Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Αν θελετε το κανονιζουμε και για την πρωτη Παρασκευη του Φεβρουαριου! Απλα να ξερετε πως εμεις μπορουμε και νωριτερα! Οποτε σας βολευει κοριτσακια!! :D:D

Γαντζομανουλα!!!! Χρονια πολλα και απο εδω!! :D

ευχαριστω κοριτσακι μου μικρο παντα χαρες στην ζωη σου!!με το καλο να σε δεχτουμε

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Έχω μπλέξει με διάφορα από το πρωί και άργησα.

Έκανα το "λάθος" να μπω σε αυτό το θέμα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=79764

και έχω χαλαστεί λίγο :roll:

Η Ιφιγένεια έφαγε πάλι τη φρουτόκρεμά της, αφού είπαμε ξανά τη "Γερακίνα", το "Ένα νερό κυρα-Βαγγελιώ"και το "Μήλο μου κόκκινο". Δεν χρειάζεται να το πείτε, το ξέρω ότι είμαι για τα πανηγύρια :lol:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα! Εγώ έχω χαλαστεί από χθες με το συγκεκριμένο!

Να σου πω... μόλις πιάσεις Χριστουδουλόπουλο... φύγε! Κρίμα είναι το κοριτσάκι :lol:

Καλημέρα! Εγώ έχω χαλαστεί από χθες με το συγκεκριμένο!

Με χαλάνε οι κάτοικοι των Βερσαλιών :(

Να σου πω... μόλις πιάσεις Χριστουδουλόπουλο... φύγε! Κρίμα είναι το κοριτσάκι :lol:

:lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

A ναι... ξέρω τι λες... στο δικό μου το σπίτι δεν θα συμβεί ποτε... έτσι έλεγε και η πεθερά μου!

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Κι εγω εχω χαλαστει με αυτο το θεμα απο εχθες... :(

Μαρια μην ξεχασεις το "λεμονακι μυρωδατο" που ειναι το σουξε σας! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και απο εμενα!

Κι εγω εχω χαλαστει με αυτο το θεμα απο εχθες... :(

Μαρια μην ξεχασεις το "λεμονακι μυρωδατο" που ειναι το σουξε σας! :lol:

Δεν της αρέσει :rolleyes:

Μαρία πιάσε και κάνα νησιώτικο!!!

και παραγγελιές δεχόμαστε :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας κοριτσάκια

Αν και με καθυστέρηση... Να χαίρεσαι τον αντώνη, σοφία!!

Χρόνια πολλά για τον μπεμπούλη σου Ειρήνη, να τον δεις παντα γερό και χαρούμενο.

Φαίη καλώς ήρθες, με μεγάλη ευχαρίστηση να γκρεμίσουμε και το δικό σου σπίτι :) Οπότε βολεύει και τις υπόλοιπες να κανονίσουμε παντα με την ευχή να είμαστε όλοι καλά μέχρι τότε.

Λυπάμαι και για τις εξελίξεις Βίκυ, εύχομαι να είναι απλά ένας δύσκολος μήνας για την επιχείρηση...

Ελένη τι σπουδάζεις;

DEMS εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις ένα CD με τα ζουζούνια, ίσως να της αρέσει περισσότερο από τη φωνή της μαμάς... δεν ξέρω αν τραγουδάς και ωραία για αυτό (πλάκα κάνω εε;;;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εδώ στο γραφείο ... τρέχω και δεν φτάνω :( Καλά είναι η Κυριακή, με λίγο βήχα εδώ και ένα μήνα (που την πιάνει κατά τις 5 το πρωί), αλλά καλύτερα από τους πυρετούς & τις ωτίτιδες. Το Μαράκι μεγαλώνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγαλωνει και θεριευει, αστα μας εχει τρελανει!

Με το καλο να κανονισουμε και θα τη δειτε απο κοντα που εχει γινει "ολοκληρη γυναικα" :mrgreen:

Επισης να πω και σε οσες δεν εχουν φατσοβιβλιο πως καθε πρωι ξυπναμε φωναζο-τραγουδοντας: "ΤΙΤΙΝΟ - ΤΙΤΙΝΟ - ΛΑΛΑΛΑ - ΤΙΤΙΝΟ" (Που θα πει "Κιτρινο - Κιτρινο - Λαμπερο μου - Κιτρινο)... :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλησπερα κ απο μενα!τι κανετε?

