Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

To Frisogrow το οποίο δεν βρήκαμε και πήραμε φρέσκο (βιολογικό όλυμπος). Τελικά βρήκαμε στον Κοκκώση την μεγάλη συσκευασία και πήραμε δύο και ελπίζω να ξαναέχει το Σάββατο που θα πάμε. Θες να σου πάρω;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε συ ,ευχαριστω πολυ.εγω ξεχασα οτι ηταν σημερα αργια και με εφτανε μονο για σημερα.ελεγα οτι θα πηγαινα σημερα σουπερ μαρκετ.εμεις πινουμε απταμιλ το βρισκω παντου.το δικο σας δεν το βρισκεται ευκολα?

4ywWp2.png

Γεια σου τρελό μωρο :lol:

Ειρηνούλα έτυχε και δεν το βρίσκαμε! Συνήθως το βρίσκουμε παντού αλλά φαίνεται υπήρχαν ταυτόχρονα πολύ αφηρημένοι γονείς του Frisogrow :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Που είμαστε όλες σήμερα; :rolleyes:

Έχω βάλει ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και το περιμένω να γίνει για να κοιμηθώ.

Πέρσι τέτοια μέρα είχαμε συνάντηση στο Haagen Danz η Φαίη, η Γιώτα, η Σοφία, η Ειρήνη και πρώτη φορά είχε έρθει και η maria nd. Σας είχα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μου και σας είχα ζητήσει να μην πείτε τίποτα στο facebook γιατί κάποιοι "φίλοι" εκεί δεν έπρεπε να ξέρουν ;)

Και το κρατήσατε μέχρι τέλους φανταστικές συμφορουμίτισες!!! :D

Δεν θυμάμαι να σας έχω ευχαριστήσει γι αυτό (γαϊδουριά μου:oops: ) Σας ευχαριστώ τώρα :D:D (έστω και καθυστερημένα :roll: )

Τα λέμε αύριο :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εγώ εδώ είμαι :D Και αναρωτιέμαι που είναι οι άλλες! η μόνη δικαιολογημένη απουσία είναι της Αλεξ αν δεν κάνω λάθος που είναι στην Κύπρο!

Εμείς σήμερα θα φάμε μακαρονάδα και αύριο το καταπληκτικό... delivery :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Που είμαστε όλες σήμερα; :rolleyes:

Έχω βάλει ένα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και το περιμένω να γίνει για να κοιμηθώ.

Πέρσι τέτοια μέρα είχαμε συνάντηση στο Haagen Danz η Φαίη, η Γιώτα, η Σοφία, η Ειρήνη και πρώτη φορά είχε έρθει και η maria nd. Σας είχα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη μου και σας είχα ζητήσει να μην πείτε τίποτα στο facebook γιατί κάποιοι "φίλοι" εκεί δεν έπρεπε να ξέρουν ;)

Και το κρατήσατε μέχρι τέλους φανταστικές συμφορουμίτισες!!! :D

Δεν θυμάμαι να σας έχω ευχαριστήσει γι αυτό (γαϊδουριά μου:oops: ) Σας ευχαριστώ τώρα :D:D (έστω και καθυστερημένα :roll: )

Τα λέμε αύριο :D

και οπως παντα εσκαγα μυτη τελευταια επειδη ποτε δεν ημουν σιγουρη αν θα ερθω η οχι.χαχα.θυμαμαι!εγω με την κοιλια στο στομα.......καλα ενταξει ας κοψω κατι

4ywWp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Η Ιφιγένεια ξύπνησε πάλι με πυρετό :( ο Ευριπίδης με γκρίνια :mad: ο Διονύσης έπρεπε να πάει σε δουλειά (τα καλά του ελεύθερου επαγγέλματος γκρρρ)

και οπως παντα εσκαγα μυτη τελευταια επειδη ποτε δεν ημουν σιγουρη αν θα ερθω η οχι.χαχα.θυμαμαι!εγω με την κοιλια στο στομα.......καλα ενταξει ας κοψω κατι

:lol::lol:

Να 'σαι καλά βρε Ειρήνη. Γελάσαμε πάλι...που περίμενα να δω στην πρώτη συνάντηση μια έγκυο 8 μηνών και ήρθε η Ειρήνη με μια κοιλίτσα, σαν να είχε παραφάει χαχαχα

Τα λέμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημερα κ απο μενα!

χαθηκα χθες ξεστολισαμε μαζεψαμε λιγο το χαμο που εκανε η ελισαβετ καλα να μαστε του χρονου παλι!

ωραιες στιγμες οι περσινες κ εγω θυμαμαι την ειρηνη με τη κοιλιτσα της μ αρεσει που γελας μαρακι λες κ εσυ εκανες καμια κοιλαρα χαχαχα :D

να οργανωθουμε λιγακι μπηκε ο καινουριος χρονος κ ακομα δεν εχουμε κανονισει συναντηση να γινουν καλα ολα τα παιδακια κ να το κανονισουμε.

μαρια περαστικα σας ευχομαι να δειτε γρηγορα βελτιωση.

φιλια πολλα κ καλο σκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

γεια σας κοριτσια.μακαρι να ειχα χρονο να τα λεγαμε πιο συχνα αλλα με τον μικρο δεν προλαβαινω καθολου.ακομα δεν εχω συνηθησει.δεν εχω μπει στο κλιμα ειμαι εκτος.που θα οαει θα συνελθω...βρε κοριτσια εσεις ειχατε ξενυχτια!?ο μικρος εκλεισε τον 8ο και ακομα ξυπναει!δεν αντεχω αλλο.ολη μου η κουραση μου βγαινει σε νευρα στην δουλεια μου και στον αντρα μου.ξερω τι θα μου πειτε...υπομονη..........ποση ομως.....πως να αποφασισω να κανω κι αλλο.......!και σκεφτειτε πως ειμαι παιδαγωγος και πιστευα πως θα ημουν η καλυτερη..αλλα...ολα αναποδα......εσεις τι κανατε?????περασαν τα χριστουγεννα και δεν το καταλαβα.πρωτοχρονια αλλαξα στο κρεβατι με τον μικρο που προσπαθουσα να τον κοιμησω.......!!!!!εσεις πως τα κοιμιζετε τα ζουζουνια σας?εμενα με εκμεταλευτηκε οταν εβγαζε δοντια και αρχισαμε παλι τις αγκαλιτσες!!!!!!!!!!συγνωμη αν σας ζαλισα!!!!!!!!!!!!

καλημερα κ απο μενα!

χαθηκα χθες ξεστολισαμε μαζεψαμε λιγο το χαμο που εκανε η ελισαβετ καλα να μαστε του χρονου παλι!

ωραιες στιγμες οι περσινες κ εγω θυμαμαι την ειρηνη με τη κοιλιτσα της μ αρεσει που γελας μαρακι λες κ εσυ εκανες καμια κοιλαρα χαχαχα :D

να οργανωθουμε λιγακι μπηκε ο καινουριος χρονος κ ακομα δεν εχουμε κανονισει συναντηση να γινουν καλα ολα τα παιδακια κ να το κανονισουμε.

φιλια πολλα κ καλο σκ!

εμεις ακομα δεν καναμε κινηση να ξεστολισουμε.καποια στιγμη θα γινει παντως......

και εγω αυτο θα ελεγα για την κοιλιτσα της μαρια αλλα με προλαβες.

αντε να τα πουμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...