Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

λοιπον εχω μια ιδεα..γιατι δε παιρνετε τους αντρες σασ να παμε για κανα ποτακι ολοι μαζι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις δεν μπορουμε γιατι θα παρουμε τον μικρο το απογευμα!

Αυριο πρεπει να παμε να κοινωνησουμε!!!

Ασε που εγω δεν παω σε μπαρακια τον καλό καιρό,θα πάω τώρα με το σποράκι???

Πάντως να το κρατησουμε σαν ιδεα!!!!Ισως κανονισουμε καποια αλλη φορα ολοι μαζι!!!!

Να γεννησουν κ οι εγκυουλες μας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα είχα γενική καθαριότητα, με βοηθό τον Ευριπίδη και δεν πρόλαβα να μπω από το πρωί.

Για συνάντηση μετά των συζύγων συμφωνώ, απλά εγώ είμαι άνθρωπος της μέρας και θα προτιμούσα να βγαίναμε με το φως του ήλιου.:D (Μια Κυριακή πρωί π.χ.)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπερα κι απο μενα!!!!

Πριν λιγο ξυπνησα κ περιμενω να ερθουν οι γονεις μου να μας φερουν τον Τασουλη μας!!!!Συμφωνω κι εγω με την μαμα του Ευριπιδη,μια Κυριακη πρωι ειναι οτι πρεπει!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κι απο εμενα!

Σημερα θελω να κοιμαμαι ολη μερα! Ειμαστε αρκετα καλα, η Μαρια εχει λιγη γκρινια αλλα θα την παλεψουμε!

Εσεις ολα καλα?

Σημερα θα βγουμε το βραδακι! Ανυπομονω..!!!

Εχετε υπ' οψιν πως αν εχω ανοιχτο το facebook το βραδυ, δεν θα ειμαι εγω αλλα η μανα μου (Η οποια εχει δικη της σελιδα αλλα επειδη δεν ξερει πως να μπαινει γιατι δεν ξερει να χειριζεται τα vista του λαπτοπ μου, θα ειναι μεσα απο το δικο μου για να παιξει και να χαζεψει!)

Οσο για τη συναντηση με τους συζυγους ειναι αρκετα δυσκολο για εμας γιατι αφενος ο Βασιλης εχει ωραρια μυστηρια και αφετερου θα πρεπει να καθησει η μανα μου μαζι με το παιδι και η μονες ημερες που μπορει να το κανει ειναι Σαββατο μετα τις 8 το βραδυ (που κλεινει το Σ/Μ που δουλευει) και Κυριακες.. Τις υπολοιπες ημερες δουλευει και πρωι και απογευμα γιατι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και δεν εχω που να αφησω το παιδι!

Παντως αν τα δικα σας ωραρια βολευουν, εμενα δεν με πειραζει να πατε κι εμεις να μην ερθουμε! Θελω να πω δεν παρεξηγουμαι, μην ανησυχειτε! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο εμενα!

Σημερα θελω να κοιμαμαι ολη μερα! Ειμαστε αρκετα καλα, η Μαρια εχει λιγη γκρινια αλλα θα την παλεψουμε!

Εσεις ολα καλα?

Σημερα θα βγουμε το βραδακι! Ανυπομονω..!!!

Εχετε υπ' οψιν πως αν εχω ανοιχτο το facebook το βραδυ, δεν θα ειμαι εγω αλλα η μανα μου (Η οποια εχει δικη της σελιδα αλλα επειδη δεν ξερει πως να μπαινει γιατι δεν ξερει να χειριζεται τα vista του λαπτοπ μου, θα ειναι μεσα απο το δικο μου για να παιξει και να χαζεψει!)

Οσο για τη συναντηση με τους συζυγους ειναι αρκετα δυσκολο για εμας γιατι αφενος ο Βασιλης εχει ωραρια μυστηρια και αφετερου θα πρεπει να καθησει η μανα μου μαζι με το παιδι και η μονες ημερες που μπορει να το κανει ειναι Σαββατο μετα τις 8 το βραδυ (που κλεινει το Σ/Μ που δουλευει) και Κυριακες.. Τις υπολοιπες ημερες δουλευει και πρωι και απογευμα γιατι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και δεν εχω που να αφησω το παιδι!

