Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα σας κοριτσακια.βικυ καλως ηρθες στην παρεα μας.να χαιρεσαι την κορουλα σου.

γλυκουλα ποτε επιασες δουλεια στο τζαμπο.στον αλιμο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

βικυ καλως ηρθες στη παρεα μας!εγω ειμαι η σοφια γεννημενη το 81 κ εχω ενα κοριτσακι την ελισαβετ που ειναι 17 μηνων.

ειρηνη δυστυχως δε μπορω να σε βοηθησω.ο δικος μας φωτογραφος ειναι ακριβουτσικος ασε που δεν ηρθε στη βαφτιση.(ενταξει ετυχε αλλα οσο να ναι μετραει κ αυτο)..στο γαμο παντως ειχε κανει εξαιρετικη δουλεια.ευχομαι να εχουν να σου προτεινουν τα κοριτσια καποιον οικονομικο φωτογραφο.

σημερα θελω να ελπιζω οτι θα ναι μια χαλαρη μερα ειναι κ παρασκευη προς το παρον καλα εχουμε ξεκινησει.πληρωθηκαμε κιολας οποτε το απογευμα θα παρω την ελισαβετ να παμε σουπερ που της αρεσει:)

να εχετε ολες μια ομορφη μερα.φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κόρες :D

Εμένα ο φωτογράφος μου ζήτησε 650? για την βάφτιση αλλά επειδή έστειλε τον βοηθό του με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία σχέση οι φωτογραφίες γάμου με τις φωτογραφίες βάφτισης (τις οποίες ακόμα δεν έχω τυπώσει για να καταλάβεις) δεν τον συστήνω.

Γεια σας και πάλι :)

Ειρήνη αν και θυμάμαι ότι δεν ήταν ακριβά, δεν θυμάμαι πόσα είχαμε δώσει για φωτογράφο στη βάφτιση του Ευριπίδη. Οι φωτογραφίες ήταν ok, τίποτα σπουδαίο, το DVD ψιλοχάλια από πλευράς ήχου και τσακώθηκε και ο cameraman με την καντηλανάφτισα :lol::lol:

Η μέρα μου έχει ξεκινήσει λίγο στο τρέξιμο σήμερα...ελπίζω να στρώσει.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα!

Άργησα να ανοίξω σήμερα :oops:

Να μου το αφαιρέσετε από το μισθό μου :tongue:

Χαλαρώνουμε όλοι μαζί στο σπίτι. Έχουμε και κάτι ψώνια αλλά τα αφήνουμε για αργότερα. Πρέπει να μαγειρέψουμε και αυτό το αφήνουμε για αργότερα. Αύριο έχουμε και το πρώτο πάρτυ της χρονιάς (μη ξεχνιόμαστε :mrgreen: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...