Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!εμεις ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα

ο μικρουλης μου βγαζει δοντακια οποπτε καταλαβαινετε!!!!!!εκτος τον πονο αυτο το ενα δοντακι το εχει σκεπασει το ουλο παρολο που εχει βγει με αποτελεσμα μου ειπε ο παιδιατρος να ποναει διπλα!!ποιον παιδιατρο εχετε?εμεις τον βουδουρη!!!!!!αχ ποτε θα κοιμηθω ενα βραδυ χωρις να ξυπνησω!!!!!!!!δεν αντεχω αλλο.και θελω τοσο πολυ να κανω δευτερο παιδακι αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να τα ξαναπερασω ολα αυτο και να αντεξω!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια Πολλα κορίτσια και από μένα. Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω από όλα, εεε και μετα ας έχουμε και τα λεφτα γιατι χωρίς αυτά τα ρημάδια δεν παλεύεται η κατάσταση!

Επιστρέψαμε και εμείς, καλά περάσαμε (μαζέψαμε και τις ελιές μας), φάγαμε πολύ...οπότε μπαίνω και εγώ στο club όσων χρειάζονται γυμναστική ;)

Ναι αυτήν αν και κυρίως με ενδιαφέρει το τρίτο του... πόδι!

Με ωραιες σκέψεις μπήκε ο χρόνος βλέπω Χριστίνα!!! Ετσι-έτσι να ανανεώμαστε λίγο :tongue:

Περαστικά και στα άρρωστα παιδάκια. Μακάρι φέτος να είναι λιγότερες οι ιώσεις!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια!εμεις ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα

ο μικρουλης μου βγαζει δοντακια οποπτε καταλαβαινετε!!!!!!εκτος τον πονο αυτο το ενα δοντακι το εχει σκεπασει το ουλο παρολο που εχει βγει με αποτελεσμα μου ειπε ο παιδιατρος να ποναει διπλα!!ποιον παιδιατρο εχετε?εμεις τον βουδουρη!!!!!!αχ ποτε θα κοιμηθω ενα βραδυ χωρις να ξυπνησω!!!!!!!!δεν αντεχω αλλο.και θελω τοσο πολυ να κανω δευτερο παιδακι αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να τα ξαναπερασω ολα αυτο και να αντεξω!!!!!!!!!!!

Μαράκι υπομονή, σε καταλαβαίνουμε όλες απόλυτα. Εμείς προσωπικά δεν υποφέραμε τόσο από δόντια, αλλά έχω ξενυχτήσει πολύ από ιώσεις, ο κύριος λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα το δεύτερο. Υπάρχει πάντως στο φαρμακείο ένα gel για τα ούλα που υποτίθεται ότι βοηθάει. Δεν θυμάμαι πως λέγεται, αλλά ρώτα στο φαρμακείο. Αντε μακάρι να βγει γρήγορα το δοντάκι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα :)

Εμας φυσικά κύλησε μία από τα ίδια. Στις 3.30 ήρθε στο κρεβάτι μου και εξορίστηκε ο Λευτέρης στον καναπέ γιατί πλέον περάσαμε το στάδιο του θωρηκτού στο στάδιο του πυρηνικού αντιδραστήρα πριν εκραγεί! Είμαστε χάλια και οι δύο από αναπνευστικό! Αυτός με καταρροή (και άρα ροχαλητό) κι εγώ με βήχα! Η μικρή από την άλλη είναι μια χαρά. Ξυπνήσαμε στις 10.00 το πρωί και τρέχαμε όλη μέρα. Κοιμηθήκαμε και για μεσημέρι όμως μπας και μπορέσουμε να ξυπνήσουμε αυριο το πρωί στις 7.00 ή τελος πάντων στις 8.00 και μπούμε σιγά σιγά σε πρόγραμμα. Τώρα θα αράξουμε σπίτι γιατί κάνει ψόφο έξω.

Πως θα κόψω το βραδινό ξύπνημα / κρεβάτι μας μου λέτε;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σόνια καλώς μας γύρισες :D

Σοφία περιμένουμε νέα της Ελισάβετ.

