Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

καλη χρονια!!ευτυχισμενο το 2011!ευχομαι η νεα χρονια να ειναι τυχερη για ολες μας:P

εμεις απο χθες ειμαστε μες τη τρελλη χαρα...η ελισαβετ μας φυλαγε το καλυτερο δωρο για τη τελευταια μερα του χρονου..επιτελους περπατησαμε!!!!:-Dποιος την πιανει τωρα!να μαστε καλα να τρεχουμε πισω της.

πολλα φιλια κ καλη πρωτοχρονια!να περασετε καλα οτι κ αν κανετε κ να χαιρεστε τους εορταζοντες σας!

γιωτα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!πολυχρονος!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Σοφούλα :D Άντε τώρα να αρχίσετε να τρέχετε κι εσείς να δείτε τη γλύκα :lol:

Ξυπνήσαμε πριν από λίγο μετά από ένα βράδυ ύπνου-ξύπνιου με 26.4 geschafft.gif

Καλημέρα και καλή χρονιά και πάλι :D

Γιώτα να χαίρεσαι τον άντρα σου!

καλη χρονια μαρακι!!ελπιζω να μας κανεις καλο ποδαρικο!!

μαλλον εσεις δεν την "ακουσατε καλα" απο το 2010.εμας μας εσκισε λιγακι.χαχα

ευτυχως που ηρθε το μπεμπακι μας μεσα στην χρονια και καπως καλυτερευσε την κατασταση.

καλη χρονια σε ολες τις μανουλιτσες!!

Ειρήνη και για μας, αν εξαιρέσεις τη γέννηση της Ιφιγένειας, το 2010 ήταν η χειρότερη χρονιά ever.

...

εμεις απο χθες ειμαστε μες τη τρελλη χαρα...η ελισαβετ μας φυλαγε το καλυτερο δωρο για τη τελευταια μερα του χρονου..επιτελους περπατησαμε!!!!:-Dποιος την πιανει τωρα!να μαστε καλα να τρεχουμε πισω της.

:D:D:D:D Μπράβο στην Ελισάβετ!!!! Καλούς δρόμους!!!!

Χριστίνα πως ξυπνήσατε σήμερα, σου έκανε τη χάρη ο Άγιος Βασίλης;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

:D:D:D:D

Κορίτσια μόλις κόψαμε τη βασιλόπιτα και....

ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ!!!!!!!!

Τελευταία φορά μου είχε τύχει το 2003, τη χρονιά που παντρεύτηκα δηλαδή. Καλά είχε πάει τότε ;)

Ελπίζω και φέτος...

etCDp3.png hk8kp3.png

Πάντα καλότυχη Μαράκι :D

Εμάς ήρθε η εξαφανισμένη μας γιαγιά επιτέλους σπίτι! Ελπίζω να πάει καλά στο 2011 αυτή η σχέση τουλάχιστον μεταξύ τους...

Τελικά η μικρή έχει πρόβλημα με τα δόντια... δηλαδή οκ... περάσαμε την ίωση αλλά τα ξυπνήματα και η γκρίνια και η αφαγία είναι από τα δόντια και αυτό έγινε παραπάνω από σαφές σήμερα που δεν είχε πυρετό. Τα αυτιά της που μας τα δείχνει δεν έχουν θέμα γιατί τα πιέζουμε και δεν αντιδράει. Όταν όμως τρώει τα χέρια είναι και τα δύο στο στόμα οπότε άντε να δούμε και το τέταρτο. Ελπίζω μόνο τώρα που πήρε φόρα να μην τα βγάλει όοοοοοοοολα μαζεμένα και κρατήσει κανά δίμηνο αυτή η κατάσταση γιατί με βλέπω με ηρεμιστικά.

Οι υπολοιπες πως περάσατε;

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω για τις ευχες σας!

χριστινα μπρβο στη κωνσταντινα που συνηλθε.οσο για τα δοντια υπομονη μακαρι τα υπολοιπα να τα βγαλει πιο ανωδυνα.

