Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλως την glykoula26.

Φαιη μου μην ανυσηχεις.Δεν εχει κανει πανω απο 38....και ευχομαι να μην κανει.

Κανε λιγο υπομονη,τωρα με το ντεπονακι μπορεις να το ρυθμισεις.

Αν παρεις κ τον ιατρο με τετοια θερμοκρασια το πιο πιθανο να σου πει να το παρακολουθησεις.Ισως να κρυωσε λιγο.

Μη σε πιανει πανικος και μην της βαζεις συνεχεια θερμομετρο!!!!!!

Απλα παρακολουθησε την πως ειναι η διαθεση της!!!!!Θα της δημιουργησεις ψυχολογικο με το θερμομετρο!!!!!

Περαστικα κι αγυριστα και απο μενα!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω γλυκουλα μου!

Μολις φαγαμε και το μεσημεριανο μας.. Αφησαμε λιγο αλλα ηταν πολυ αμελητεα η ποσοτητα, οποτε δεν εχω παραπονο! Δεν την εχω ξαναθερμομετρησει απο τις τρεις και κατι, αλλα ειναι δροσερη.. Θα περιμενω να δω!

Εσυ γλυκουλα τι κανεις? Πως παει η εγκυμοσυνη? Αντε, τελειωνεις κι εσυ!!

Ειπαμε σημερα θα με υποστειτε.. Αλλιως θα γινω αλκοολικη!!! :lol: :lol: :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλως την glykoula26.

Φαιη μου μην ανυσηχεις.Δεν εχει κανει πανω απο 38....και ευχομαι να μην κανει.

Κανε λιγο υπομονη,τωρα με το ντεπονακι μπορεις να το ρυθμισεις.

Αν παρεις κ τον ιατρο με τετοια θερμοκρασια το πιο πιθανο να σου πει να το παρακολουθησεις.Ισως να κρυωσε λιγο.

Μη σε πιανει πανικος και μην της βαζεις συνεχεια θερμομετρο!!!!!!

Απλα παρακολουθησε την πως ειναι η διαθεση της!!!!!Θα της δημιουργησεις ψυχολογικο με το θερμομετρο!!!!!

Περαστικα κι αγυριστα και απο μενα!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!

Που εισαι ρε Γιωτα επιτελους??? Αντε και περιμενα πως και πως να απαντησεις!:D

Αυτο θα κανω.. Εχεις δικιο.. Ηδη δυσανασχετει οταν βλεπει θερμομετρο!

Εσυ καθε ποτε του εβαζες του Τασουλη?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω ειμαι περιπτωση!!!!

Του εβαζα οταν τον εβλεπα οτι ειναι ζεστος και οταν δεν ειχε πολυ ορεξη.

Ακομα κι οταν κοιμοτανε δεν τον ενοχλουσα.

Αν ειναι ζεστη οταν κοιμαται αν μπορεσεις βαλ της θερμομετρο χωρις να την ξυπνησεις.Αν δεν μπορεσεις κνομιζεις πως εχει πυρετο παρε ενα πανακι απ αυτα που ταιζουμε,βρεξτο με νερακι χλιαρο οχι μπουζι κ βαλ της κομπρεσουλα στο μετωπο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

μια χαρα παει η εγκυμοσυνη φαιη μου ευτυχως απλα ο μικρος ειναι ακομα αναποδα οποτε με βλεπω για καισαρικη αλλα δεν με πειραζει καθολου!!!εχω παρει και 14 κιλα και ειμαι σαν βαρελακι...αχαχαχ

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Αντε με το καλο!!!!!

Πλησιαζει ο καιρος που θα εχεις στο σπιτι ενα πλασματακι τοσο δα μικρουλι κ θα λες.....μα ηταν αυτο το ανθρωπακι μεσα στην κοιλιτσα μου?????