Χριστίνα περαστικά σας. Για τον ύπνο στο κρεβάτι σας δεν μπορώ να σε βοηθήσω :? Ο Ευριπίδης έχει κοιμηθεί μετρημένες φορές στο κρεβάτι μας και ποτέ στο σπίτι. Μόνο σε διακοπές και συνήθως μεσημέρια. Τώρα που το σκέφτομαι βράδυ μαζί μας κοιμήθηκε μόνο μια φορά πριν δυο χρόνια σε ένα ταξίδι στην Φρανκφούρτη, γιατί του είχαν βάλει παρκοκρέβατο και αυτός κοιμόταν ήδη σε μονό κρεβάτι και είχαμε φτάσει στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ και για να κοιμηθούμε γρήγορα κοιμηθήκαμε όλοι μαζί. Άλλωστε ήταν king size το κρεβάτι :cool:

Αν τα καταφέρω, τα λέμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Εδώ είμαι και πάλι :D

Έχουμε χαλαρώσει πολύ λόγω εορτών μου φαίνεται. Θα σας τη χαρίσω για λίγες μέρες ακόμα, αλλά μετά να ξέρετε θα πάρω το απουσιολόγιο :tongue::lol::lol::lol::lol:

Πάω να δώσω στην Ιφιγένεια την αντιβίωση και μετά ύπνο (ύπνο :rolleyes:....αυτό που τέλος πάντων αποκαλούμε εμείς εδώ ύπνο τους τελευταίους 6,5 μήνες. Για να μην πω τα τελευταία 4,5 χρόνια :lol::lol::lol::lol: )

Καληνύχτα κοριτσάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

σονια καλως ηρθες καλη χρονια!χαιρομαι που περασατε καλα.

χριστινα ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω δεν εχω εμπειρια στο θεμα δεν ετυχε να κοιμηθει στι κρεβατι μας ποτε η ελισαβετ.

μαρια ελπιζω η ιφιγενεια να ναι καλυτερα σημερα.

εμεις πηγαμε στους γιατρους χθες πρωτα στο φιτσιαλο οπου καναμε το εμβολιο κ πλανταξε(οχι μονο στο εμβολιο απ τη στιγμη που την επιασε ο φιτσιαλος εσκουζε) ηθελε να την μετρησει και ορθια αλλα που να κατσει η ελισαβετ τελικα τη μετρησε μονο ξαπλωτη πηρε 2 ποντους ευτυχως τωρα ειναι 74 εκ αλλα μου ειπε αυτο δεν ειναι υψος ειναι μηκος κ πως αυτο που αξιολογουμε ειναι στο ορθιο.(χει 2-3 εκ διαφορα απο το ξαπλωτο).μιλησαμε παλι για αυξητικη(εγω δεν ειχα κατι να τον ρωτησω ο αντωνης εφερε εκει το θεμα παλι) μου ειπε αν το προσδοκομενο υψος βγει 1,50 κ πανω αν ηταν κορη του η ελισαβετ δε θα δινε αυξητικη αν ομως βγει 1,40 τοτε θα τη βοηθουσε.καπως ετσι το βλεπω κ εγω με τα λιγα μαθηματικα που ξερω αν στα 2 χρονια εχει υψος 78(ο φιτσιαλος ειπε οτι πρεπει να ναι 80 εκ +) το προσδοκομενο βγαινει 1,56 +/-3 εκ ετσι οπως μου τα πε.οποτε λογικα δε θα χρειαστει(που θα παει 6 ποντους σε 7 μηνες δε θα τους παρει?) αποφασισα να το δω αισιοδοξα απο δω κ περα.:Dαπο βαρος παμε καλα μου πε θελει συνολικα στο χρονο να βαλει 1 με 1,5 κιλο χρονισε 7400 κ ειναι ηδη 8500 οποτε μια χαρα μας βλεπω.

