Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο αντρας μου κορες δεν πληρωθηκαι αυτο το μηνα.Πολλη φοβαμαι πως θα κλεισει η επιχειρηση που ειναι και την κατσαμε την βαρκα.Δουλευει 16 χρονια εκει............

Ουφ θα σκασω.............

Εκτός από τις 29 που έχουμε σεμινάριο μόλις τελειώσω και με την αντιβίωση και αν δεν έχει ξαναρωστήσει η Κωνσταντίνα είμαι μέσα :D

Βίκυ γιατί στεναχώριες;

Ελενάκι και η δικιά μου μπουσούλαγε όταν ήξερε να περπατήσει :lol: της ήταν πιο εύκολο κάποιες φορές... φάση είναι περνάει και μετά δεν ξαναβάζουν κώλο κάτω!

λενιω σε ευχαριστω πολυ,και εσυ να χαιρεσαι το αντρακι σου το ομορφο.

μαρακι μια χαρα ειστε!!ευχομαι να μην ξανακουστουν στο σπιτι σαςοι λεξεις αντιβιωση,πυρετος,μπουκωμα,μυξες κτλ.

φαιη με το καλο να επιστρεψετε στην γειτωνια!!εννοειται οτι θα κανουμε ποδαρικο

4ywWp2.png

Πακετο Βικυ.... Πολυ στεναχωριεμαι για τον αντρα σου...

Κι εμεις αυτο το μηνα σκ@τα ειμαστε.. Ενοικιο εδω, ενοικιο στο καινουριο σπιτι, μεταφορικη, βενζινες και τα εξοδα του μηνα να τρεχουν... Εχουμε μεινει ταπι και ψυχραιμοι... :(

Την υγεια σας να εχετε και ολα θα ερθουν... Αλλα δεν σου κρυβω πως κι εγω ετσι θα ενιωθα και χειροτερα! :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ωχ τώρα το είδα :( Βίκυ μου, δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα εκεί έξω κι εσύ το ξέρεις καλά (απ' ό,τι διάβασα). Μειώνεις απλώς την οποιαδήποτε πολυτέλεια για να ανταπεξέλθεις... Εύχομαι να μην κλείσει και να είναι μια κακή στιγμή για την επιχείρηση.

Αν θελετε το κανονιζουμε και για την πρωτη Παρασκευη του Φεβρουαριου! Απλα να ξερετε πως εμεις μπορουμε και νωριτερα! Οποτε σας βολευει κοριτσακια!! :D:D

Γαντζομανουλα!!!! Χρονια πολλα και απο εδω!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Α θα ερθω κι εγω να σας δω απο κοντα χαχαχ και να με καμαρωσετε χαχααχ

Εννοειται να ερθεις!

Και καλα λεει και το αερικο, μην τον κοψεις... ακομα! :lol: Κρατησου Βικακι να τον κοψουμε παρεουλα!

gM4vp2.png

Γεια σας!!!!

Σοφία χρόνια πολλά για τον Αντώνη να τον χαιρόσαστε.

Ειρηνη χρόνια πολλά τα γενέθλια σου να τα εκατοστήσεις και φυσικά χρόνια πολλά στον γάντζο σου!!!

Φαίη καλώς ήρθες πίσω!!! Μετά το σπίτι της Ειρήνης να γκρεμίσουμε και το δικό σου σπίτι!!!!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...