Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Όλα καλά θα πάνε αυτήν την φορά εύχομαι καλή και τελειομηνη κύηση!!! 2/7 είναι σούπερ!!! Εμείς έχουμε 4/4 αποτυχία ….

πρίν από 5 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Βέβαια δεν έδωσαν όλες οι βλαστοκυστες τελειομηνη εγκυμοσύνη,είναι και λίγο απίθανο να πιάσουν όλες.Απο αυτές έκανα την κόρη μου,τώρα επίσης είμαι έγκυος και ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί είναι πολυ νωρις ακόμα και μας έμεινε άλλη μια.Οι υπόλοιπες 4 από τις 7 σε σύνολο,δεν προχώρησαν..

Αυτό με τον κατακερματισμό και το οξειδωτικό στρες δεν τα έχω ψάξει καθόλου,γιατί δεν μας τα ζήτησαν,οπότε δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζουν..Τι να σου πω,εδω έρχονται από Αγγλία για τον γιατρό αυτό,γιατί δούλευε εκεί για πολλά χρόνια και τον γνωρίζουν.Αν δεν βαριέσαι τις μετακινήσεις,τότε γιατί όχι?😊

Σου στέλνω να μου πεις όνομα να τον έχω υπόψην μου

• Ευχή 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι ακριβώς πίσω από το αστυνομικό τμήμα ;) Δύο στενά από κατω προς Βουλιαγμένης... Την αγησιλάου δεν την ξέρω...

Διαφημίσεις

Να ξερω οταν επισκεφτω τη φιλη μου να περασω κ απο εσας μια βολτα να πιουμε καφε!!!!

Vicky68 πως ειναι να εχεις κοριτσι στην εφηβεια?????Ολες εδω ειμαστε μικρομανουλες!

Οχι σε ηλικια μαμαδων,αλλα σε ηλικια παιδιων μικρες!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Εγω εχω αγορια....αλλα η εφηβεια ειναι κατι που με απασχολειο απο τωρα....

Ασχετα αν δεν εχουν κλεισει τον πρωτο χρονο της ζωης τους...μεχρι τοτε θα αλλαξουν πολλα,οπως αλλαξανε απο οταν ειμαστε εμεις εφηβοι.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...