σας ευχαριστω ολες γαι τις ευχες σας να ειστε καλα!

φαιη καλως ηρθες πισω και παλι με το καλο να γινει η μετακομιση!θα ναι χαρα μας να ερθουμε στο καινουριο σας σπιτι κ να συμβαλουμε κ εμεις στο γκρεμισμα του:-Dπαει το ησυχο κοριτσακι που ξερατε:-D

βικυ ειναι δυσκολα τα πραγματα τι να πω ευχομαι κ εγω να μη κλεισει η εταιρεια...απο που αλλου να κοψεις πια σε καταλαβαινω.

οσο για μας τι να πω...γινανε καλα η μαρια κ η ελενη κ κατρακυλησαμε εμεις...απο χθες εκανε λιγο πυρετο 37,8 δεν εδωσα και πολλη σημασια ηταν απογευματακι θεωρησα οτι ηταν φυσιολογικη θερμοκρασια.το βραδυ στριφογυρναγε δε πολυκοιμηθηκε ξυπνησε με μυξες και βηχα.βαζω θερμομετρο 37,8 παλι.πηγαμε στο παιδων για την εξεταση(ολα καλα ευτυχως της πηραν αιμα πολυ γρηγορα κ με τη πρωτη ειμασταν και οι 2 στο δωματιο-πρωτη φορα συμβαινει αυτο κ εξεπλαγην ευχαριστα.τ αποτελεσματα θα βγουν σε εναμιση μηνα-εχει βεβαια μια ατελειωτη γραφειοκρατια να παμε στο ικα να τα γραψει παιδιατρος εκει να το θεωρησουμε κ να το ξαναπαμε πισω στο παιδων-θα τ αναλαβει ο αντωνης ελπιζω να μην ειναι απαραιτητη η παρουσια μου) κ ειπαμε μιας που ημασταν εκει κ εφημερευε το αγλαια κυριακου διπλα να παμε να την δει παιδιατρος μηπως εχει ακροαστικα.μετα απο 2ωρη αναμονη την ειδανε δεν εχει ακροαστικα ευτυχως ο βηχας λεει ειναι απο τις μυξες να της βαζουμε πολυ ορο.μας ειπε να μας δει κ ωρλ μηπως ειναι ωτιτιδα-η παιδιατρος δε μπορουσε να δει το αυτι της ειχε λεει πολυ κερι:roll: αλλα ειχε κοσμο κ φυγαμε.γυρνωντας σπιτι την θερμομετρω 39,1!της εδωσα ντεπον και κοιμαται τωρα ευτυχως αν κ μειωθηκε η ορεξη της κατι τρωει.δε νομιζω να ναι ωτιτιδα ποναει πολυ ετσι δεν ειναι?δε τη βλεπω να ποναει ουτε να πιανει τ αυτι της.θα παρω κ τον φιτσιαλο τ απογευμα να δω τι θα μου πει.καμια ιωση θα ναι λογικα κ θα περασει.

για τη συναντηση ποτε λετε τελικα?πιστευω να περασει γρηγορα ολο αυτο κ να βρεθουμε ολες μαζι.

πολλα φιλια(απο μακρια:-D)!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλά είναι η Κυριακή, με λίγο βήχα εδώ και ένα μήνα (που την πιάνει κατά τις 5 το πρωί), αλλά καλύτερα από τους πυρετούς & τις ωτίτιδες. Το Μαράκι μεγαλώνει;

Γεια σου Σόνια!! Τα ίδια και ο Δημήτρης εδώ και 2-3 μέρες έχει ένα γαιδούροβηχα και τον πιάνει συνήθως 4-5 το πρωί όταν κοιμάται. Ο παιδίατρος που τον εξετασε σήμερα δεν του βρήκε κάτι. Της δίνεις τίποτα για τον βήχα?

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ. Καλά αποτελέσματα να έχετε. Πολύ αργούνε πάντως, ενάμιση μήνα, πω,πω!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...