Παντως αν τα δικα σας ωραρια βολευουν, εμενα δεν με πειραζει να πατε κι εμεις να μην ερθουμε! Θελω να πω δεν παρεξηγουμαι, μην ανησυχειτε! ;)

ωραια τι θα λεγατε για κυριακη πρωι?αυριο η την επομενη?

μαρια γιωτα εσεις τι λετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ωραια τι θα λεγατε για κυριακη πρωι?αυριο η την επομενη?

μαρια γιωτα εσεις τι λετε?

Για αύριο δεν το βλέπω, γιατί μπορεί να δουλεύει ο Διονύσης. Για την επόμενη νομίζω ότι μπορούμε να το κανονίσουμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κοριτσακια.ολα καλα?

λοιπον εχω μια ιδεα..γιατι δε παιρνετε τους αντρες σασ να παμε για κανα ποτακι ολοι μαζι?

εμενα ο καλος μου δεν ακολουθει σε τετοιου ειδους συναντησεις ειναι "κλειστου τυπου".ειναι δυσκολος.

4ywWp2.png

καλημερα κοριτσακια!που ειστε ολες σημερα?εμεις ετοιμαζομαστε για βολτιτσα εχει ωραιο καιρο σημερα.

να εχετε μια ομορφη κυριακη!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημερα κι απο εμας! Τι κανετε?

Για εμας δεν ξημερωσε και μια τοσο καλη μερα.. Νομιζω μας βγηκαν λιγο ξινα και η επετειος και η χθεσινη εξοδος!

Οπως σας ειχα πει, εχθες δεν γυρισαμε σπιτι για υπνο, ειχαμε αφησει τη μαμα μου με το Μαρακι. Σημερα γυρισαμε κατα τις 12 παρα τεταρτο σπιτι και ενω οσες φορες ειχαμε μιλησει στο τηλεφωνο με τη μανα μου μας ειχε πει πως ολα καλα, μολις κατσαμε μας ειπε πως εχει λιγη γκρινια και τη βρισκει λιγο ζεστη :? (Δεν τη θερμομετρησε εκεινη γιστι δεν μπορουσε να βρει το θερμομετρο.. Ηταν κατω απο κατι κουτια με φαρμακα μεσα στο φαρμακειο του σπιτιου). Την πιανω κι εγω, οντως μου φαινοταν κι εμενα ζεστη. Της βαζω θερμομετρο κατα τις 12 και ειχε 37.1

Να σας πω την αληθεια με εχει πιασει τρομερο αγχος λογω ιστορικου, αλλα το παλευω με ολες μου τις δυναμεις να φανω ψυχραιμη.. Δεν θελω να την ξαναπαω νοσοκομειο, να τραβηξει παλι ολη αυτη την ταλαιπωρια ή/και να μου αρπαξει και τιποτα αλλο απο 'κει μεσα.. :roll: Ειπα να την παρακολουθησω σημερα να δω πως θα παει και αν δω πως χειροτερευουμε να καλεσω αυριο το γιατρο στο σπιτι να τη δει. Προς το παρον δεν τον εχω παρει καν τηλεφωνο (Ποια? Εγω, που κανει αψου το παιδι και ψαχνω το τηλεφωνο να του πω "γιατρε εκανε αψου, μηπως κρυωσε?), σκεφτειτε ποσο πολυ το παλευω μεσα μου!

Η μανα μου ειπε πως ξυπνησε στις 10:30 (Συνηθως ξυπναει κατα τις 09:00, αλλα η μπουμπουκα ετσι κανει παντα οταν ανεβαζει πυρετο: νυσταζει και θελει να κοιμαται), εφαγε 100 ml γαλα (ως συνηθως γιατι το γαλα το πινει με το ζορι απο 5 μηνων) και μετα ειχε λιγη γκρινια.

