Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Χρόνια πολλά για τον μπεμπούλη σου Ειρήνη, να τον δεις παντα γερό και χαρούμενο.

;)

γεια σου σονια μας.που εισαι εσυ καλε?ευχαριστουμε πολυ για τις ευχουλες σου.να χαιρεσαι και εσυ τη κυριακουλα .

Επισης να πω και σε οσες δεν εχουν φατσοβιβλιο πως καθε πρωι ξυπναμε φωναζο-τραγουδοντας: "ΤΙΤΙΝΟ - ΤΙΤΙΝΟ - ΛΑΛΑΛΑ - ΤΙΤΙΝΟ" (Που θα πει "Κιτρινο - Κιτρινο - Λαμπερο μου - Κιτρινο)... :lol::lol:

αχχ πολυ θελω να το ακουσω το μαναρακι μου.....

και θα τις πω και "εγω απο, τοτινο, τιτινο, πλε καλαβακια το αιγαιο δεν με πενετε καλε"φιλακια πολλα

σοφακι περαστικα στην ελισαβετ σας!!ευχομαι οι απαντησεις σας να ειναι μια χαρα.φιλια πολλα

Καλησπέρα, μετά από προτροπή της συμπολίτισσας Aeriko, ήρθα κι εγώ ως εδώ και με χαρά ανακάλυψα ότι οι Ηλιουπολίτισσες είναι πολύ ενεργές εδώ μέσα! Ας συστηθώ: είμαι η Χριστίνα, 35, γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα, έχω δυο γιους, τον Βαγγέλη, 4+ και τον Στέλιο, 22 μηνών. Το βασικότερο για μένα υπάρχει στο συγκεκριμένο τόπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682.

Δεν μπαίνω πάρα πολύ συχνά για να σας παρακολουθώ καθημερινά αλλά ελπίζω να καταφέρω να "κολλήσω" στην ομάδα. Πολλά φιλιά!

καλως ηρθες χριστινακι!!ειχα ανοιξει αυτο το θεμα και σε εχω διαβασει.ευχομαι τα καλυτερα για το μικρο σου.να χαιρεσαι και τα δυο σου παιδακια

εγω εχω ενα στριμμενο χρονιαρικο μωρουλι

βικυ εμεις δεν εχουμε μιλησει καθολου,δεν σε εχω πετυχει και ποτε online.ευχομαι να βρει κατι συντομα ο αντρας σου.ολοι τα ιδια ειμαστε.....

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σας ευχαριστο γαι το ενδιαφερον και τα περαστικα!

μαμα χριστινα καλως ηρθες!εχω διαβασει την ιστορια σου καλη δυναμη στον αγωνα που δινεις.ευχομαι συντομα να βρεθει καποια θεραπεια.

ελεμη μεγεια τα παπουτσακια σας!αυτες τις μερες που εχει καλο καιρο ειναι οτι πρεπει για βολτες.

εγω εδω στη δουλεια δυσκολη μερα η σημερινη απ οτι φαινεται.η ελισαβετ συνεχιζει με πυρετο και το βραδυ ανεβασε 39 παλι της εδωσα ponstan kai τουλαχιστον κοιμηθηκε καπως καλυτερα.μας ειπε κ ο φιτσιαλος να κανουμε μασκες αερολιν ακομα δεν την εχω ξεκινησει αν χειροτερεψει σημερα θα τ αρχισω απ το βραδυ.χθες δεν ειχε καθολου ορεξη για παιχνιδι ζαβλακωμενη ηταν ολο τ απογευμα...ελπιζω να συνελθει συντομα.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κι από μένα :)

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι με τις μάσκες αερολίν; Τις κάνετε επειδή τα παιδιά κάνουν βρογχίτιδες ή προληπτικά; Τις ακούω συνέχεια αλλά εμείς δεν έχουμε κάνει ποτέ... δεν ξέρω καν τι είναι το αερολίν :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Και εγώ το ίδιο ήθελα να σας ρωτήσω για τις μάσκες αερολίν, εμάς ποτέ δεν μας έχει πει ο παιδίατρος, και το αερολιν τι φάρμακο είναι????