Αν τελικα κανεις καισαρικη θα σε κατατοπισουν και οι αλλες κοπελες απο δω σε οτι αποριες εχεις!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλησπερα!

φαιη μπραβο που δεν αγχωνεσαι!κανα κρυωμα θα ειναι περαστικα!!

γλυκουλα καλως σε!πως πας?μην ανησυχεις για τα κιλα εγω ειχα παρει 22!!κ εχω χασει τα 12 μεχρι στιγμης.οσο για τη καισαρικη ακομα υπαρχει χρονος να γυρισει το παιδι.

γιωτα εσυ τι κανεις?ο τασουλης καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

γιωτα εσυ τι κανεις?ο τασουλης καλα?

Καλα ειμαστε κι εμεις....εχω μια υπνηλια.....το μοναδικο συμπτωμα εγκυμοσυνης.Ετσι ημουν κ στον Τασο.Την Παρασκευη στον καφε θα σας πω τα νεοτερα απ τον ιατρο.Αν δεν τα γραψω την Πεμπτη μολις γυρισω!!!!

Κατι μου λεει οτι ειναι κοριτσι,απο την αλλη ομως εχω και μια μικρη υποψια για διδυμα κ το ελεγα στην κουνιαδα μου κ μου λεει οτι υπαρχει κληρονομικοτητα κ κανενα απ τα εγγονια δεν εχει κανει διδυμα,οποτε μπορει να ειναι κ η σειρα μου.....Δε θελω να το φανταστω παντως....Προτιμω ενα,αλλα αν ειναι να ερθουν....καλοδεχουμενα!!!!Δε γινεται διαφορετικα!!!!!

Και αντε πες τωρα ειναι ενα,μετα που θα παμε για τριτο εκει θελω να με δω μηπως ειναι διδυμα!!!!!Χαχαχαχαχα....θα γελαω συνεχεια!!!!!!Κι εσεις μαζι μου!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτα μου οτι ειναι ειναι καλοδεχουμενα καλη εγκυμοσυνη να εχεις μονο και ολα τ αλλα φτιαχνουν!!!

και εγω παντως με διδυμη ξεκινησα αλλα ενα εγινε τελικα δεν ειχε κανει συλληψη στο δευτερο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Δεν ηξερα οτι μπορει να γινει αυτο!!!!!

Αυτο λεω κι εγω....καλοδεχουμενα και ας ειναι και 2......απλα το πρωι για να τους δωσω το γαλα τους καποιο θα κλαιει περισσοτερο!!!!Αυτα σκεφτομαι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ναι υπαρχουν πολλα που μπορει να συμβουν στην διδυμη κυηση...

οχι μην ανησυχεις υπαρχει τροπος!!!!θα τα βαζεις το ενα διπλα στο αλλο και θα τα ταιζεις μαζι....ας εξακρυβωσεις πρωτα τα διδυμα και μετα ανησυχεις για τα υπολοιπα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλησπέρα σε όλες!

Φαίη περαστικά στο Μαράκι. Για να κοιμηθείς (εσύ) ήσυχα απόψε :), θα έλεγα να πάρεις ένα τηλέφωνο το γιατρό μας, όχι ότι βλέπω κάτι ανησυχητικό από αυτά που γράφεις, αλλά για να είσαι εσύ ήρεμη.

Γλυκούλα ποτέ δεν είναι αργά για να γυρίσει το παιδί. Μιας φίλης μου ήταν με το κεφάλι κάτω από τον έβδομο μήνα, 35η εβδομάδα γύρισε σε ισχιακή προβολή και μια εβδομάδα αργότερα ξαναγύρισε σε κεφαλική και τελικά γεννήθηκε φυσιολογικά.

Γιώτα αφού μπορείς να έχεις βοήθεια από τη μαμά σου και την πεθερά σου είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις είτε με ένα είτε με δύο.

Σοφία πως περάσατε στη βόλτα;

Ειρήνη εσύ όλα καλά;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...