Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια.μακαρι να ειχα χρονο να τα λεγαμε πιο συχνα αλλα με τον μικρο δεν προλαβαινω καθολου.ακομα δεν εχω συνηθησει.δεν εχω μπει στο κλιμα ειμαι εκτος.που θα οαει θα συνελθω...βρε κοριτσια εσεις ειχατε ξενυχτια!?ο μικρος εκλεισε τον 8ο και ακομα ξυπναει!δεν αντεχω αλλο.ολη μου η κουραση μου βγαινει σε νευρα στην δουλεια μου και στον αντρα μου.ξερω τι θα μου πειτε...υπομονη..........ποση ομως.....πως να αποφασισω να κανω κι αλλο.......!και σκεφτειτε πως ειμαι παιδαγωγος και πιστευα πως θα ημουν η καλυτερη..αλλα...ολα αναποδα......εσεις τι κανατε?????περασαν τα χριστουγεννα και δεν το καταλαβα.πρωτοχρονια αλλαξα στο κρεβατι με τον μικρο που προσπαθουσα να τον κοιμησω.......!!!!!εσεις πως τα κοιμιζετε τα ζουζουνια σας?εμενα με εκμεταλευτηκε οταν εβγαζε δοντια και αρχισαμε παλι τις αγκαλιτσες!!!!!!!!!!συγνωμη αν σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!

αν σου πω οτι και το δικο μας τις τελευταιες εβδομαδες στρωσαμε και κοιματαται κατα τις 22.30.εχουμε κανει και εμεις κατι ατελειωτα ξενυχτια.μην αγχονεσαι καποια στιγμη θα στρωσει.ευχομαι γρηγορα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμείς ξεστολίσαμε σήμερα :D Επιτέλους θα καληνυχτίζουμε δύο πράγματα λιγότερα: Τα φωτάκια και το δέντρο!

Καταρχήν τα παιχνίδια, τα ψάρια στο ενυδρείο, το ράδιο, τα φώτα (που τα κλείνει μόνη της)... μετά ακολουθούν στο μπάνιο πριν βγούμε τα παπάκια, το κρεβατάκι για τα παπάκια (ποτηράκι που της ξεπλένω το κεφάλι από την πολύ σαπουνάδα), το σφουγγάρι, το νερό και τέλος την μπανιέρα. Μετά έρχεται το σεσουάρ και αφού στεγνώσουμε τα μαλλιά καληνυχτίζουμε και το σεσουάρ και την τσατσάρα...

θες κι άλλα;

Διαφημίσεις

Καταρχήν τα παιχνίδια, τα ψάρια στο ενυδρείο, το ράδιο, τα φώτα (που τα κλείνει μόνη της)... μετά ακολουθούν στο μπάνιο πριν βγούμε τα παπάκια, το κρεβατάκι για τα παπάκια (ποτηράκι που της ξεπλένω το κεφάλι από την πολύ σαπουνάδα), το σφουγγάρι, το νερό και τέλος την μπανιέρα. Μετά έρχεται το σεσουάρ και αφού στεγνώσουμε τα μαλλιά καληνυχτίζουμε και το σεσουάρ και την τσατσάρα...

θες κι άλλα;

πλακα κανεις???ποση υπομονη εχεις?μπραβο σου!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

πλακα κανεις???ποση υπομονη εχεις?μπραβο σου!!!!

Δεν είναι θέμα υπομονής! Είναι θέμα του να την πείσουμε ότι πάμε για ύπνο... το κάναμε από μωρό και της έχει γίνει ρουτίνα!

Γεια σας κορίτσια!

Πριν λίγο γυρίσαμε από το Ιασώ Παίδων. Ευτυχώς δεν μας κρατήσαν. Η Ιφιγένεια, όπως σας έγραφα και το πρωί, μετά από 5 μέρες αντιβίωση εξακολουθεί να ανεβάζει πυρετό, έχει βήχα και μπούκωμα. Πήρα το Φιτσιάλο το απόγευμα και μου είπε ότι μπορεί να έχει κάνει επιπλοκή και πρέπει να πάει νοσοκομείο για γενική αίματος και ακτινογραφία θώρακα. Πήγαμε, κάναμε τις εξετάσεις. Η παιδίατρος που την εξέτασε εκεί μας είπε ότι δεν βλέπει τίποτα εκτός από ένα δείκτη ( CRP νομίζω τον είπε) που είναι ανεβασμένος. Ούτε ακροαστικά έχει. Σύστησε να συνεχίσουμε τις εισπνοές και να αλλάξουμε αντιβίωση.

Αυτά και βλέπουμε. Ας ελπίσουμε αύριο να είναι μια καλύτερη μέρα.

Καληνύχτα κοριτσάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Ωχ μωρέ το ταλαίπωρο... Ρε συ Μαρία χωρίς να το παίζω ειδικός μήπως ταυτόχρονα βγάζει και δόντια;

Καλημέρα κορίτσια!

Ωχ μωρέ το ταλαίπωρο... Ρε συ Μαρία χωρίς να το παίζω ειδικός μήπως ταυτόχρονα βγάζει και δόντια;

Βγάζει ή μάλλον προσπαθεί να βγάλει. Δεν τα έχει καταφέρει ακόμα :rolleyes:

μαρακι περαστικα στο μικρουλι σας!τι θα περναει και αυτο το μικρουλακι!!κριμα

Ευχαριστώ για τις ευχές :)

Θα τα πούμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...