Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Είναι στην πεθερά μου, απύρετη και κοιμήθηκε σχεδόν καλά. Δηλαδή κοιμήθηκε καλά από την ώρα που η πεθερά μου την πήρε στο κρεβάτι της. Μέχρι εκείνη την ώρα είχε τρελό βήχα!

Σε λίγο θα πάμε από εκεί :D Εγώ πάντως επιτέλους κοιμήθηκα σερί! Μας περιμένει μάλλον δύσκολη εβδομάδα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παλι καλα!ευτυχως ξεκουραστηκες κ εσυ.καλη δυναμη!

παω για ταισμα.φιλια πολλα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χαίρετε!

Δυστυχώς, απ' ό,τι φαίνεται, δεν τη γλύτωσε τελικά η Ιφιγένεια. Ξύπνησε με βήχα, έχει κάνει 3-4 εμετούς και στις 3:30 είχε 37,4. Περιμένω να περάσει λίγη ώρα ακόμα για να της ξαναβάλω θερμόμετρο και να πάρω το Φιτσιάλο. Οι άλλοι δύο είναι, ευτυχώς, καλύτερα.

Τα λέμε.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

ωχ!!!μακαρι να μην αρρωστησει και η ιφιγενεια...ειναι μικρουλα ακομα!!!

εμεις ημαστε μια χαρα κοιμομαστε βεβαια τωρα και εχω ενα αγχος για το ποτε θα κοιμηθουμε το βραδυ αλλα τι να κανω????κουτουλαγε απο την νυστα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τι γινεται ρε κοριτσακι με αυτες τις κωλοιωσεις?περαστικα σας!!μωρε το μικρουλακι η ιφιγενεια αρρωστουλι......... περαστικα σας.καλα ποσες μερες κανει τον κυκλο της?μπορει να ξανακολλησουν ο ευρυπιδης και ο αντρας σου?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ και ο Λευτέρης την γλιτώσαμε. Ο λαιμός μου είναι χάλια και από δυνάμεις ακόμα πιο χάλια... εκείνος δείχνει λίγο καλύτερα οπότε τον έχω αφήσει με την μικρή.

Περαστικά στο Ιφιγενειάκι και μακάρι να την πάρει ξώφαλτσα.

Α... έσκασε και 4ο δόντι και μάλλον πάμε και για το πρώτο από πάνω!

Γεια σας και πάλι,

ο Ευριπίδης είναι τρίτο 24ωρο απύρετος. Αύριο τελειώνει και η αντιβίωση. Συνεχίζουμε μόνο εισπνοές και Aerious μέχρι να σταματήσει ο βήχας και η μύξα.

Ο Διονύσης έχει επίσης μύξα, βήχα και κάτι ψιλοδέκατα. Βέβαια, όπως οι περισσότεροι άντρες, έχει ξαπλώσει στον καναπέ με μια κουβέρτα και νομίζει ότι αργοπεθαίνει :lol::lol: Μου έρχεται να του πω "μην περιμένεις άδικα αγάπη μου. Τηλεφώνησε ο χάρος ότι δεν θα μπορέσει να σε πάρει σήμερα".

Η Ιφιγένεια μια από τα ίδια συμπώματα με το μπαμπά της. Μου είπε ο Φιτσιάλος εισπνοές Aerolin και μια δόση ντεπόν για απόψε και αύριο βλέπουμε.

Αυτά.

Σας αφήνω κοριτσάκια μου :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

περαστικα σ ολα τ αρρωστα μωρακια-κ οχι μονο:Pσυνεχεια γι αρρωστα μωρακια ακουω πολλες ιωσεις κυκλοφορουν αυτη την εποχη φαινεται.

μαρια πως ειναι η ιφιγενεια σημερα?οτι κ αν εχει ελπιζω να περασει γρηγορα κ χωρις ταλαιπωρια.τουλαχιστον συνηλθε ο ευριπιδης ευτυχως.

η ελισαβετ μας εσπασε τα νευρα χθες μεχρι να κοιμηθει ολο ορθια σηκωνοταν κ πεταγε τη πιπιλα μια ωρα αυτο γινοταν μεχρι να την παρει ο υπνος πηγαινοερχομουν στο δωματιο της...παλι καλα εχω μερες μπροστα μου μεχρι να ξαναρχισει παιδικο ελπιζω να στρωσει μεχρι τοτε.

τελευταια μερα σημερα που καθομαι σπιτι απο αυριο επιστροφη στη δουλεια κλαψ:( ωραια ηταν η αδεια αλλα λιγη ρε γμτ!ευτυχως εχουμε αλλη μια αργια τη πεμπτη θα βγει κ αυτη η βδομαδα.

εβγαλε ηλιο σημερα γιουπι!να βγουμε λιγο εξω ευκαιρια ειναι.

φιλια πολλα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα και καλη χρονια λιγο αργα αλλα τι να κανω.Τρεχω...

