Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

μαρακι περαστικα σας κ παλι!ευτυχως δεν την κρατησανε στο νοσοκομειο...ισως ειναι καμια ιωση που κανει περισσοτερες μερες να περασει..υπομονη...το crp ειναι αυξημενο ακριβως γιατι περναει λοιμωξη δεν ειναι κατι ανησυχητικο.ευχομαι να την πιασει η καινουρια αντιβιωση να συνελθει το κοριτσακι σου.

καλημερα σε ολες σας!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια γεια σας! τί κάνετε? ελπίζω να περάσατε τέλεια!

μπήκα για λίγο και εννοείται δεν διάβασα καθόλου τις προηγούμενες σελ.

ακόμα δεν γύρισα, την άλλη κυρ επιστρέφω και θα τα λέμε συχνότερα. ελπίζω δηλ γιατί επιστρέφω στη δουλειά.

εμείς καλά περνάμε αλλά χωρίς ιντερνετ, όπως καταλάβατε.

φιλούθκια!!!!!!!!!!!!! πού την κύπρον!!!!!!!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Ψιτ κοπελιες?? Με θυμαστε? :lol:

Μεχρι τελος του μηνα θα ειμαι πισω Αγιο Δημητριο μονιμα! Σημερα υπογραψαμε συμβολαια!

Και το σπιτι ειναι μεγααααααλο ετσι?? Γιατι ξερω πως προτιματε να μαζευεστε σε σαλονια σαν της γαντζομανουλας μας!! ;););););)

Φιλακια σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ψιτ κοπελια τωρα μαλλον αρχιζουν τα καλυτερα!!ευχομαι με τις υπογραφες που βαλατε να σφραγισετε την μονιμη κατοικια σας και την μονιμη ευτυχια σας!! .καλα μπεμπε ξεφαντωματα!!χαχαφιλια πολλα

4ywWp2.png

κορίτσια γεια σας! τί κάνετε? ελπίζω να περάσατε τέλεια!

μπήκα για λίγο και εννοείται δεν διάβασα καθόλου τις προηγούμενες σελ.

ακόμα δεν γύρισα, την άλλη κυρ επιστρέφω και θα τα λέμε συχνότερα. ελπίζω δηλ γιατί επιστρέφω στη δουλειά.

εμείς καλά περνάμε αλλά χωρίς ιντερνετ, όπως καταλάβατε.

φιλούθκια!!!!!!!!!!!!! πού την κύπρον!!!!!!!

φιλουθκια!εγω μονο την λεξη ζιουρτακια ξερω χαχα ασχετο.με το καλο να γυρισετε!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

αλεξια καλα να περνατε κ με το καλο να επιστρεψετε!πολλα φιλια!

φαιη μου πολυ χαιρομαι με τα νεα σου πολυ ευχαριστες εξελιξεις τα καλυτερα ερχονται ειμαι σιγουρη!εννοειται θα κανονισουμε να βρεθουμε.

κατα τ αλλα επιστροφη στην ρουτινα και στην καθημερινοτητα απο σημερα εγω δουλεια η ελισαβετ σταθμο ξαναμπαινουμε στο προγραμμα μας.

μαρια πως ειστε σημερα?

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Φαίη μου έφτιαξες τη μέρα :D:D:D

Αλεξία να περνάτε καλά και σε περιμένουμε :D

Σοφία καλύτερα είναι. Από χθές δεν έχει κάνει πυρετό :D

Ειρήνη πλησιάζουν τα γενέθλιά σας ε;

Σήμερα είναι τα γενέθλια του Διονύση και θέλω να του φτιάξω καλό φαγητό και κανένα γλυκό.

Σας αφήνω προς το παρόν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Kαλημέρα :) Χρόνια Πολλά στο Διονύση!

Κι εμείς πρώτη μέρα μετά από 15 μέρες δουλειά και παιδικό... Να δούμε πως θα τσουλήσει.

