Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα, μετά από προτροπή της συμπολίτισσας Aeriko, ήρθα κι εγώ ως εδώ και με χαρά ανακάλυψα ότι οι Ηλιουπολίτισσες είναι πολύ ενεργές εδώ μέσα! Ας συστηθώ: είμαι η Χριστίνα, 35, γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα, έχω δυο γιους, τον Βαγγέλη, 4+ και τον Στέλιο, 22 μηνών. Το βασικότερο για μένα υπάρχει στο συγκεκριμένο τόπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43682.

Δεν μπαίνω πάρα πολύ συχνά για να σας παρακολουθώ καθημερινά αλλά ελπίζω να καταφέρω να "κολλήσω" στην ομάδα. Πολλά φιλιά!

wHe2p2.png cECjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλώς την συνονόματη :) Είμαι η Χριστίνα (επίσης, 41 χρονών, και έχω μια κόρη ταλιμπάν 18 μηνών :D

Έχει εκδηλώσει τη νόσο το παιδί;

Μαμά Χριστίνα καλώς όρισες!

μπήκα στο link που παραθέτεις... δεν το διάβασα όλο...ελπίζω σύντομα να υπάρχει οριστική λύση στο πρόβλημα και όλα τα παιδάκια να μην υποφέρουν :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Σοφια περαστικα στην Ελισσαβετ και καλα αποτελεσματα στην εξεταση που κανατε! Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθειτε πολυ με τις υπογραφες και να τα καταφερει μονος του ο Αντωνης!

Μαμα Χριστινα καλως ηρθες! Εγω ειμαι η Φαιη και ειμαι 24, εχω ενα μικρο ταλιμπανακι που το λενε Μαρια! Ευχομαι να υπαρχει συντομα φως στον οριζοντα για την παθηση αυτη και να σταματησετε να ταλαιπωρειστε και εσεις και ολοι οι υπολοιποι πασχοντες! :)

Το παιδι μου σημερα πραγματικα δεν ξερω τι εχει παθει! Περαν απο την απεργεια πανας (σταματησε να φοραει πανα, αλλα δεν τα κανει στο γιογιο, τα αμολαει οπου βρει :roll:), εχει γινει πολυ μπαμποθρευτο. Σημερα ειναι ολη μερα καρφιτσωμενη επανω στο Βασιλη.. Ηξερα πως του εχει αδυναμια αλλα αυτο σημερα εχει παραγινει, ο ανθρωπος δεν μπορει να παει ουτε στην τουαλεττα!

Σας αφηνω προς το παρον γιατι εχω ταξει σε μπαμπα και κορη να τους φτιαξω αυγοφετες!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τώρα διάβασα τι είναι η κυστική ίνωση άρα μαλακία ρώτησα! Sorry Χριστίνα! Εύχομαι πραγματικά να βρεθεί λύση!

Εμείς επειδή κάναμε εξωσωματική κάναμε και οι δύο την εξέταση. Και στο ΙΚΑ όταν πήγα για να μου την γράψουν ο γιατρός μου είπε: "δεν ξέρω τι είναι αυτό... δεν την κάνουμε!!!" και την κάνουν στο Παίδων!

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μολις εβαλα για υπνο τη μικρη και ψιλοχαζευω.. Βασικα περιμενω να γινει το φαγητο να σελεμιασω και μεχρι τοτε ειπα να πω μια καλησπερα.. Μπριαμ εκανα για να φαμε και αυριο το μεσημερι!

Εσεις πως ειστε? :)

gM4vp2.png

χριστινα καλωσηρθες και ευχομαι να βρεθει μια λυση και να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο μικρος...

εμεις σημερα ημασταν βολτα γιατι ειχε 4 μερες να βγει και ειχε πολλα νευρα και επισης του αγορασα και παππουτσια αθλητικα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Απο που τα πηρατε Ελενη? Του πηρες γνωστη μαρκα?

Εμεις τον Σεπτεμβρη της ειχαμε παρει ενα ζευγαρι all-star και τωρα δεν της μπαινουν καν! Μεγαλωνουν γρηγορα τα ποδια τους.. Εχω μπανισει ομως κατι puma σε ενα μαγαζι στην Αγιου Δημητριου.... Μουρλια! Μολις καταφερω θα παω να της τα παρω!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Για παπουτσάκια αθλητικά φτηνά Factory Outlet ;) Πήραμε puma με 20 ?!

:shock::shock: Πλακα κανεις!! Δεν εχω βρει πουθενα puma κατω απο 49 ευρω..

Αυτα που θελω να παρω της Μαριας δε, εχουν 79!

Για ριξε καμμια διευθυνση κατα 'δω Χριστινακι! ;)

gM4vp2.png

To Factory Outlet είναι στην Πειραιώς! Ένα γκουγκλάρισμα θα στο βρει... άμα περιμένεις να έρθετε κανονίζουμε να πάμε και παρέα ;)

Ναι, αμε! Ετσι κι αλλιως στη συγκεκριμενη φαση το ταμειο ειναι μειον, οποτε.. Μετα χαρας να σας συνοδευσουμε!! :D

gM4vp2.png

Έκανα το "λάθος" να μπω σε αυτό το θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79764

και έχω χαλαστεί λίγο :roll:

Η Ιφιγένεια έφαγε πάλι τη φρουτόκρεμά της, αφού είπαμε ξανά τη "Γερακίνα", το "Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ"και το "Μήλο μου κόκκινο". Δεν χρειάζεται να το πείτε, το ξέρω ότι είμαι για τα πανηγύρια :lol:

Φιλάκια σε όλες :D

εγω μαρακι δεν θα κανω το λαθος να διαβασω το λινκ που παραθετεις γιατι αποφευγω να στεναχωριεμαι,δεν μπορω ...........αποφευγακιας.

εχεις πιασει ολα τα ροκ κομματια ετσι?

πες στο παιδι καλε ενα τραγουδακι να ταιριαζει..........

"θα σου κανω μακαρονια με κιμα για να φας........."

χαχα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...