Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

εμενα μου ειπε να μην του δωσω ακομα φρεσκο για μεγαλους γιατι δεν εχει τοσα στοιχεια που πρεπει...τι γαλα της δινεις εσυ?

Aκόμα της δίνω σκόνη αλλά αν ξεμείνω της δίνω Όλυμπος Βιολογικό. Αν είναι να επιλέγω τα παιδικά που υποτίθεται ότι είναι εμπλουτισμένα και μεταλλαγμένα τότε καλύτερα η σκόνη. Έχει ότι στοιχεία χρειάζεται :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι,

σας ευχαριστω για τις ευχες κ το ενδιαφερον!

τι εγινε τελικα με το κοριτσι?πηρε υψος?την βοηθησε η αυξητικη?ποτε την ξεκινησε?εχω ακουσει κ εγω τετοιες ιστοριες αλλο βεβαια να τις ακους κ αλλο να τις ζεις.φανταζομαι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για ολους-χωρια το επικινδυνο του θεματος-αλλα κακα τα ψεματα...αν σου πουν οτι το παιδι δε θα γινει πανω απο 1,40 κ υπαρχει τροπος να το βοηθησεις δε θα μπεις στο κοπο να το σκεφτεις εστω?(γενικα μιλαω παντα)εγω ειμαι 1,53 κ ειχα θεματακι με τα σχολια τριτων φανταζεσαι πως θα νιωθει ενα ακομα κοντυτερο παιδι?πιστευω παντως πως η ελισαβετ δε θα χρειαστει να το περασει αυτο οι σκεψεις μου προς το παρον ειναι θεωρητικες.

.

Λόγω κάποιας δυσλειτουργίας του εγκεφάλου, η κόρη της φίλης μου δεν παρήγαγε την απαιτούμενη ποσότητα αυξητικής ορμόνης (χοντρικά στα λέω). Χρειάστηκαν όπως σου είπα ένα κάρο εξετάσεις για να καταλήξουν σε αυτό και δεν ήταν μόνο θέμα ύψους, λόγω της δυσλειτουργίας είχε και άλλα θέματα με την ανάπτυξη (έχουν περάσει χρόνια, δεν θυμάμαι λεπτομέρειες). Τώρα το κορίτσι είναι στο Λύκειο. Μετρίου αναστήματος τη λες. Άλλωστε και η φίλη μου με τον άντρα της δεν είναι πρώτο μπόι (γύρω στο 1,50 εκείνη και 1,65 εκείνος).

Οι ενέσεις είναι πανάκριβες και οι διαδικασίες για να στις καλύψουν τα ταμεία...της υπομονής. Το χειρότερο από όλα όμως είναι αυτό το καθημερινό τρύπημα και μάλιστα την ώρα που το παιδί πρέπει να ηρεμήσει για να κοιμηθεί. Τραβήξαν χοντρό ζόρι. Χρειάστηκε να πάνε οικογενειακώς σε ψυχολόγο για υποστήριξη. Η ένεση έπρεπε να γίνει σε συγκεκριμένο χρόνο πριν πάει το παιδί για ύπνο και αυτό κάθε βράδυ χωρίς εξαίρεση, πράγμα που τους δημιουργούσε προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή π.χ. το σκέφτονταν να βγουν έξω απόγευμα - βράδυ, γιατί δεν έπρεπε να πάρει τη μικρή ο ύπνος στο αυτοκίνητο. Ήθελε το παιδί (όταν ήταν στο δημοτικό) να πάει κατασκήνωση ή να κοιμηθεί το βράδυ σε μια φίλη της και δεν μπορούσε λόγω της ένεσης. Όταν μεγάλωσε αρκετά για να την κάνει μόνη της βελτιώθηκαν κάπως τα πράγματα.

Για το θέμα του ύψους σε καταλαβαίνω, γιατί και εγώ ήμουν το πιο κοντό παιδί στην τάξη μου μέχρι και τη δευτέρα γυμνασίου. Επίσης ήμουν η τελευταία από τα κορίτσια που φόρεσα σουτιέν. Και που το φόρεσα δηλαδή διακοσμητικό ήταν, δεν είχα τίποτα να βάλω μέσα :lol::lol:

Ελένη όσο αφορά στο γάλα, έδινα του Ευριπίδη σκόνη μέχρι σχεδόν 3 ετών. Μετά του έδωσα αρχικά Όλυμπος και τώρα πια ό,τι να 'ναι.

Σας αφήνω γιατί η Ιφιγένεια μουρμουράει. Αν δεν ξαναμπώ...

...Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Επειδή την μία εκ των αυξητικών ορμονών την "δουλευω" (σχεδιαστικά) ξέρω πως υπάρχει ολόκληρη εταιρεία υποστήριξης από πίσω. Αν χρειαστεί και είναι αυτή που ξέρω μπορούμε να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες από την πηγή ;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και χρονια πολλα!

