Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Ναι μωρέ ένιωσα κάπως με το μπροστά σε άλλους... Αλλά δεν είναι το πρόβλημα ότι πετάει παιχνίδια. Ρίχνει χαστούκια! Έφαγα ένα το απόγευμα που την άλλαζα και κατάλαβα τι εννοούσε... Και γι' αυτό ξεκίνησε πλύση εγκεφάλου από εκείνη την ώρα μέχρι σήμερα το πρωί και θα έχουμε και συνέχεια είναι σίγουρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι μωρέ ένιωσα κάπως με το μπροστά σε άλλους... Αλλά δεν είναι το πρόβλημα ότι πετάει παιχνίδια. Ρίχνει χαστούκια! Έφαγα ένα το απόγευμα που την άλλαζα και κατάλαβα τι εννοούσε... Και γι' αυτό ξεκίνησε πλύση εγκεφάλου από εκείνη την ώρα μέχρι σήμερα το πρωί και θα έχουμε και συνέχεια είναι σίγουρο.

μόνο χαστούκια; :roll: ούτε μπουνιές, ούτε κλωτσιές;:mrgreen: καλά είσαστε τότε :lol: μη μιλάς καθόλου :lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

μαρια την ειχα βαλει σε μια καρεκλα αυτοκινητακι να χαζεψει κ ν απασχολειται-δε το σκεφτηκα να την παρω αγκαλια.την επομενη φορα θα το δοκιμασω κ ετσι.:rolleyes:

χριστινα υπομονη φαση ειναι θα περασει νομιζω ολα τα παιδακια καποια στιγμη το κανουν.εσυ θα της λες καθε φορα αυτα που εγραψε η μαρια κποια στιγμη θα το καταλαβει κ θα σταματησει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

μαρια την ειχα βαλει σε μια καρεκλα αυτοκινητακι να χαζεψει κ ν απασχολειται-δε το σκεφτηκα να την παρω αγκαλια.την επομενη φορα θα το δοκιμασω κ ετσι.:rolleyes:

Ο Ευριπίδης είχε πολύ μαλλί και περιμέναμε πως και πως να βαφτιστεί να τον κουρέψουμε. Τον πήγα πρώτη φορά 13 μηνών (δύο μέρες μετά τη βάφτιση). Έκτοτε τον πηγαίνουμε περίπου κάθε δύο μήνες για κούρεμα. Τον κράταγα αγκαλιά μέχρι 2μιση χρονών. Δηλαδή τον άφησα να κάτσει μόνος του αφού είχε ήδη κουρευτεί 5-6 φορές και είχε γνωριστεί με την κομμώτρια ;)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

σοφακι σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με τον καριοτυπο.ευχομαι ολες οι εξετασεις να βγουν καλες και μην στεναχωριεσαι.οσο για το κουρεμα πλεον δεν υπαρχει συμμετρια .πας κομμωτηριο και αλλιως στα κανει απο την μια μερια και αλλιως απο την αλλη.οποτε μαλλον καλυτερα θα την κουρευες.

χριστινακι ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσες.

μαρακι αν σου πω οτι και εγω πολυ το σκεφτομαι το κουρεμα.βασικα ομως δεν θελω να του κοψω την φρατζα.μου θυμηζει αλητακι.χαχα

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Πως είστε; Ευτυχώς η Ιφιγένεια είναι πολύ καλύτερα. Έχει βέβαια βήχα και καταρροή ακόμα αλλά όχι αυτό το χάλι της προηγούμενης εβδομάδας :)

Παρακολουθώ από χθες αυτό το θέμα δίπλα

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=77371&page=18

και από τη μια γελάω και από την άλλη έχω φρικάρει με αυτά που γράφουν οι επαγγελματίες παιδαγωγοί :evil:

Σας αφήνω προς το παρόν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας και απο μένα ...που πήζω στη δουλεια. Από Μάρτιο βλέπω να χαλαρώνουν τα πράγματα. Και στο σπίτι πολύ τρέξιμο, αφού ο Δημήτρης λείπει σχεδόν όλη μέρα.