Καλημέρα

Χαίρομαι που ακούω νέα σου Φαίη! Με το καλό στο νέο σας σπίτι, εύχομαι να ζήσετε μόνο όμορφες στιγμές εκεί!!!

Πολύ ευχάριστα τα νέα για την Ιφιγένεια, να χαλαρώσεις και εσύ λίγο τώρα να πάρεις τα πάνω σου.. και να χαίρεσαι τον Διονύση. Τι καλό θα φτιάξεις;

Μαριανδ τι κάνετε; Τα αγοράκια σου καλά; Σε σκεφτόμουν χθες που πήγαμε μια βόλτα με την Κυριακή λίγο πριν το μεσημέρι και έλεγα πως μπορεί η μαρία να βγάζει τα παιδιά βόλτα σχεδόν κάθε μέρα; εγω δεν έχω το κουράγιο αν και ξέρω ότι το χρειάζεται και το παιδί, αλλά...

Αλεξία χρόνια πολλά και καλή επιστροφή στη δουλειά!! Πως θα τα συνδυάσεις όλα;;;;

Σοφία & Χριστίνα οι προνομοιούχες με τις πολλές μέρες αδείας, λίγο δύσκολη η προσαρμογή, αλλά θα τα καταφέρετε!!

Γεια σου Ειρηνάκι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Ευχαριστώ για τις ευχές :D

Χριστίνα καλή αρχή και στις δυο σας :)

Μαρία που ήσουν τόσες μέρες;

Σόνια 1 στα 2 κατάφερα, γιατί η Ιφιγένεια θέλει συνέχεια αγκαλιά. Έφτιαξα μακαρόνια με κιμά και ένα κορμό σοκολάτας με πτι μπερ που τον έκλεψα από τη Φαίη :mrgreen:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Φαιη ειναι υπεροχα τα νεα σας χαιρομαι πολυ για σας!!!

Μαρια χρονια πολλα στο Διονυση!!!και χαιρομαι που ειναι καλυτερα η μικρουλα σας κριμα να ταλαιπωρηται.

εμεις ειμαστε ολοι καλα αν και θελουμε παρα πολυ να βρει ο Τασος μια δουλεια.Τα ζουζουνια καλα ειναι ο Ηλιας ζωηρεψε πααααααααρα πολυ και δεν σταματαει να τρεχει σ'ολο το σπιτι δεξια και αριστερα.Η Κωνσταντινα πριν λιγες μερες επεσε κατω στη κουζινα και ανοιξαν τα χειλακια της και επισης εσπασε ενα κομματακι απο το προστινω δοντι αλλα ευτυχως δεν φαινεται πολυ.Αυτα τα νεα μας....

l9Iop2.png

ααα ναι μαρακι να χαιρεσαι τον διονυση σου!!!

φαιη πολυ καλα τα νεα σας αντε να σε βλεπουμε και λιγακι κατα δω...

και καλη αρχη στις μανουλες με την επιστροφη στα σχολεια..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαρια χρονια πολλα στο διονυση!να τον χαιρεστε!μπραβο και στην ιφιγενεια που ειναι καλυτερα.

χριστινα ελπιζω να κυλησε ομαλα η πρωτη μερα κ για τις 2 σας.η ελισαβετ ειχε παει κ την παρασκευη σταθμο μια χαρα καμια διαφορα απ τις υπολοιπες μερες σαν να μην ελειψε καθολου.

εγω ειχα μια πολλυ κουραστικη μερα σημερα πολλη δουλεια δεν αρχισαμε καλα μου φαινεται τη νεα χρονια:lol:

ναταλια ζωηρεψαν τα παιδακια σου ε?τωρα ειναι που δε τα προλαβαινεις με τιποτε πρεπει να χεις τα ματια σου 104...πριν λιγες μερες επεσε κ η δικια μου στο τραπεζακι κ εσκισε τα χειλη της μπροστα στα ματια του πατερα της...δε ξερεις απο που θα σου ρθει πλεον.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...