μαρια σ ευχαριστω παρα πολυ για ολες αυτες τις πληροφοριες απ οσα διαβασα καταλαβαινω ποσο ψυχοφθορα κ δυσκολη διαδικασια ειναι τοσο για το παιδι οσο και για τους γονεις.ευχομαι να μη χρειαστει να το ξανασκεφτω-πλεον ειπαμε το βλεπω πιο αισιοδοξα πιστευω πραγματικα οτι δε θα χρειαστει.συμφωνα με τα δικα μας υψη(1,53 εγω κ 1,77 ο αντωνης) θα πρεπε να βγει γυρω στο 1.59 η ελισαβετ-δε ζηταω πολλα οτιδηποτε πανω απο 1,50 καλο ειναι.:-D σε κανα εξαμηνο θα εχω καλυτερη εικονα για το τι μελλει γενεσται.

χριστινα μου σευχαριστω πολυ κ σενα αν τελικα καταληξουμε εκει θα χρειαστω οποιαδηποτε πληροφορια κ βοηθεια μπορεις να μου δωσεις.

κατα τ αλλα ειμαστε ολοι μια χαρα η ελισαβετ εχει ξεθαρρεψει παρα πολυ διαλυει ολο το σπιτι μου φαινεται αρχιζει κ μεταλασσεται:lol:προσπαθω τουλαχιστον να της μαθαινω να μαζευει τα πραγματα της το βλεπει σα παιχνιδι και το κανει:wink:την εβαλα για υπνο πριν λιγο να κατσω κ γω να χαζεψω γιατι μετα εχω ενα σωρο δουλειες.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Η Ιφιγένεια ξύπνησε πάλι με πυρετό :( Τον Διονύση τον έπιασε η μέση του :( Ο Ευριπίδης έχει ακόμα βήχα και μύξα :(

Για σήμερα έφτιαξα γιουβαρλάκια. Βασικά σούπα ήθελα, αλλά την τρώω μόνο εγώ :roll:

Σας αφήνω προς το παρόν.

etCDp3.png hk8kp3.png

Γειααααααααα και χρονια πολλά για την ημέρα!!

Καλημέρα :) Βρε Σόφη σε έχασα μετά την Κοινωνία. Που εξαφανιστήκατε;

Χριστίνα πραγματικά και εγώ δεν κατάλαβα πως χαθήκαμε στο πλήθος... ο χαμός γινόταν στην εκκλησία. Η Κυριακή είχε πιάσει από το χέρι τη μαρία, το κοριτσάκι που είχε πάρει υπό την προστασία της την Κων/να (καλό και αυτό!!) και δεν την άφηνε να φύγει. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε υπό "κανονικές" συνθήκες. Πάντως μια χαρά η Κων/να, μες στην ενέργεια!!!

Όσο για το γάλα Ελένη, εμείς της δίναμε μέχρι τα 2 αποκλειστικά σκόνη. Μετά τα 2, Advance ή Nounou Kid, αλλά τώρα της δίνω και από το δικό μας φρέσκο γάλα. Έχω κόψει τελείως τα γιαουρτάκια Advance και της δίνω στραγγιστό ή πρόβειο.

Μαράκι εμείς μένουμε κοντά στον αγ. κων/νο.

Dems τι να πω πόσο πολύ λυπάμαι για την Ιφιγένεια, είναι τόσο μικρούλα. Κουράγιο και σε σένα "στυλοβάτη" του σπιτιού!!! Να αυτά σκέφτομαι και φοβάμαι να κάνω το δεύτερο γιατί σίγουρα δεν θα γλυτώνει από τις ιώσεις που θα φέρνει η κυριακή στο σπίτι....

Σοφία περαστικά για την Ελισάβετ. Έτσι θετικά να τα βλέπεις τα πράγματα!

Τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνετε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα σας!!!

τι γινεται με τα αρρωστουλικα παιδακια?ποτε θα γειανουν να βρεθουμε επιτελους?

μαρακι κρατα γερα!!για συνωμοσια το κοβω αυτο που γινεται στο σπιτι σας!!περαστικα.

μαρακι 1983 εγω μενω αργυρουπολη.αλλα στην ηλιουπολη συχναζω.

σονια χρονια πολλα και σε σας!!πως τα περνατε?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Ειρήνη μου και σε σένα. Καλά είμαστε (εεε με μύξα και βήχα, αλλά σύνηθες φαινόμενο). Κατά τα άλλα τρέχω πολύ στη δουλειά, πάντα τους πρώτους μήνες του χρόνου έχει πολύ τρέξιμο.. Εσείς όλα καλά; Ο μπεμπούλης σου;

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμεις δοξα το θεο ειμαστε μια χαρα.εχει αρχισει και σκαρφαλωνει σε οτι βρει.σηκωνει την ποδαρα και προσπαθει.βγαζει το 5ο δοντακι.ειναι μεσα στην χαρα ολο γελια.τελευταια εχουμε ξεκινησει και κοιμομαστε απο τις 22.00 με 22.30 εως το πρωι.σημερα πηγαμε και στην παραμυθουπολη για να περασει η ωρα περισσοτερο.οπως ειχε πει και η σοφια δεν ηταν τιποτα το ιδιαιτερο.

