Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vicky68 καλώς όρισες!

Είμαι η Μαρία.

Έτος γέννησης 1970 :cool:

Παιδιά Ευριπίδης 4,5 ετών και Ιφιγένεια 7 μηνών :D

Ας το γραψω κι εγω ετσι...

Ειμαι η Γιωτα.

Έτος Γέννησης 1980

Παιδια Τάσος 2 ετών και Χρήστος και Θάνος 6 μηνών.

Καλώς μας βρήκες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ρε συ Βίκη... σόρρι ξέχασα ότι συναντηθήκαμε στις αλλοπρόσαλλες :lol: (το αλτσχάιμερ που λέγαμε)

Γιώτα όποτε θες :D

Διαφημίσεις

Δίπλα :P Πίσω από το αστυνομικό τμήμα :lol:

Χριστίνα είσαι στην ίδια γειτονιά με τη νονά μου. Θα σου στείλω με πμ όνομα μήπως γνωρίζεστε :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Τα αντιγράφω από τις αλλοπρόσαλες :lol:

Εμείς κάναμε εσπευσμένα μπανάκι γιατί ο μπαμπάς μας έπρεπε να πάει τη θεία Τζο (26 χρονών) στην παιδίατρό μας για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει μια διάγνωση του παθολόγου περί ανεμοβλογιάς!!!! Την διέψευσε ευτυχώς γιατί εγώ δεν κάνω αντισώματα και η Κωνσταντίνα είναι να κάνει τον εμβόλιο τον άλλο μήνα!

Αυτό σήμαινε ότι τη διαδικασία ύπνου την πέρασα όλη μόνη μου με ένα παιδί που όλο έκπληξη που της έκανα εγώ μασάζ και της έβαζα λαδάκι μουρμούραγε μπαμπά μπαμπά...

Διαφημίσεις

Ηρθααααααααααααα

Ευχαριστω για το καλωσορισμα κορες

Περαστικα στα αρρωστουλικα μικρουλια σας

βικακυ εισαι η γνωστη απο τον βυρωνα που μετακομοισες με το μαγαζι κτλπ κτλπ η σε μπερδευω????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Το θηριο μου εκανε μια χαζομαρα αφηστετα.

Εβρυσαι μια συμμαθητρια της ασχημα και εγεινε πανικος

Και ξερετε το λογο?Γιατι της ειπε μια αλλη σουσου να το κανει με τον φοβο της δικιας μου πως δεν θα την ξανακανει η αλλη παρεα.

Περιττο να σας πω πως ειναι σε περιορισμο στο δωματιο της με λειπες συνεπειες οχι συγχρονισμενη οχι κομπιουτερ κ.λ.π

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...