Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλά ε; Τρελλή κίνηση αυτό το thread.

Τα νέα μου για όσες δεν τα διάβασαν στα άλλα threads είναι ότι μου ξαναέσπασαν το αμάξι και μου ξαναπήραν την τσάντα με το καινούργιο κινητό και τον καινούργιο φορητό δίσκο κ.λπ. Αυτή τη φορά είχα και την ταυτότητα μέσα (την άλλη φορά είχα το δίπλωμα)

Βρέθηκαν και παρεδώθησαν στο τμήμα κορωπίου. Έψαξε η κοπέλα που τα παρέδωσε και βρήκε το τηλέφωνό μου και με ειδοποίησε... Πήγα να τα πάρω και ήταν σε άθλια κατάσταση αλλά τελικά λείπει μόνο το κινητό και η δήλωση κλοπής από την προηγούμενη φορά :lol: Δυστυχώς όμως η ταυτότητα ακυρώθηκε και θα πρέπει να την ξαναβγάλω! Σημασία έχει ότι ήταν ο δίσκος μέσα κι έτσι η ζημιά είναι μόνο 235? + έξοδα επανέκδοσης ταυτότητας και διπλώματος.

Κατα τα άλλα έχω μια διάγνωση από τον παθολόγο για οξεία ασθματική βρογχίτιδα.

Όλα καλά!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια να το προσέξετε! Εγώ αν είχα πάει από την αρχή στον γιατρό δεν θα είχα την διάγνωση σιδηρόδρομο και τον κίνδυνο να μου αφήσει κουσούρι (άσθμα)

Άντε να το ανοίξω εγώ το μαγαζί σήμερα :D

Καλημέρα πέρα ως πέρα :D Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά και να χαρείτε την Κυριακή παρά τις προθέσεις του καιρού :D

Εγώ σήμερα θα έχω τους νονούς... σε λίγο θα πάρω τη μικρή στην κουζίνα να μαγειρέψουμε και μετά θα πάω επιτέλους για ένα μπάνιο αφού βάλω κι ένα πλυντήριο ακόμα.

Ο Λευτέρης πρέπει να δουλέψει εν τω μεταξύ... να δω πως θα το κάνουμε !

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστίνα διάβασα την περιπέτειά σου. Να προσέχεις, γιατί έχεις γίνει στόχος!

Ελένη περαστικά σας (τελικά δεν έχει μείνει ρουθούνι)

Ειρήνη χρόνια πολλά στο γάντζο σου!!!!!! Να τον χαίρεσαι!!!!!

Εμείς ετοιμαζόμαστε για βόλτα και το απόγευμα έχουμε πάρτυ.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα!

ειρηνακι να χαιρεσαι το γατζακη σου!πολυχρονος υγιης κ ευτυχισμενος να ναι σ ολη του τη ζωη!!

χριστινα τι να πω κοριτσι μου εχω μενει αφωνη...2 φορες στο ιδιο σημειο με τον ιδιο τροπο?φανταζομαι θα χεις φρικαρει...τουλαχιστον αυτη τη φορα βρεθηκαν τα περισσοτερα.να προσεχεις... ευχομαι να ναι το τελευταιο που σου συμβαινει.περαστικα σου κιολας!και σε σας ελλενη περαστικα κ αγυριστα!

μαρακι καλα να περασετε στο παρτυ!

εμεις ολοι καλα ειχαμε ενα χαλαρο σαβατο ηρθαν τα πεθερικα τ απογευμα αν ευχηθουν στον αντωνη γιατι αυριο δε μπορουσαν,καλα περασαμε.σημερα θ αφησω την ελισαβετ στη μαμα μου κ θα παμε για καφεδακι η θα δουμε καμια ταινια.

να εχετε ολες μια ομορφη κυριακη!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Ειρηνάκι να τον χαίρεσαι :D

Δεν έχω γίνει εγώ στόχος Μαράκι... έχει συμβεί και σε άλλες μανούλες... η λογική όπως καταλάβαμε είναι η εξής: Βλέπουν τη μανούλα να μπαίνει στον παιδικό σταθμό χωρίς την τσάντα της οπότε σου λέει "η τσάντα είναι στο αυτοκίνητο"! Τώρα το πως το κάνουν μέρα - μεσημέρι και με τόση κίνηση, αυτό είναι απορίας άξιον!

