Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλεξια καλως ηρθατε!!τελος οι διακοπες μακρας διαρκειας.

σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και ευχομαι να χαιρεσαι και εσυ τα παιδακια σου.και εγω με την μανουλιτσα μου χτες τσιτωσαμε πολλες φορες γιατι νομιζει οτι αυτο που λεει και θελει να κανει ειναι το σωστο.δεν πειραζει ομως ξερει οτι την λατρευω και εκεινη επισης μου εχει μεγαλη αδυναμια

4ywWp2.png

μαρακι ελπιζω να το εχεις με το τραγουδι και να μην εφαγε η ιφιγενεια τσακα τσακα για να μην σε ακουει αλλο.χαχα.καλο ξεκινημα στις νεες γευσεις

4ywWp2.png

ειρηνακι μου σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες!

μαρακι καλη αρχη με τις στερεες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

H αστυνομία δεν κάνει καν περιπολίες στον Χολαργό... Ήρθε από το ψυχικό περιπολία για το περιστατικό μου!!!

:shock::shock::shock::shock: Ρε που πάμε ρε;

Με το καλό οι στέρεες Μαράκι :D

μαρακι ελπιζω να το εχεις με το τραγουδι και να μην εφαγε η ιφιγενεια τσακα τσακα για να μην σε ακουει αλλο.χαχα.καλο ξεκινημα στις νεες γευσεις

:lol::lol::lol::lol:

Μάλλον για να ησυχάσουν τα αυτιά της έφαγε :lol::lol::lol::lol:

Σοφία στα έγραψα και στο facebook Χρόνια Πολλά για τον Αντώνη, να τον χαίρεσαι :D

Επιτέλους ύστερα από 3 εβδομάδες είμαστε όλοι καλά στο σπίτι. Κανείς δεν πίνει αντιβίωση. Κανείς δεν κάνει εισποές. Κανείς δεν χρειάζεται αντιπυρετικό. Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D:D:D

Λοιπόν αν είστε και οι υπόλοιπες καλά, ακούω προτάσεις: που και πότε :mrgreen:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

να μαι και εγω...γιναμε λιγακι καλυτερα και εμφανιστηκα!!!σας ευχαριστω για τα περαστικα πετυχαν!!!χιχιχιχι...

ειρηνη μου δεν μπηκα και δεν σου ευχηθηκα χρονια πολλα στον υπεροχο γαντζο σου και σ εσενα επισης!!!!

σοφακι να χαιρεσαι τον αντρα σου πολυχρονος!!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο να σχολιασω!!!χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Λοιπόν αν είστε και οι υπόλοιπες καλά, ακούω προτάσεις: που και πότε :mrgreen:

Εμεις στις 25 μετακομιζουμε!

Αν θελετε μπορειτε να ερθετε να μας κανετε ποδαρικο στο νεο μας σπιτι, απο τις 26 και επειτα! :D

Αν βολευει και τις υπολοιπες φυσικα!

Χωρο εχουμε, παιχνιδια μπορειτε να φερετε να παιξουν τα παιδακια σας (κυριως οι αγορομανουλες), ζεστη εχουμε και δεν θα ξεπαγιασει κανεις, οποτε εγω προσφερομαι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις στις 25 μετακομιζουμε!

Αν θελετε μπορειτε να ερθετε να μας κανετε ποδαρικο στο νεο μας σπιτι, απο τις 26 και επειτα! :D

Αν βολευει και τις υπολοιπες φυσικα!

Χωρο εχουμε, παιχνιδια μπορειτε να φερετε να παιξουν τα παιδακια σας (κυριως οι αγορομανουλες), ζεστη εχουμε και δεν θα ξεπαγιασει κανεις, οποτε εγω προσφερομαι! :D

Καλώς τη Φαίη!

Με το καλό να επιστρέψετε.

Μια χαρά μου κάνει εμένα :D

Vicky ότι και να 'ναι, ελπίζω να είναι περαστικά :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλα Ελενακι! Μια κυστιτιδα με ταλαιπωρει, αλλα κατα τα αλλα οκ! :)

Καλη επιτυχια με την εξεταστικη! Πως παει το διαβασμα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

οχι και τοσο καλα γιατι ο μικρος διαρκως με θελει διπλα του και αν δεν με βλεπει ερχεται να με βρει,μπουσουλαει τωρα κιολας που ξερει και περπαταει...ολα αναποδα τα κανει αυτο το παιδι...

με το καλο να μετακομισετε φαιη μου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...