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Η αλήθεια είναι ότι δεν με παίρνει να αρρωστήσω. Τέλη Αυγούστου με την ουρολοίμωξη, που κανονικά έπρεπε να είμαι στο νοσοκομείο με ενδοφλέβια αντιβίωση, ήμουν όρθια με 40 πυρετό και ρίγη :cool:

Η Ιφιγένεια δεν ήταν καλά σήμερα. Όπως σας είπα ξύπνησε με πυρετό και κοιμόταν σχεδόν όλη μέρα. Ξύπναγε για λίγο της δίναμε τα φάρμακα, θήλαζε και ξανακοιμόταν το καημένο το κοριτσάκι μου. Εντωμεταξύ βούλωνε συνέχεια η μύτη της και προσπαθούσε να αναπνεύσει με το στόμα ανοιχτό. Ένα δράμα :-(

Σόνια σε αυτό για το δεύτερο παιδί που λες...συζητούσαμε με το Διονύση πως όταν ήταν ο Ευριπίδης 6 μηνών δεν υπήρχε περίπτωση να τον αφήναμε να έρθει σε επαφή με άρρωστο άνθρωπο. Τώρα όμως η Ιφιγένεια κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με τον Ευριπίδη, για να μην πω που έβηχε μέσα στα μούτρα της και τη φιλούσε στα μάγουλα.

Ειρήνη κοίταζα τι γράφαμε πριν ένα χρόνο τέτοια μέρα. Είχαμε κανονίσει συνάντηση για τις 07/01/2010. Κανονικά και αύριο θα έπρεπε να συναντηθούμε (πρώτη Παρασκευή του μήνα ντε ;) ) αλλά έτσι όπως είναι η Ιφιγένεια εγώ δεν μπορώ. Μου αρέσει που είμασταν σίγουρες ότι θα πίναμε ένα πρωινό καφέ μέσα στις γιορτές :rolleyes:

Σας αφήνω να πάω να φάω τίποτα.

Καληνύχτα κοριτσάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Αυτό με τον πρωινό καφέ κι εμένα μου 'χει κάτσει! Αλλά όπως έχω πει και στο παρελθόν όταν οι μαμάδες κάνουν σχέδια τα παιδάκια γελάνε :lol:

Σόνια... ντρέπομαι! Δεν μπορώ με τίποτα να συνηθίσω το Σόνια! Μου 'χει κάτσει το nickname και σε λέω Σόφη :lol: Και γενικά κόρες για να το ξέρετε... με τα ονοματα και τα nicks παθαίνω μία σύγχυση! Αν πω άλλη με άλλο όνομα μην παρεξηγηθείτε please!!! Δεν το έχει ο επεξεργαστής μου μετά τις εξωσωματικές! Μου άφησε κουσούρι!

Μαράκι εύχομαι να ήταν μόνο σήμερα η Ιφιγένεια έτσι και αύριο να είναι μες στην ενέργεια!

Ειρηνούλα μαζί τα βγάζουμε τα δόντια μόνο που εμείς μια γκρίνια την έχουμε.

Σήμερα ανέλαβε ο μπαμπάς βραδινό τάισμα και κοίμισμα για να δούμε αν θα αλλάξει κάτι γιατί φαίνεται πως η μικρή μας έχει πάθει μαμακίαση. Το οποίο υπό ΚΣ δεν με χαλάει αλλά αν αυτό της επηρρεάζει τον ύπνο προτιμώ να το αλλάξουμε.

μπορουμε ακομα να κανονισουμε για πρωινο καφε κυριες αρκει να ερθετε με μασκες χαχα.θα βαλω και εγω την πανοπλια μου και ολα μια χαρα!

ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα!!

μα ρε παιδια ποσες μερες κρατανε αυτες οι κωλοιωσεις,ελεος πια.

χριστινα τις προαλλες που εψαχνε ο αντρας σου για γαλα ποιο εψαχνε?πηρα και εγω ολα τα εφημερευοντα για να βρω και μου ελεγαν οτι δεν το φερνουν τελικα το βρηκα στην ιασωνιδου αλλα...........

13,9 στο βασιλοπουλο 18,2στο φαρμακειο και ολο αυτο για να μην σηκωνωμαι με την τσιμπλα το πρωι να τρεχω.αν και μετα το μετανιωσα γιατι ηταν κοροιδεια τοση διαφορα

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...