σας ευχαριστω κοριτσαρες μου!να ειστε καλα και εσεις και τα παιδακια σας!

γλυκουλα μου ελπιζω να ειναι καλυτερα ο μπεμπακος σου

χριστινα που ακριβως εχει γινει αυτο?αν ειναι και γινεται συχνα στο ιδιο μερος θα μπορουσε να ασχοληθει λιγακι η αστυνομια και να τους την στησει.κριμα παντως.

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια καλη εβδομαδα να εχουμε!

ειρηνη χρονια σου πολλα!να τα εκατοστησεις, οτι επιθυμεις για σενα και την οικογενεια σου!να εισαι γερη να καμαρωνεις τους αντρες σου!

περασαμε μια ομορφη κυριακη ξεκουραστηκα αρκετα-ευτυχως γιατι αυτη η βδομαδα εχει πολλη δουλεια.αυριο εχω αδεια θα παμε την ελισαβετ στο παιδων για την εξεταση.κατα τ αλλα ολοι καλα.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια από αθήνα! τί κάνετε? δε διάβασα τις προηγούμενες σελ, (εννοείται). εμείς ωραία περάσαμε, κάναμε τις βόλτες μας, είδαμε τους συγγενείς (καλά ο ξάδερφός μου τέλειος), φάγαμε του σκασμού, τρελλάνανε τα παιδιά τους γονείς μου, κουράστηκα χωρίς τον νίκο, τσακώθηκα με τη μάνα μου για το μπιμπερό της κλέας που της το έκοψα και δεν πίνει, καθώς και για το θηλασμό που θα κάνει μαμόθρεφτο το μωρό. δε συνεχίζω, αλλά σε γενικές γραμμές επεράσαμε όμορφα.

καταρχήν ειρήνη χρόνια πολλά και στον γάντζο σου κι σε σένα. πάντα υγιείς κι ευτυχισμένοι.

αερικό τώρα είδα ότι σε ξανάκλεψαν! μια του κλέφτη...2 του κλέφτη... 3.... όχι βρε! να μην υπάρξει άλλη φορά εννοείται! εμάς πήγαν να μπουν σπίτι αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν. όταν ο νικ ήταν στη δουλειά. μάλλον πρεζόνια θα ήταν γιατί αλλιώς δε θα βρίσκαμε τίποτα. αυτοί το μόνο που κατάφεραν ήταν να μας χαλάσουν μία κλειδαριά και να κάνουν μεγάλη ζημιά στην κύρια πόρτα.

περαστικά σου κι όλας.

σοφία και μαρία φιλιά.

πάω γυμν

τα λέμε αργότερα

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

αλεξια καλως ηρθες!χαιρομαι που περασατε καλα(ε κ οι τσακωμοι στο προγραμμα ειναι)!οσο για τη διαρρηξη ευτυχως που δε μπηκαν μεσα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Ειρηνούλα Χρόνια Καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου :D

Αλέξια καλώς ήρθες :D

Γεια σας και πάλι!

Ειρήνη χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου, να σε χαιρόμαστε!!!!

Αλεξία καλώς ήρθατε και για τους καυγάδες καταλαβαίνω και εγώ αν έπρεπε να συγκατοικήσω με τη μαμά το ίδιο θα συνέβαινε.

Χριστίνα ο κλέφτης την έχει στήσει φαίνεται έξω από σταθμό. Η αστυνομία δεν μπορεί να στηθεί και αυτή να τον πιάσει;

Σοφία όλα καλά να πάνε με την εξέταση της Ελισάβετ.

Σήμερα η Ιφιγένεια δοκίμασε πρώτη φορά φρουτόκρεμα και έφαγε καμμιά δεκαριά κουταλιές :D Για να φάει βέβαια τραγούδαγα τη "Γερακίνα" και κράταγα το ρυθμό με ένα βραχιόλι με κουδουνάκια :lol::lol:

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

H αστυνομία δεν κάνει καν περιπολίες στον Χολαργό... Ήρθε από το ψυχικό περιπολία για το περιστατικό μου!!!

Με το καλό οι στέρεες Μαράκι :D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...