Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γυρίσαμε πριν από λίγο από τον παιδίατρο, ίωση έχει ο Δημήτρης (τι πρωτοτυπο), έφτασε 38.7 ο πυρετός και τώρα είναι κολλημένος στην αγκαλιά μου.

Φαίη μπράβο πολύ ωραίο ακούγεται το σπιτάκι σας, ανυπομονώ να συναντηθούμε να μας το δείξεις!!!

Μαρία γαλοτσάκια από το lidl τους πήρα και εγώ τις προάλλες, αυτά τα μωβ. Το τι χαρά κάνανε δεν λέγεται!!! Αφού μερικές φορές τα φοράνε μέσα στο σπίτι και τρέχουνε πάνω κάτω!!! Εγώ παπούτσια τους αγοράζω από ένα μαγαζί εδώ στην Ηλιούπολη και επειδή είναι γνωστός μας ο ιδιοκτήτης μας κάνει πάντα καλύτερες τιμές.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

καλησπερα!!!τι μερα κ αυτη ποτε θ ατελειωσει!πηξιμο στη δουλεια(εφυγα μια ωρα αργοτερα) τρεξιμο στο σπιτι...ξεκλεψα λιγο χρονο μεχρι να τελειωσει το φαγητο της ελισαβετ κ ειπα να δω τα νεα σας.

ναταλια μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σιγα τη καθυστερηση καλε 40 μερες δε λενε κραταει η γιορτη:rolleyes:μπραβο στο τασο για τη δουλεια εστω και ημιαπασχολιση ειναι πολυ σημαντικη βοηθεια.

σας ευχαριστω για το ενδιαφερον η ελισαβετ ειναι πολυ καλυτερα ολη τη μερα ειναι απυρετη τι σοι ιωση ειναι αυτη που κανει μονο μια μερα πυρετο δε ξερω αλλα πολυ χαιρομαι που πηρε τα πανω της!παιζει κανει τρελες μαι χαρα μονο οι μυξες επιμενουν κ λιγο ο βηχας-πιστευω θα τη γλιτωσουμε τη μασκα.(σονια το ιδιο μας εχει πει κ εμας ο παιδιατρος οτι το αερολιν σε σπρευ θεωρειται το πιο αθωο απ ολα)φαιη οχι δε την εστειλα σταθμο ουτε αυριο θα παει αφου ετσι κ αλλιως εχουν απεργια κ θα λειτουργησουν μεχρι τη 1 ας μη τη ταλαιπωρησω.το σκεφτομαι να τη στειλω παρασκευη θα εξαρτηθει απ το πως θα κυλησει το βραδυ και η αυριανη μερα.

σονια η παιδιατρος στο αγλαια μας ειπε οτι ειναι ιδιοσυγκρασιακο το θεμα με το κερι οτι και να το καθαρισουμε θα ξαναβγαλει την επομενη μερα οποτε τωρα δεν εχει νοημα.αν εδειχνε να ποναει η συνεχιζοταν ο πυρετος θα την πηγαινα σιγουρα σε ωρλ να τη καθαρισει κ να τη δει.να σε ρωτησω...ειναι κακο που εχει τοσο κερι?επηραζει σε κατι?θα ρωτησω και τον παιδιατρο οταν ξαναπαω.κουραγιοκαι με τη δουλεια θα περασει ο μηνας και θα χαλαρωσεις-το ευχομαι!

μαρια νδ περαστικα και στο δημητρακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σοφία χαίρομαι που είναι καλύτερα η ελισάβετ. μακάρι να είναι ετσι ολες οι ιώσεις, μιας ημέρας. Ας έχει μυξούλα και λίγο βήχα, αυτά κρατάνε πολλές μέρες άλλωστε.

Το κερί στα αυτιά (ανάλογα το πόσο έχει βέβαια) μπορεί να επηρεάσει την ακοή. Καλό είναι να το παρακολουθήσεις χωρίς να ανησυχείς ιδιαίτερα. Όταν βγαίνει έξω είναι καλό, γιατί καθαρίζει. Όταν μένει μέσα είναι το πρόβλημα. Η κόρη της κουμπάρας μου είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τέτοιο θέμα και ο παιδΩΡΛ της είχε δώσει ισχυρή αντιβίωση για πολλές μέρες μέχρι να καθαρίσει τελείως. άλλοι μάλιστα τους είχαν πει και για επέμβαση. Αλλά με τους ιατρούς τελικά ποτέ δεν ξέρεις ποιος έχει δίκιο...

