Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα :) Ναταλίτσα Καλή χρονιά και περαστικά στον Τάσο. Dems το νου σου μην αρρωστήσεις! Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε αυτή την εβδομάδα γιατί από την άλλη πάω πάλι δουλειά! Οπότε μοναδική ευκαιρία να κανονισουμε πρωινή συνάντηση σε παιδική χαρά για να έρθει και η Ειρήνη είναι αυτή η εβδομάδα! Εγώ θα περιμένω να περάσει και η αυριανή μέρα να φύγουν όλοι οι ιοί από πάνω μας και μετά θα την φέρω σε επαφή με παιδάκια :) Είμαστε 4η μέρα απύρετες και μόνο οι μυξούλες από τα δόντια μας έχουν μείνει! Κοιμάται και χωρίς βήχα πλέον!

Μόλις την έβαλα για ύπνο να ηρεμήσουμε κι εμείς λίγο! Από υγεία είμαστε πολύ πολύ καλύτερα :D Τα κέφια της επίσης καλύτερα και επιτέλους μετά από πολλές μέρες έφαγε όλο της το φαγητό! Βέβαια είχαμε ξυπνήσει στις 11.00 και δεν πήγαμε κολυμβητήριο αλλά πήγαμε απέναντι στο Mall όπου πάω να την βάλω σε ένα από τα εξωτερικά παιχνίδια με τα 2ευρα και ήταν τίγκα στο νερό το καθισματάκι δεν το είδα την κάθισα και μετά έτρεχε ο μπαμπάς στο σπίτι να φέρει ρούχα :lol: Εμείς πήγαμε στις τουαλέτες την έγδυσα, ευτυχώς δεν είχε βραχεί η μπλούζα της, της έβαλα το μπουφάν για παντελόνι και κόβαμε βόλτες με το καρότσι μέχρι να έρθει ο μπαμπάς με τα ρούχα! Το τι γέλιο ρίξαμε με το μπουφάν-παντελόνι δεν μπορώ να σας περιγράψω! Το παιδί πάντως κρατήθηκε ζεστό :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε ολοι αρρωστοι παλι?εμ αυτος ο καιρος βοηθαει πολυ!!!!

τι κανετε?εγω μαγειρεψα φακες αλλα δεν εφαγε και του εκανα μακαρονια εχει αρχισει και δεν του αρεσουν φαγητα και αγχωνομαι λιγακι...

επισης αρχισα διαιτα παλι σημερα γιατι ξεφυγα πααααρα πολυ και πρεπει να δειχνω λιγο ανθρωπος παλι..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Με δουλεύεις ε; Θα αρχίσω στις βιταμίνες τον καλό μου για να μου κάνει... γυμναστική :lol:

Πάνω τα ποδαράκια - κάτω τα ποδαράκια :lol::lol::lol:

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα κορίτσια!

Χριστίνα μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι :lol:

Πήγαμε το απόγευμα και κάναμε ποδαρικό στο Φιτσιάλο...έτσι για να πάει καλά η χρονιά :rolleyes:

Η Ιφιγένεια έχει ακροαστικά = πάρε και εσύ ένα amoxil, μπορείς.

Ο Ευριπίδης ευτυχώς καλά. Μόνο ο βήχας επιμένει, λόγω της ευαισθησίας που έχει στο αναπνευστικό.

Τους έβαλα για ύπνο πριν δύο ώρες και δεν έχουν σταματήσει να βήχουν. Μία ο ένας, μία η άλλη, μία και οι δύο μαζί. Καθόμαστε με το Διονύση στο σαλόνι και δεν προλαβαίνει να σβήσει το baby talk. Ωραία νύχτα προβλέπεται να περνάμε :rolleyes:

Λέω να πάω να την πέσω, μήπως και προλάβω να κοιμηθώ καθόλου μέχρι το πρωί.

Πρωινή συνάντηση που λέγαμε...αν το κανονίσετε για Παρασκευή (και δεν έχω αρρωστήσει μέχρι τότε) μπορώ να έρθω.

Καληνύχτα σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να είναι η νύχτα σας ήρεμη και ήσυχη και κυρίως να κοιμηθείτε όλοι σερί! Το ίδιο εύχομαι και για μένα για πολλοστή φορά. Εμείς κοιμόμαστε 1 ώρα και 10 λεπτά και δεν έχουμε βήξει... Αν δεν ξυπνήσει και από πόνο ή όνειρο τη νύχτα είμαστε σε καλό δρόμο!

Μακάρι να είναι η νύχτα σας ήρεμη και ήσυχη και κυρίως να κοιμηθείτε όλοι σερί! Το ίδιο εύχομαι και για μένα για πολλοστή φορά. Εμείς κοιμόμαστε 1 ώρα και 10 λεπτά και δεν έχουμε βήξει... Αν δεν ξυπνήσει και από πόνο ή όνειρο τη νύχτα είμαστε σε καλό δρόμο!

δεν θα ξυπνησει θα δεις θα εχετε μια ησυχη νυχτα!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλημερα κοριτσακια!

μαρια περαστικα στην ιφιγενεια κριμα μωρε δε τη γλιτωσε η κουκλιτσα...πως ηταν το βραδυ σας?χριστινα το δικο σας?

εμεις σημερα θα παμε στο φιτσιαλο για εμβολιο.εχει φοβηθει το ματι μου με τοσες ιωσεις κ λεω να παω τωρα που ειναι καλα η ελισαβετ να το κανουμε.του ειπαμε και για το κριθαρακι που δε περναει κ μας ειπε να την παμε σε οφθαλμιατρο-βρηκαμε ραντεβου για σημερα στην ευρωκλινικη οποτε ολο τ απογευμα θα μαστε στους γιατρους.

για τη συναντηση παρασκευη κ εγω μπορω μαλλον θα ερθω χωρις την ελισαβετ ομως μιας κ ξεκιναει παιδικο.αν την κανονισετε μετα τις 10π.μ ακομα καλυτερα για μενα.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Kαλημέρα κορίτσια!

Η νύχτα μας κύλησε καλύτερα από ότι περίμενα.

12:00 αντιβίωση και ντεπόν στην Ιφιγένεια. Θήλαζε μια ώρα μετά για να παρηγορηθεί.

1:30 Ξύπνησε ο Ευριπίδης κλαίγοντας γιατί τον πόναγαν τα γόνατά του :?

2:40 Ξύπνησε η Ιφιγένεια βήχοντας. Θερμόμετρο 38,4 πονστάν και μάσκα. Θήλασε μέχρι τις 3:10.

6:45 Ξύπνησε πάλι η Ιφιγένεια. Ευτυχώς δροσερή. Θήλασε 10 λεπτά και κοιμάται μέχρι τώρα.

7:30 Σήκωσα τον Ευριπίδη για να ετοιμαστεί για το σχολείο. Φυσιολογικός ορός, μάσκες, γάλα με μπισκότα.

8:30 Φύγανε με το Διονύση.

Τώρα ξεπαγώνω κάτι μπριζόλες για να φάμε το μεσημέρι, αν προλάβω να τις βάλω στο φούρνο δηλαδή.

Ελπίζω να είστε όλες καλά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...