τ ασχημα νεα ηρθαν απ τον οφθαλμιατρο εχει χαλαζιο τελικα οχι κριθαρακι κ δεν ειναι ενα ειναι πολλαπλα κ στα 2 ματια.μας εδωσε topbradex kai fucidin για 10 μερες κ θα την ξαναδει στις 25 του μηνα.μας ειπε αν δε περασει να κανουμε επεμβαση να τα βγαλει....δε ξερω δε θελω ουτε να το σκεφτω..ειναι κ η τετρτη φορα που βγαζει χαλαζιο δηλαδη καθε φορα θα θελει επεμβαση?δε μου φαινεται λογικο...να δουμε τι θα μας πει κ στον επανελεγχο κ θα την παω στον παιδοοφθαλμιατρο που ειχα εγω μικρη κ ειναι κορυφη να δουμε τι θα μας πει κ αυτος.ο φιτσιαλος πριν παμε οφθαμλμιατρο(εννοειται εκατσα κ διαβασα στο παρεντς το θεμα για το χαλαζιο)οταν του ειπα οτι διαβασα για επεμβαση μου λεει το αφηνουνε 2 χρονια κ μετα.αλλα τοτε δεν ηξερε οτι δεν ειναι ενα το χαλαζιο αλλα πολλα.ελπιζω να περασει με τη θεραπεια.

παω για δουλιτσα.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα :) Κατάφερα και δεν την πήρα στο κρεβάτι μου. Ξύπνησε 2 φορές έβαλα το χέρι μου στην πλάτη της και ξανακοιμήθηκε αλλά τώρα η μέση μου πονάει!

Το χαλάζιο Σοφία μου είναι ενοχλητικό. Είχε βγάλει η κουμπάρα μου πρόσφατα, δεν την πόναγε αλλά την ενοχλούσε απίστευτα. Ελπίζω να φύγουν με τη θεραπεία.

Μαρία πως είναι η Ιφιγένεια;

Ωραία μέρα για κούνιες έχει σήμερα επιτέλους... περιμένουμε να περάσει λίγο η ώρα για να φάμε φρουτόκρεμα και να πάμε :D

Διαφημίσεις

γεια σας!!!χθες πηγαμε παιδιατρο και ημαστε μια χαρα 11200κιλα και 78 υψος χοντρουλη μου τον ειπε αλλα τον υπερασπιστηκα!!!χιχιχι...

θα πινουμε πλεον φρεσκο γαλα αληθεια οι μανουλες που εχετε πιο μεγαλα παιδια ποιο γαλα του δωσατε?γιατι μου ειπαν οτι τα περισσοτερα ειναι μεταλαγμενα και φοβηθηκα λιγο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

μαράκι εμείς πάμε σε μία εδώ κοντά στο σπίτι (Αγ. Κωνσταντίνου).

Για γάλα όπου ρώτησα όλοι μου απάντησαν Όλυμπος Βιολογικό ;) Εγώ αυτά τα advance δεν τα εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς. Μία φορά που χρειάστηκε να της δώσω φρέσκο αυτό της έδωσα γιατί αυτό πίνει και ο μπαμπάς μας.

Καλησπέρα κορίτσια!

Σοφία εύχομαι περαστικά στην Ελισάβετ για το χαλάζιο και στο θέμα της ανάπτυξης μια χαρά θα τα πάει :D Όπως σου είπε και ο Φιτσιάλος την αυξητική καλύτερα να την αποφύγετε. Χρειάστηκε η κόρη μια φίλης μου και πίστεψέ με είναι πολύ ψυχοφθόρο και για τους γονείς, αλλά κυρίως για το παιδί. Μετά από ατέλειωτες εξετάσεις και άπειρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, το παιδί έπρεπε να κάνει μία ένεση κάθε βράδυ, μισή ώρα πριν κοιμηθεί, μέχρι να της έρθει περίοδος. Απίστευτη ταλαιπωρία.

Χριστίνα μπράβο σας για το χθεσινό βράδυ :D

Ελένη μια χαρά ο Ευθύμιος :D

Μαράκι 1983 εγώ μένω Άγιο Δημήτριο και συνήθως πηγαίνουμε στο Φλοίσβο για να συνδυάσουμε παιδική χαρά και καφετέρια.

Η Ιφιγένεια συνεχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία, κυριώς τα απογεύματα. Έχει βήχα και πρέπει να την πονάει ο λαιμός της, γιατί ενώ κλαψουρίζει συνέχεια δεν κλαίει δυνατά. Το εντυπωσιακό είναι η ατέλειωτη μύξα. Απορώ που χωράει σε μια τόσο μικρή μυτούλα. Χθες το βράδυ είχε και τσίμπλες στα μάτια. Της τα καθάρισα με φυσιολογικό ορό και σήμερα είναι εντάξει. Έχω βέβαια stand by και ένα κολύρριο tobrex να βρίσκεται.

