέσιμο της "γερακίνας" νομίζω πάει περισσότερο στη σούπα :mrgreen:

Ο Ευριπίδης μου ανακοίνωσε χθες πως όταν μεγαλώσει θα παντρευτεί τη Δάφνη (καλά μη το δένετε κόμπο, έχουν προηγηθεί η Λυδία, η Σοφία, η Ρεγγίνα και η Κατερίνα :lol: ) Τον ρώτησα "πως το αποφάσισες αυτό;" και μου απάντησε "δεν το αποφάσισα εγώ. Η Δάφνη το αποφάσισε. Με ρώτησε αν θέλω και εγώ συμφώνησα" :o

Τα λέμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσακια?

Μολις ξεμπερδεψα με τις δουλειες...

Το ειδατε αυτο? Ειναι σημερινο, το ανοιξε το φυστικακι μας, διπλα:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1872038&posted=1#post1872038

Πω, πω... η κοπελα ψαχνει να βρει λυση στο προβλημα της και εγω δεν μπορω να σταματησω τα γελια!! :lol::lol:

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκιαΕλένη και Αλεξία να χαίρεστε τα αγοράκια σας!

Φαίη εύχομαι να πάνε όλα καλά με την κυστίτιδα; από που προέκυψε αυτό το πρόβλημα, ξέρεις; είναι θέμα άγχους;

Μαρίνδ χαίρομαι που έγινε γρήγορα καλά ο δημήτρης. Του έδωσε κάτι για το βήχα τελικά; Πάντως είναι και άλλα παιδάκια άρρωστα στον παιδικό γιατί όλο και κάποιος λείπει σύμφωνα με αυτά που μου λέει η Κυριακή. Τη Δευτέρα έχουμε πάλι συνάντηση με τις δασκάλες (19:00 με 20:00); Τι λες, ραντεβού στις 19:00; Να τα πούμε και από κοντά (αυτή τη φορά θα σε περιμένω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σονια μου ουτε που ξερω...

Βγηκαν και οι εξετασεις σημερα και ηταν καθαρες.. Τωρα πως στο κεντρο υγειας βρηκαν αυξημενα λευκα και αιμα... δεν καταλαβαινω.. :roll:

Προφανως παλι με τα γυναικολογικα μου εχω θεμα! :?

gM4vp2.png

αλεξια και ελενιτσα να χαιρεστε τα μαναρια σας.τα ευθυμακια σας!!!ευχομαι παντα να ειναι ευτυχισμενα τα παιδακια σας και με τυχη βουνο στην ζωουλα τους!!φιλακια,να περασετε τελεια

4ywWp2.png

μαρακι τελικα εχετε μεγαλο ρεπερτοριο!!μπραβο σας.μαλλον η δαφνη τον τυληξε τον γιοκα σου.ευχομαι τουλαχιστον να τα πηγαινεται εσεις καλα.

φαιη μου ευχομαι περαστικα.δεν θα πας στον γιατρο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ρε παιδια οντως τι πραμα ειναι και αυτο με τα αερολιν?αυτο ειναι βρογχοδιασταλτικο δεν ειναι για να φευγουν τα φλεματα.(Προκαλούν διάνοιξη των βρόγχων και διευκόλυνση της αναπνοής με αποτέλεσμα ελάττωση της δύσπνοιας )οπως το εγραφε στο ιατρονετ.

αυτο με το αερολιν εχει γινει ταση τελευταια.ο πατερας μου χρησινοποιουσε το ιδιο αλλα ειχε χαπ (χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια).

περαστικα στην ελισαβετουλα.εμεις χρησιμοποιουσαμε πολυ υγραντηρα με ευκαλυπτο οπου βοηθαγε πολυ τον μπαμπα μου.τωρα τον εχω δωσει σε μια κοπελα που αρρωστησε ο μπεμπης της και οντως τον βοηθησε πολυ.

4ywWp2.png

Μαρίνδ χαίρομαι που έγινε γρήγορα καλά ο δημήτρης. Του έδωσε κάτι για το βήχα τελικά; Πάντως είναι και άλλα παιδάκια άρρωστα στον παιδικό γιατί όλο και κάποιος λείπει σύμφωνα με αυτά που μου λέει η Κυριακή. Τη Δευτέρα έχουμε πάλι συνάντηση με τις δασκάλες (19:00 με 20:00); Τι λες, ραντεβού στις 19:00; Να τα πούμε και από κοντά (αυτή τη φορά θα σε περιμένω :)

Αλήθεια έχουμε συνάντηση? Επειδή ούτε σήμερα πήγε ο Δημήτρης δεν το ήξερα, καλα που μου το είπες. Ούτε στην τσάντα του Νικόλα βάλανε τίποτα. Φυσικά θα τα πούμε από κοντά, ραντεβού στις 19:00 λοιπόν!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

ρε παιδια οντως τι πραμα ειναι και αυτο με τα αερολιν?αυτο ειναι βρογχοδιασταλτικο δεν ειναι για να φευγουν τα φλεματα.(Προκαλούν διάνοιξη των βρόγχων και διευκόλυνση της αναπνοής με αποτέλεσμα ελάττωση της δύσπνοιας )οπως το εγραφε στο ιατρονετ.

αυτο με το αερολιν εχει γινει ταση τελευταια.ο πατερας μου χρησινοποιουσε το ιδιο αλλα ειχε χαπ (χρονια αποφρακτικη πνευμονοπαθεια).

περαστικα στην ελισαβετουλα.εμεις χρησιμοποιουσαμε πολυ υγραντηρα με ευκαλυπτο οπου βοηθαγε πολυ τον μπαμπα μου.τωρα τον εχω δωσει σε μια κοπελα που αρρωστησε ο μπεμπης της και οντως τον βοηθησε πολυ.

εγω ρώτησα τον παιδιατρο εχθές που πήγα και μου είπε πως το αερολίν είναι για το άσθμα

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Ακριβώς και για τα δύο! Άσθμα και Χρόνια Αναπνευστική Πνευμονοπάθεια

http://www.glaxosmithkline.gr/products.html

με την υπογραφή της παραγωγού εταιρείας!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...