Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Έχεις κάποιο link να μου δείξεις; Μην ξεχνάς... είναι η δουλειά μου αυτή :D

Θα έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα στη βάφτιση;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Έχεις κάποιο link να μου δείξεις; Μην ξεχνάς... είναι η δουλειά μου αυτή :D

Θα έχεις κάποιο συγκεκριμένο θέμα στη βάφτιση;

οχι δεν εχω καποιο θεμα συγκεκριμενο.συγνωμη που δεν απαντω εγκαιρα αλλα εχω περασει απο ολα τα σαιτ που υπαρχουν (καλα το παχυνα λιγο).

σκεφτηκα τους σωληνες και το προσκλητηριο απλο ριζοχαρτο.τα τετραδιακια

4ywWp2.png

Για πόσα προσκλητήρια μιλάμε; Μην αγχώνεσαι :) Έτσι κι αλλιώς κι εγώ πάω και έρχομαι και τώρα θα πάω για ύπνο οπότε θα δω απάντηση το πρωί :D

Δες και τι άλλο σου αρέσει.

Παρόμοιο (όχι το ίδιο) με το τετραδιάκι μπορούμε να φτιάξουμε αλλά για να δω το κόστος πρέπει να ξέρω ποσότητα ;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

αχ βρε μαρακι τι τραβας κ εσυ με τη πεθερα...οταν δε καταλαβαινουν καποια αυτονοητα πραγματα η κανουν πως δε καταλαβαινουν-κ αυτο ειναι το χειροτερο-σε βγαζουν απ τα ρουχα σου...υπομονη κ καλο κουραγιο;)

ειρηνακι ελπιζω να βρεις ομορφα προσκλητηρια για τη βαφτιση σας.η ιδεα με το τετραδιο μου αρεσει πολυ!

εμεις πηγαμε χθες κομμωτηριο γαι την ελισαβετ...τι το θελα?πλανταξε στο κλαμμα δε της εκανε κ κατι ιδιαιτερο κατι τουφιτσες της εκοψε μια χαρα τα εκανα μονη μου...τεσπα καλοκαιρι τωρα θα τη ξαναπαω και στο ενδιαμεσο αν χρειστει θα βαλω παλι το χερακι μου:-Dκλεισαμε και ραντεβου για καρυοτυπο θα το κανουμε την αλλη τριτη το πρωι στο αγ σοφια(δεν ανησυχω μη δειξει κατι αλλα αφου μπηκα στο χορο των εξετασεων θα χορεψω..:roll:)

αυτα τα νεα μας.σας φιλω ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :)

Καλή επιτυχία με τον καρυότυπο :) Όσο για το κομμωτήριο κι εγώ το φοβάμαι αλλά μέχρι τώρα δύο φορές που της έκοψα αυτή την έρμη την φράτζα να μην πέφτει στα μάτια της είχαμε τραγικά αποτελέσματα αφού για να μείνει ακίνητη πρέπει μάλλον να της κάνω νάρκωση!

Ειρήνη σου στέλνω pm για τα τετραδιάκια.

σ ευχαριστω χριστινακι!καλα κι εγω οταν τη κουρευα δε καθοταν με τιποτε την απασχολουσε ο πατερας της κ βιαστικα της τα εκοβα-την ειχα ρημαξει τη φρατζα της γ αυτο πηγα χθες κομμωτηριο να τη διορθωσει οσο γινεται.αλλα χθες ρε παιδακι μου τιποτε δεν επιανε ουτε τραγουδακια ουτε παιχνιδια ουτε καραγκιοζιλικια τιποτε...της εκατσε στραβα η ολη φαση.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Αυτό ακριβώς φοβάμαι και δεν την πάω! Μην σπάσω και τα νεύρα της κοπέλας! Εξάλλου δυο τρεις τούφες είναι... που θα μου πάει... θα πάρω κουράγιο μια μέρα και θα τις... πετσοκόψω :lol:

Γεια σας κορίτσια!

Σοφία καλή επιτυχία με την εξέταση :D Στο κομμωτήριο την κράταγες αγκαλιά την Ελισάβετ ή την άφησες μόνη της στην καρέκλα;

Ειρήνη εμείς προσκλητήρια και μπομπονιέρες για τον Ευριπίδη είχαμε πάρει από ένα μαγαζί στη Δάφνη κοντά στη Γυμναστική Ακαδημία. Πριν 4 χρόνια είχαμε δώσει 1 ευρώ για μπομπονιέρες -φλυτζάνια και 75 λεπτά για το προσκλητήριο. Δεν ήταν τίποτα σπουδαίο βέβαια.

Χριστίνα διάβασα την ανησυχία σου για τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας και έχω να σου πω: χαλάρωσε :D Είναι φάση που την περνάνε όοοοολα τα παιδιά. Στην ηλικία που δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια, χρησιμοποιούν το σώμα τους. Δεν είναι περίεργο αν θέλουν να παίξετε μαζί να σου πετάνε το παιχνίδι στο κεφάλι για να το καταλάβεις ή να σε δαγκώνουν ενώ θέλουν να σε φιλίσουν :lol: Δεν είναι επιθετική συμπεριφορά αυτό :-) Εννοείται ότι υπενθυμίζουμε πως όταν χτυπάμε τους άλλους, πονάνε. Δεν περιμένουμε όμως να το αντιληφθούν με τη μία :rolleyes:

Κάπου το έχω ξαναγράψει....την πρώτη χρονιά ο Ευριπίδης στο σταθμό έκανε παρέα μόνο με μεγαλύτερα παιδιά γιατί τα συνομίλικά του τον φοβόντουσαν. Τα είχε σαπακιάσει. Και εγώ απογοητευμένη ήμουν τότε και σκεφτόμουν "μα γιατί; αφού δεν τον χτυπάμε, αυτός γιατί χτυπάει;". Μου εξήγησε λοιπόν τα παραπάνω η ιδιοκτήτρια του σταθμού (είναι παιδοψυχολόγος). Όντως μόλις άρχισε να μιλάει καλύτερα, υποχώρησε το φαινόμενο. Μπορείς να λες στην Κωνσταντίνα "δεν χτυπάμε τα παιδάκια γιατί πονάνε" και να της δίνεις τις λέξεις που θα ήθελε να πει σε κάθε περίπτωση.

Ο χειρισμός της δασκάλας πάντως (να σου το πει μπροστά σε τρίτους) ήταν φάουλ :mad: Έφερε και εσένα και την Κωνσταντίνα σε δύσκολη θέση. Μπορούσε να σε πάρει τηλέφωνο.

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...