Εγώ έχω πλακωθεί στις πορτοκαλάδες και μέχρι στιγμής αποδίδουν ;) Τα έχω φτύσει όμως από την κούραση και την κλεισούρα. Περάσαν οι γιορτές και δεν πήγαμε πουθενά. Αύριο είναι των Φώτων και έχω ξαδέρφια που γιορτάζουν και το σκέφτομαι να πάω μη τους μεταφέρω τη γρίπη.

Αυτά από μας. Φιλάκια όπως βλέπετε δεν στέλνω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

μαράκι εμείς πάμε σε μία εδώ κοντά στο σπίτι (Αγ. Κωνσταντίνου).

Για γάλα όπου ρώτησα όλοι μου απάντησαν Όλυμπος Βιολογικό ;) Εγώ αυτά τα advance δεν τα εμπιστεύομαι έτσι κι αλλιώς. Μία φορά που χρειάστηκε να της δώσω φρέσκο αυτό της έδωσα γιατί αυτό πίνει και ο μπαμπάς μας.

εμενα μου ειπε να μην του δωσω ακομα φρεσκο για μεγαλους γιατι δεν εχει τοσα στοιχεια που πρεπει...τι γαλα της δινεις εσυ?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

σας ευχαριστω για τις ευχες κ το ενδιαφερον!

Σοφία εύχομαι περαστικά στην Ελισάβετ για το χαλάζιο και στο θέμα της ανάπτυξης μια χαρά θα τα πάει :D Όπως σου είπε και ο Φιτσιάλος την αυξητική καλύτερα να την αποφύγετε. Χρειάστηκε η κόρη μια φίλης μου και πίστεψέ με είναι πολύ ψυχοφθόρο και για τους γονείς, αλλά κυρίως για το παιδί. Μετά από ατέλειωτες εξετάσεις και άπειρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, το παιδί έπρεπε να κάνει μία ένεση κάθε βράδυ, μισή ώρα πριν κοιμηθεί, μέχρι να της έρθει περίοδος. Απίστευτη ταλαιπωρία.

τι εγινε τελικα με το κοριτσι?πηρε υψος?την βοηθησε η αυξητικη?ποτε την ξεκινησε?εχω ακουσει κ εγω τετοιες ιστοριες αλλο βεβαια να τις ακους κ αλλο να τις ζεις.φανταζομαι ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για ολους-χωρια το επικινδυνο του θεματος-αλλα κακα τα ψεματα...αν σου πουν οτι το παιδι δε θα γινει πανω απο 1,40 κ υπαρχει τροπος να το βοηθησεις δε θα μπεις στο κοπο να το σκεφτεις εστω?(γενικα μιλαω παντα)εγω ειμαι 1,53 κ ειχα θεματακι με τα σχολια τριτων φανταζεσαι πως θα νιωθει ενα ακομα κοντυτερο παιδι?πιστευω παντως πως η ελισαβετ δε θα χρειαστει να το περασει αυτο οι σκεψεις μου προς το παρον ειναι θεωρητικες.

χριστινα σημασια εχει οτι κοιμηθηξε μονη της!μπραβο στη κωνσταντινα κ περαστικα σε σενα!

για το χαλαζιο που λες δε δειχνει να την ενοχλει ουτε να την ποναει εκτος κ αν δε το εχω καταλαβει...ξεκινησαμε χθες τη θεραπεια μακαρι να παει καλα κ να εξαφανιστει.

μαρακι1983 εγω μενω κοντα στο καρεα κ συνηθως παμε κουνιες στη γειτονια.

ελενη συμφωνω με τη χριστινα το καλυτερο γαλα ειναι το ολυμπος καθως κ της φαρμας κουκακη κ εβολ απ οτι εχω ακουσει.κ εμενα δε μου αρεσει το advance προσπαθω να της μειωσω ηδη τα γιαουρτακια που τρωει κ της δινω κανονικο μερα παρα μερα.απο γαλα εμεις ακομα σκονη πινουμε αργοτερα ενα απ αυτα τα τρια θα της δωσω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...