Απο την ωρα που ηρθαμε, δηλαδη εδω και καμμια ωρα, την εχω θερμομετρησει δυο φορες: Τη μια εδειξε 37.1 και την αλλη 37.0 Δεν της εχω δωσει Depon, θεωρω πως ειναι καλυτερα να το παρει αν κανει απο 37.5 και πανω! Εσεις τι λετε? Να της δωσω?

Τωρα κοιμαται, πριν λιγο ακουμπησα τα χειλια μου στο μετωπο της και μου φαινεται ιδια (δηλαδη παλι 37.0) Δεν θελω να την ξυπνησω για να της βαλω θερμομετρο. Περιμενω να ξυπνησει να δω αν θα εχει ορεξη να φαει (Απο το γαλα δεν μπορω να κρινω γιατι ετσι κι αλλιως ποτε δεν το πινει με ορεξη) και μετα βλεποντας και κανοντας.. Τι να πω!

Ελπιζω εσεις να ειστε καλυτερα και να κυλησει πιο καλα η Κυριακη σας..

Θα σας ενημερωνω οποτε βρισκω ευκαιρια για την πορεια μας!

Φιλια σε ολες σας!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαιη μου ελπιζω να μην ειναι κατι.περιμενε κ το απογευμα να δεις αν θα ανεβει ο πυρετος κ αν φαει.αυτο που θα πρεπει να σε ανησυχησει δεν ειναι τοσο ο πυρετος-37 δε θεωρειται καν πυρετος-αλλα το αν δε φαει-εμενα ετσι μου χει πει ο γιατρος μας.αν δεις λοιπον οτι δε τρωει κ ανεβει ο πυρετος πανω απο 37,5 να τον παρεις οπωσδηποτε τηλεφωνο.

πραγματικα ελπιζω να μην ειναι τπτ-μην ανηησυχεις ολα καλα θα ειναι.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες!

Ξυπνησε κανονικα κι εφαγε με πολλη ορεξη τη φρουτοκρεμα. Μαλιστα της ειχα φτιαξει πολυ (μισο μηλο, μισο αχλαδι, μια μπανανα, ενα μανταρινι κι ενα μπισκοτο μιραντα παπαδοπουλου της ειχα βαλει μεσα) αλλα και παλι την εφαγε ευχαριστα. Πριν απο 5 λεπτα την ξαναθερμομετρησα, ειχε 37.7 Της εδωσα λιγακι Depon και περιμενω.

Μαλλον θα φωναξω το γιατρο αυριο απο εδω..

gM4vp2.png

Και να 'μαι παλι! Σημερα θα σας πρηξω, να το ξερετε! Αν δεν ειχα κι εσας θα το ειχα ριξει στα σφηνακια να συνελθω! Και δεν εχω και κανενα ποτο της προκοπης στο σπιτι.. Μονο λιγη τεντουρα που μου εστειλε η "πολυαγαπημενη" πεθερουλα απο την Πατρα! (Να αστειευτω και λιγο γιατι δεν τη βγαζω καθαρη...)

Πριν μια ωρα της εδωσα depon και τωρα τη ξαναθερμομετρησα. Επεσε, τωρα εχει 36.6! Εχω μια ελπιδα τουλαχιστον στην περιπτωση που ξαναανεβασει, πως πεφτει με το depon.. Αυτη τη στιγμη κοιμαται, οποτε ειπα να σας πω τα νεα μας και να κατσω να φαω λιγακι!

Παντως κοριτσια δεν ξερω τι θα εκανα αν δεν ειχα και εσας να μιλαω.. Ειλικρινα θα ειχα κλαταρει!

Ειδικα απο εσας Γιωτα και Μαρια πηρα μεγαλο κουραγιο και μαθημα οταν ειδα πως αντιδρατε οταν ειναι αρρωστα τα παιδακια σας!

Αυτα για τωρα, τα λεμε αργοτερα παλι!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...