Ολο το βράδυ ο Δημήτρης έβηχε σαν γεράκος, και σήμερα το πρωί είχε λίγο πυρετό. Δεν τον έστειλα φυσικά στον σταθμό και κοιμάται τώρα να ξεκουραστεί γιατί ταλαιπωρήθηκε το βράδυ το κακόμοιρο.

Φαίη και εγώ εχθές το απόγευμα μπριάμ έκανα!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

απ οτι εχω καταλαβει το αερολιν το περνουμε για να μη κανουμε επιπλοκες απ το βηχα.για να πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει σε ποιες περιπτωσεις ακριβως δινεται...ειναι εισπνεομενο σπρευ σαν αυτο που περνουν για το ασθμα(νομιζω ειναι βρογχοδιασταλτικο αν κανω λαθος διορθωστε με οι πιο εμπειρες)προσωπικα το δινω μετα απο 2-3 μερες συνεχους βηχα αν δω οτι χειροτερευει η κατασταση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα σας!! :D

Τι κανετε? Πως ειστε?

Εμεις σημερα εχουμε ξυπνησει με γκρινια! :( Ελπιζω να κυλησει διαφορετικα η υπολοιπη ημερα αλλα προς το παρον... Τι να πω!

Ειρηνη με το καλο να βρεθουμε και τραγουδησε της και την "ιτια" :lol:, δεν εχω προβλημα!

Σοφια καλο κουραγιο με την Ελισσαβετ! Να φανταστω πως δεν την εστειλες παιδικο σημερα?

Μαριανδ περαστικα στο Δημητρακη, ευχομαι να αναρρωσει γρηγορα! Μπριαμ που φτανει για 2 μερες.. Μπαφιασα πια με το μαγειρεμα!

Αερικουλι το αερολιν οπως ειπε η Σοφια ειναι βρογχοδιασταλτικο.. Ρευστοποιει τις βλεννες και βοηθα στην απομακρυνση τους. Προς το παρον εισπνοες αερολιν δεν εχουμε παρει, εχουμε παρει με το κουταλι ομως αερολιν σιροπακι.. Διαφορα ειδα μετα τα πρωτα 2 24ωρα.

Οι υπολοιπες που ειστε?

Φιλια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα και απο μενα.αυτη τη στιγμη γραφω με τα δυο ζουζουνια πανω μου.δεν ξεκολλανε με τιποτα. :)

vicky και μαμα χριστινα καλως ηρθατε. εμενα με λενε ναταλια 30 χρονων και ειμαι η μαμα του ηλια και της κωνσταντινα που ειναι 23 μηνων.

σοφια χρονια πολλα στον αντρα σου (συγνωμη για την καθυστερηση) περαστικα στην ελισαβετ και καλα αποτελεσματα για τις εξετασεις.

μαριανδ και σονια περαστικα και στα παιδακια σας.τι κακο πραγμα αυτος ο βηχας.

χριστινα τι κακο ειναι αυτο με το αμαξι σου.εμενα μας ειχαν κλεψει το σπιτι και 3 μηνες αργοτερα προσπαθησαν παλι αλλα δεν προλαβανε ανεβηκε μια γειτονησσα να απλωσει στη βεραντα και φυγανε.

μαρια καλη αρχη με τις στερες τροφες.

φαιη καλο κουραγιο με τη μετακομισει και μακαρι να μπορεσουμε και εμεις να ερθουμε στο σπιτι σας.θα μεινεις κοντα στο metro mall?

ειρηνη σου ευχομαι και απο δω χρονια πολλα σε σενα και στον ομορφο παλικαρακι σου,παντα ευτυχισμενοινα να ειστε!!!