Σοφια μπραβο στην Ελισαβετ που περπατησε καλες βολτες να εχετε!οσο για τη πιπιλα που πεταει εμενα το κανανε για 2 μηνες περιπου καθε βραδυ και τα δυο παιδακια αλλα οχι μονο τη πιπιλα ολα...και το μαξιλαρι και τη κουβερτα και το αρκουδακι και μετα κλαιχανε γιατι ηταν στο πατωμα και καθε βραδυ για τουλαχιστον μια ωρα αυτο γινοταν συνεχεια.καλο κουραγιο και ευχομαι να το σταματησει γρηγορα. :)

Χριστινα πως ειναι η Κωνσταντινα και εσυ και ο αντρας σου εισαστε καλυτερα?περαστικα σας.

Μαρια περαστικα στη Ιφιγενεια και στο αντρα σου.Εσυ καλα εισαι?

Μαριανδ,Ειρηνη,Ελενη,Αλεχ4,Γιωτα τι νεα ολοι καλα?

Εμεις καλα ειμαστε εκτος απο το Τασο που καθε βραδυ εδω και τρεις μερες ανεβαζει πυρετο.καλα πολυ περιεργο καθε βραδυ????τελως παντων.

φιλια πολλα σε σας και στα ζουζουνια σας.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Γεια και χαρά!

Ο Ευριπίδης είναι καλά και πήγε σχολείο. Ο Διονύσης καλύτερα, αλλά στο σπίτι. Η Ιφιγένεια συνεχίζει πυρετό, βήχα, συνάχι.

Ρε συ Dems γιατρός δεν είμαι αλλά aerolin στο εξαμηνίτικο; :confused: κάνει;

Χριστίνα τι να σου πω; Δεν ξέρω. Εμπιστεύομαι τον παιδίατρο. :)

Σοφία μη τη μαλώσεις την Ελισάβετ. Όλα τα παιδιά το παίζουν αυτό το παιχνίδι :lol:

Ναταλία μόνο εγώ είμαι καλά εδώ :lol::lol: Περαστικά και στον Τάσο.

Θα τα πούμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

χριστινακι πως ειστε εσεις?ειστε καλυτερα?περαστικα γρηγορα!!

μαρακι και σε σας τα ιδια!!κοιτα μην αρρωστησεις και εσυ γιατι εσυ δεν θα μπορεις να ξαπλαρεις και να κανεις τον ψοφιο κοριο!!περαστικα στην ιφιγενεια!!

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα να εχουμε!

ευτυχως εχουμε αλλη μια αργια τη πεμπτη θα βγει κ αυτη η βδομαδα.

εβγαλε ηλιο σημερα γιουπι!να βγουμε λιγο εξω ευκαιρια ειναι.

φιλια πολλα σε ολες!

καλη εβδομαδα σοφακι!!αργια ε?ευκαιρια για γιορτη εσεις οι εργαζομενοι!!τι κανει η μικρουλα σου?

ναταλιτσα τι κανουν τα μικρακια σου?πως περασατε τις γιορτινες μερες?περαστικα στον αντρα σου.

συνηθως τα βραδια επιδεινονονται τα προβληματα υγειας,δεν ξερω για πιο λογο αλλα ισχυει.

ειμαστε και εμεις μια χαρουλα!!φιλια και σε σενα και στα δυδιμακια σας!!

η σονια ποτε επιστρεφει καλε?και η αλεξ?διακοπες διαρκειας!!

4ywWp2.png

ναταλια περαστικα στο τασο!ελπιζω να μη κολλησουν τα ζουζουνια σου.

ειρηνη τις αργιες περιμενουμε πως κ πως καθε φορα...ποτε ειπαμε οτι πεφτει καθαρα δευτερα?:P

ουφ εχω φαει το καταπετασμα αυτες τις μερες...γλυκα κυριως μεσα σε 2 μερες εφαγα 6 κομματια βασιλοπιττα 2 προφιτερολ 7 μελομακαρονα 3 κουραμπιεδες , καμια δεκαρια σοκολατακια,λιγο τσουρεκι κ ολο κ κατι ξεχναω...απο αυριο ελπιζω να επανελθω και να κοπουν αυτα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

για να περνετε μερος παλι!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2015

σοφακι ορεξατη σε βλεπω.και εγω εχω αφησει δυο κομματια βασιλοπιττα .την εφτιαξα και βγηκε τελεια!

τελικα τα εισητηρια για την παραμυθουπολη τα χρησιμοποιησες εσυ και η ελισαβετ?

4ywWp2.png

και του χρονου ειρηνη μπραβο χρυσοχερα κ εσυ!εγω εννεοιται ολα απ εξω ετοιματζιδικα.

ναι εγω κ η ελισαβετ χρησιμοποιησαμε τα εισητηρια.κ ο αντωνης πληρωσε εξτρα 8 ευρω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...