Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα!!!!

Εγώ έστειλα τον Τασούλη στους γονείς μου να κοιμηθεί εκεί σήμερα γιατί έχω ραντεβού με τον άντρα μου να πάμε σινεμά!!!!!!

Μετά απο πάρα πολύ καιρό!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!!!

Εγώ έστειλα τον Τασούλη στους γονείς μου να κοιμηθεί εκεί σήμερα γιατί έχω ραντεβού με τον άντρα μου να πάμε σινεμά!!!!!!

Μετά απο πάρα πολύ καιρό!!!!!!

καλησπερα!εμεις δωσαμε το παιδι στη μανα μου για να παμε αυριο στο χατζηγιαννη-ξερετε που τραγουδαει φετος?

να περασετε τελεια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

ρε γαμωτο ολη μερα σκεφτομαι την βλακεια με τον κοντο λωρο.τι σκατα θα κανω?να μεγαλωσει αλλο δεν παιζει ετσι?ξερω την ειπα παλι......

ο γιατρος τι σου λεει?υπαρχει περιπτωση να μεγαλωσει?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλησπερα κι απο εμας!

Γιωτα καλη διασκεδαση! Ποια ταινια θα δειτε?

Εμεις παλι αυριο κλεινουμε 4 χρονια μαζι και θα αφησουμε το βραδυ τη Μαρια με τη μανα μου... Εμεις θα παμε για φαϊ, βολτα (δεν ξερουμε ακριβως τι θα κανουμε..)

Το μονι σιγουρο ειναι πως θα κοιμηθουμε σε ξενοδοχειο ;) Απο την αποψη να κανουμε κατι οπως παλια, οχι τοσο για πονηρο σκοπο γιατι εχω ακομα λιγακι αιμα! Θα επιστρεψουμε την Κυριακη ο,τι ωρα ξυπνησουμε!

Σοφια καλη διασκεδαση στον Χατζηγιαννη!

Ειρηνη αληθεια, γιατι αγχωνεσαι? Ο γιατρος σου τι λεει?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω θα ξαναμιλησουμε στις 17 θα δουμε.

αχ ειμαι πολυ συγκινημενη.γεννησε μια μανουλα ιανουαριου στην 36 εβδομαδα εναν παιδαρο!!

Τωρα το ειδα, οποτε γραψε ακυρο για την ερωτηση στο προηγουμενο post!;)

Να της ζησει, να ειναι γερο και παντα καλοτυχο!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα!!!!!

Του Αγ.Σπυρίδωνος σήμερα!!!!Έμεις δεν εχουμε κανεναν που να γιορταζει!!!!

Χτες που μου μιλουσατε στο φεις ηταν ο Βασίλης,εγώ είχα πάει για νανι!!!!

Τα είδα σήμερα το πρωι.Πήγαμε σινεμα κ είδαμε την κληρονομο με τη Σμαραγδα Καρυδη!

Πολυ γελιο,να πατε να το δειτε.Ειρηνη εσυ μην πας γιατι μπορει απ τα γελια να γεννησεις μεσα στο σινεμα!!!!!!

Βλεπω κι εσεις εχετε εξοδο!!!!Και πολυ καλα κανετε!!!!

Να τα βλεπουν οι εγκυουλες μας να μη νομιζουν οτι η ζωη τελειωνει με τον ερχομο ενος παιδιου!!!!!

Πολλα φιλακια κ θα τα ξαναπουμε!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!!

Του Αγ.Σπυρίδωνος σήμερα!!!!Έμεις δεν εχουμε κανεναν που να γιορταζει!!!!

Χτες που μου μιλουσατε στο φεις ηταν ο Βασίλης,εγώ είχα πάει για νανι!!!!

Τα είδα σήμερα το πρωι.Πήγαμε σινεμα κ είδαμε την κληρονομο με τη Σμαραγδα Καρυδη!

Πολυ γελιο,να πατε να το δειτε.Ειρηνη εσυ μην πας γιατι μπορει απ τα γελια να γεννησεις μεσα στο σινεμα!!!!!!

Βλεπω κι εσεις εχετε εξοδο!!!!Και πολυ καλα κανετε!!!!

Να τα βλεπουν οι εγκυουλες μας να μη νομιζουν οτι η ζωη τελειωνει με τον ερχομο ενος παιδιου!!!!!

Πολλα φιλακια κ θα τα ξαναπουμε!!!!!!

καλημερα γιωτα!ναι εχουμε κ εμεις εξοδο στις 16 θα παμε χατζηγιαννη τελικα κ σημερα μαλλον σινεμα-αυτη τη ταινια ηθελα να δω κ εγω!!!καλη ε?

οι υπολοιπες δε ξυπνησατε ακομη?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...