εμεις καλα ειμαστε ο τασος ξεκινησε μια ημιαπασχοληση οποτε τωρα κανει εκπαιδευση και λειπει καθε μερα.

φιλια πολλα

l9Iop2.png

Καλημέρα και από εδώ

Ειρήνη δυστυχώς έχω πάρα πολύ πίεση αυτο το διάστημα, για αυτό δεν μπαίνω συχνά. Σε κανένα μήνα και βάλε με βλέπω να χαλαρώνω...

Μαρίανδ δεν της δίνω τίποτα προς το παρόν (μόνο λίγο χαμομήλι με μέλι το βράδυ πριν κοιμηθεί ή σκέτο μέλι αραιωμένο σε χλιαρό νερό), γιατί της έχει ξανασυμβεί αυτό.

Μου έχει πει η παιδίατρος ότι είναι από τις συνεχείς ιώσεις. Ελπίζω να στρώσει αργότερα.

Και εγώ τις έχω κάνω μάσκες αερολίν (ουσιαστικά είναι εισπνοές που γίνονται μέσω μιας ειδικής μάσκας), όχι συχνά. Μόνο όταν βλέπω ότι επιμένει ο βήχας (καθόλη της διάρκεια της ημέρας) μετά από 2 μέρες. Περισσότερο για να προλαβαίνουμε καμία βρογχίτιδα. Η παιδίατρος μου έχει πει ότι η μάσκα αερολίν είναι το πιο "αθώω" από άλλα σιρόπια.

Σοφία περαστικά στην ελισάβετ. Πάντως αν ήταν ωτίτιδα θα πονούσε πολύ, οπότε ο πυρετός είναι από την ίωση. Θα σου πρότεινα πάντως να δει ο ιατρος τα αυτιά. Αν έχει πολύ κερί (αν ισχύει αυτό που σου είπε η παιδίατρος στο Αγλαϊα) πρέπει να αντιμετωπιστεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σου ναταλακι Χαίρομαι που βρήκε ο τάσος δουλειά έστω ημιαπασχόληση, κάτι είναι και αυτό. Φιλάκια στα παιδακια σου

Μαμά Χριστίνα ξέχασα να σε καλωσορίσω (oooopss). Να συστηθώς κιόλας, είμαι η σόνια (33) και έχω μια κορούλα, την Κυριακή (3).. Δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το τόπικ, αλλά εύχομαι κουράγιο & δύναμη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναταλακι πολυ χαιρομαι με τα νεα σας!! Ευχομαι να πηγαινουν ολα καλυτερα απο εδω και μπρος!

Κοντα στο metro mall, μενει η μαμα μου. Οπως σας εχω ηδη ξαναπει, το σπιτι της απεχει 3 λεπτα με τα ποδια απο το μετρο. Εψαξα για εκει γυρω αλλα περαν του οτι τα περισσοτερα σπιτια ηταν χρονολογιας του 80 και δεν ειχαν κανει ανακαινιση, τα νεοδμητα ηταν σε απλησιαστες τιμες. Το σπιτι που βρηκαμε ειναι κοντα στην Αγιου Δημητριου στο υψος των goody's. Οταν με το καλο κανονισουμε να ερθετε, θα στελνω το Βασιλη να σας παραλαμβανει απο εκει γιατι με τα απαγορευτικα που εχει βαλει ο δημαρχος στα στενα ειναι λιγακι μπερδεμα. Θα σας στειλω βεβαια και τη διευθυνση με πμ αλλα μην σας ανησυχει, αποκλειεται να μην μας βρειτε!