Μην τρελαίνεσαι όμως με αυτό το θέμα, αρκετά έχεις στο μυαλό σου. αααα το μάτι της ελισάβετ πως είναι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σοφία χαίρομαι που είναι καλύτερα η ελισάβετ. μακάρι να είναι ετσι ολες οι ιώσεις, μιας ημέρας. Ας έχει μυξούλα και λίγο βήχα, αυτά κρατάνε πολλές μέρες άλλωστε.

Το κερί στα αυτιά (ανάλογα το πόσο έχει βέβαια) μπορεί να επηρεάσει την ακοή. Καλό είναι να το παρακολουθήσεις χωρίς να ανησυχείς ιδιαίτερα. Όταν βγαίνει έξω είναι καλό, γιατί καθαρίζει. Όταν μένει μέσα είναι το πρόβλημα. Η κόρη της κουμπάρας μου είχε ταλαιπωρηθεί πολύ με τέτοιο θέμα και ο παιδΩΡΛ της είχε δώσει ισχυρή αντιβίωση για πολλές μέρες μέχρι να καθαρίσει τελείως. άλλοι μάλιστα τους είχαν πει και για επέμβαση. Αλλά με τους ιατρούς τελικά ποτέ δεν ξέρεις ποιος έχει δίκιο...

Μην τρελαίνεσαι όμως με αυτό το θέμα, αρκετά έχεις στο μυαλό σου. αααα το μάτι της ελισάβετ πως είναι;

σονια μου σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.ο παιδιατρος μας ποτε δε μου χε πει κατι γαι το κερι τοσες φορες της κοιταζε τ αυτια ποτε δε μου ανεφερε κατι.ομως και τις 2 φορες που πηγαμε στο παιδων (και στο πεντελης και χθες στο αγλαια) οι παιδιατροι που την ειδαν μας ειπαν το ιδιο πραγμα οτι εχει πολυ κερι κ δε μπορουν να δουν τ αυτια της τι να πω δε ξερω...οσο για το ματι στο ενα δε βλεπω κατι πρεπει να εφυγαν στο δεξι ομως εχει παραμεινει αν κ εχει μειωθει σε μεγεθος το χαλαζιο.την τριτη που μας ερχεται εχουμε ραντεβου στον οφθαλμιατρο ξανα να δουμε τι θα μας πει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις στην επόμενη επίσκεψη στον παιδίατρο να τον ρωτήσεις για το κερί. Αυτός ξέρει καλύτερα αφού το παρακαλουθεί το παιδί από την αρχή. Εύχομαι να είναι καλά τα νέα και από τον οφθαλμίατρο την τρίτη. αφού έγινε καλά το ένα μάτι, θα γίνει και το άλλο σύντομα, να τελειώσει έτσι η ταλαιπωρία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κόρες ποιες πάτε τα παιδιά στο Κολυμβητήριο στην Ηλιούπολη; Τα έχω πάρει πολύ με τις Γοργόνες & Μάγκες και δεν παίζει να συνεχίσουμε εκεί! Θα υπάρχουν λέτε τώρα θέσεις στα μικρά;

Μολις εβαλα τη μικρη για υπνο!

Σημερα ειπε "κ(ρ)ατα (λ)ιγο" :D:D:D Εχω βομβαρδισει ολο το φορουμ με το να το γραφω αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη!! :D:D

Αερικουλι η Μαριανδ και η Μαρια (DEMS) τα πανε εκει. Κι εγω θελω να ακουσω πληροφοριες γιατι θελω να γραψω τη Μαρια απο Σεπτεμβρη αφου θα ειμαστε κοντα! Μενει να περιμενουμε να μπουν τα κοριτσια να μας διαφωτισουν! :mrgreen:

Για τη συναντηση τι λετε τελικα? Θελετε επειδη ετσι κι αλλιως ο Γεναρης οδευει προς το τελος να πουμε για την πρωτη Παρασκευη του Φεβρουαριου? Η ακριβης ημερομηνια ειναι 05/02. Ο,τι ωρα θελετε!

(Μπορω και νωριτερα, απλα λεω μια ημερομηνια για να συντονιστουμε! ;) Τη διευθυνση θα σας τη στειλω με πμ).

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα κορες.

Αερικουλι εμεις χρονια παμε κολυμβητηριο στην Ηλιουπολη τα τελευταια 3 συγχρονισμενη.Χλωμο το βλεπω να εχει θεσεις στην μικρη πισινα ο Δημος baby πηγαινε και ρωτα.Αλλα καλυτερα να το πας σε ομιλο γιατι ο δημος ε ειναι δημος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...