Ειρήνη πότε είναι η βάφτιση (σίγουρα θα το έχεις αναφέρει, αλλά αυτή η άτιμη μνήμη μου με προδίδει συνεχώς);

Άχ αυτή η φράντζα και εμείς συνέχεια παλεύουμε για να την κόψουμε. Βασικά θέλω να της τη μακρύνω, αλλά δεν κρατάει τα τσιμπιδάκια στον παιδικό και συνέχεια τα χάνουμε. Πως θα τα καταφέρουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κ απο μενα!

ειρηνη σ ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

μαρακι χαιρομαι που ειστε καλυτερα.διαβασα κ εγω χθες το θεμα που λες βιαστικα εφριξα κ εγω με ορισμενες αποψεις μιλαμε για αυτονοητα πραγματα απορω που τα συζητανε...τεσπα.

τι μερα κ αυτη η σημερινη...απ το πρωι δεν εχω κατσει καθολου.στη δουλεια ενας πανικος πολυ τρεξιμο σημερα ουτε τουαλεττα δε προλαβα να παω...το μονο που με παρηγορει ειναι οτι εχει ενδιαφερον η ολη φαση κ περασε η μερα χωρις να το καταλαβω.τωρα εχω το δευτερο γυρο στο σπιτι...εκανα ενα μπανιο στα γρηγορα κ εβαλα το φαγητο της ελισαβετ για αυριο.σε λιγο τελειωνει κ το πληντυριο κ εχω απλωμα...περιττο να σας πω οτι ακομα δεν εχω κατσει ν ασχοληθω με την ελισαβετ...οι τεταρτες ειναι οι χειροτερες μου μερες.ουφ σταματαω εδω δε μ αρεσει να γκρινιαζω...θα τα πουμε αυριο με αλλη διαθεση ελπιζω;)

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι θα γίνει καλέ με σας;πρέπει να παίρνω τις ρούγες να δω τι κάνετε; :tongue::lol:

παρακολουθώ 3-4 τόπικ για να διαβάζω νέα σας :mrgreen:

Έχω και την Ιφιγένεια κρεμασμένη στο ένα χέρι και με το άλλο τι να πρωτοκάνω; :lol::lol: Έχω και μια πόλη να διοικήσω (cityville :cool: ) σαν τον Γκλέτσο και εγώ :lol::lol::lol:

Χθες το βράδυ βάζω τον Ευριπίδη για ύπνο και μου λέει "μαμά σε έχω λιποθυμήσει" (=μου λείπεις + επιθυμήσει).

Από βδομάδα (να 'μαστε καλά) είστε για καμμιά έξοδο;

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα Μαράκι :D

Έλα κι εσύ στις ρούγες :lol:

Σε έχει καταστρέψει το cityville!!! Κόψτο να σε ξαναβρούμε κι εμείς!

Κάτσε να είμαστε καλά πρώτα!!!

Καλημερα!!!!

Εμεις ειμαστε καλα,μαγειρεψαμε,βγηκαμε βολτα κ τωρα κοιμομαστε.

Εγω τσακιζω ψωμακι με μελιτζανοσαλατα....

Εχουμε ξεκινησει κ τρωμε φρουτοκρεμα κανονικα χωρις συμπληρωμα γαλα κ σιγα-σιγα θα βαλουμε κ τα λαχανικα στη διατροφη μας!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα Μαράκι :D

Έλα κι εσύ στις ρούγες :lol:

Σε έχει καταστρέψει το cityville!!! Κόψτο να σε ξαναβρούμε κι εμείς!

Κάτσε να είμαστε καλά πρώτα!!!

:lol::lol::lol:

Στις ρούγες είμαι και σας παρακολουθώ όλες λέμε :D Το cityville το ΄χω για τις ώρες που θηλάζω και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο (δεν θέλει δύο χέρια, όπως η δακτυλογράφηση :wink: )

Ρε σεις μήπως αυτό το τόπικ είναι σαν τα πάρτυ, που κανένας δεν θέλει να πάει πρώτος :lol::lol::lol:

Αν είναι έτσι να καθιερώσω να γράφω πρωί πρωί για να μπαίνετε και οι υπόλοιπες. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...