Τα χαρακτηριστικα του σπιτιου σας τα εχω πει? Ειμαι πολυ ερωτευμενη με αυτο το σπιτι!! Καταρχην ειναι 100 τετραγωνικα. Εχει τζακι, φυσικο αεριο, μποϊλερ, ηλιακο θερμοσιφωνα, 3 υπνοδωματια (το παιδικο εχει μεσα δικο του wc), μια βοηθητικη βεραντουλα πολυ μικρη αλλα και μια πολυ μεγαλη βεραντα στο μπροστινο μερος. Την 3η κρεββατοκαμαρα θα την κανουμε ξενωνα - σιδερωτηριο (επιτελους βρηκα καπου να καταχωνιαζω τα ασιδερωτα!!!), ευρυχωρο μπανιο (οχι πολυ μεγαλο, αλλα οχι και μικρο) και στα συν του μετρησε πως δεν εχει καθολου κοινοχρηστα. Εχει αυτονομη θερμανση, ειναι σε διπλοκατοικια (ισογειο - πρωτος - δευτερος), ο καθενας εχει το δικο του ρολοϊ και φυσικα λογω αυτων δεν εχουμε κοινοχρηστα! Η κουζινα του ειναι καινουρια, το σπιτι ειναι χτισμενο το 2001 και εχει κανει ανακαινιση πριν 5 μηνες. Επισης εχει δικη του κουζινα, εντοιχισμενη με κεραμικη εστια.

Το ενοικιο ειναι καλο για ολα τα παραπανω. Στην αρχη ηθελε 650 ευρω αλλα ο Βασιλης του ειπε να ριξει την τιμη και την πηγε στα 550. Η μανα μου μας δινει τα 300 καθε μηνα, οποτε εμεις θα συμπληρωνουμε 250 απο την τσεπη μας και τελος!

Ανυπομονω να μπουμε μεσα! Ευχομαι πραγματικα να αρεσει και σε εσας τοσο οσο και σε εμενα!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μπράβο βρε Ναταλία! Αυτό με τον Τάσο ήταν το καλύτερο! Έστω και ημιαπασχόληση! Είναι δύσκολο για τον άντρα να μην νιώθει ότι προσφέρει στο σπίτι του!

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ χαίρομαι όταν μπαίνω και έχει νέα μηνύματα :D

Από δω όλα καλά.

Ειρήνη και γω αποφεύγω τις "δύσκολες στιγμές" αλλά με το συγκεκριμένο την πάτησα γιατί δεν περίμενα ότι θα βρεθούν μαμάδες να υποστηρίξουν ότι ένα μωρό θα είναι καλύτερα μακριά από μια μάνα που το αγαπάει :shock::shock:

Σοφία ελπίζω να συνέλθει γρήγορα η Ελισάβετ :)

Φαίη 79 ευρώ δεν δίνω ούτε για δικά μου παπούτσια, πόσο μάλλον για παιδικά. Δουλεύει μια φίλη μου σε stockατζίδικο στο Ψυχικό και τα περισσότερα παπούτσια του Ευριπίδη είναι αγορασμένα από 'κει με όριο τα 30 ευρώ ανά ζευγάρι. Επίσης του έχουμε πάρει από το Lidl γαλότσες και μποτάκια με 12 και 15 ευρώ αντίστοιχα.

Σόνια και Ναταλία χάρηκα που διάβασα νέα σας :D

Σημέρα έχω μεγαλεπήβολα σχέδια για το φαγητό! Λέω ότι θα φτιάξω γεμιστά :rolleyes: Τώρα τι θα φάμε τελικά...ό,τι μας επιτρέψει η Ιφιγένεια :lol::lol:

Φιλάκια :-D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας!!!!φαιη μου τα παπουτσια που με ρωτησες τα πηρα 30 ευρω απο 50 απο τα formentini εχει στην ηλιουπολη και ειναι puma...αλλα οντως τα φακτορυ ειναι πολυ καλα απλα βαριομουν να παω και στην χθεσινη μας βολτα επεσα πανω τους και μ αρεσαν και τα πηρα...

ειρηνη ημαστε 4 μερες κλεισμενοι γιατι ηταν αρρωστος ο μικρος και εγω και ειχε και χαλια καιρο οποτε δεν πηγαμε καπου προληπτικα...

περαστικα στα αρρωστα παιδακια...δεν θυμαμαι κατι αλλο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...