μαρακι συγχαρητηρια!καλοτυχη να σαι παντα!καλα αυτο που παθαμε με τη βασιλοπιτα μονο σ εμας μπορουσε να συμβει!αυτη που πηραμε γαι το σπιτι δεν ειχε μεσα φλουρι:mad: τσαμπα μαδησα ολα τα κομματια τιποτε....κοψαμε στο σπιτι των γονιων μου αλλα δεν ηταν ξεκαθαρο που επεσε το φλουρι....τη κοψαμε με βαση πρωτα οσοι μενουν στο σπιτι κ μετα οι καλεσμενοι ετσι το φλουρι πηγαινε στον αδερφο μου, αν το πηγαιναμε με βαση την ηλικια ηταν στο δικο μου κομματι...τελικα το πηρα εγω:lol: κ περυσι σε μενα ειχε πεσει.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ε! Κλοπή :P Με βάση τους καλεσμένους, οικογένειες και ηλικίες πάει :P

Δηλαδή εμείς χθες που κόψαμε τα κόψαμε με την εξής σειρά:

Μπαμπάς, μαμά, κωνσταντίνα (είχε κερδίσει πέρυσι 2 φλουριά!!!), παππούς, γιαγιά, θεία, θείος, ξάδερφος, θεία Τζο και στο τέλος η μητέρα μου που δεν ήταν παρούσα.

Το κέρδισε ο θείος :lol:

κλοπη ξεκλοπη εγω το πηρα χαχαχα:lol:

θα κοψουμε και το απογευμα στα πεθερικα..γαι να δουμε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Γεια σας κ απο μενα!!!!

Καλη χρονια με υγεια σε ολες σας κ στις οικογενειες σας!!!!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.

Σοφια καλα τρεξιματα!!!!

Χριστινα ολα περαστικα ειναι!!!!Θα βγουν κ τα δοντακια κ θα ηρεμησετε!!!!

Εγω ξυπνησα στις 06 45 λογω διδυμων κ κοιμηθηκα στις 02 30 λογω επισκεψεων!Τωρα ειμαι κομματια αλλα μαγειρευω για το απογευμα που θα εχουμε παλι κοσμο!Τα διδυμα τα πηγα στην μαμα μου κ ο Τασος κοιμαται με τον μπαμπα του!

DEMS και σε μενα επεσε το φλουρι!Λες να ειναι θεμα ζωδιου????

Κοψαμε τη βασιλοπιτα χτες το βραδυ κ το φλουρι επεσε στο δικο μου κομματι αλλα ηταν λιγο κ στο κομματι του Τασου.Οποτε εχει κ αυτος δικαιωματα!!!!!

Παω να ετοιμασω σαλατα κ να καθαρισω πατατες!

Σας φιλω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιώτα, Σοφία και Ελένη συγχαρητήρια και μακάρι για όλες να είναι μια τυχερή χρονιά!

...

DEMS και σε μενα επεσε το φλουρι!Λες να ειναι θεμα ζωδιου????

...

Βρε λες; :lol:

By the way...γιατί έφυγες από τη γειτονιά στο cityville?

etCDp3.png hk8kp3.png

Τσα....να μαι παλι!!!

Μαρια μου εφυγα απ το cityville γιατι αρχισα να αγχωνομαι και δεν εχω χρονο να μπαινω.Κοψαμε κ αλλη βασιλοπιτα σημερα με ολους τους καλεσμενους κ επεσε κ παλι σε μενα το φλουρι.Αλλα αυτη τη φορα αναμεσα σε μενα κ τον Βασιλη!Οποτε θα εχουμε καλη χρονια!!!!

Μαγεορεψα,μαζευτηκαμε κ καμποσοι κ καναμε ωραιο χαβαλε!!!!

Τωρα παω για υπνο γιατι ειμαι κομματια κ εδωσα οδηγιες στον Βασιλη να ντανταψει τον Τασο το πρωι μηπως κ κοιμηθω λιγο παραπανω!!!!!

Καλο βραδυ σε ολες τις μανουλες!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα όμορφες :D Χάλια ο καιρός χάλια! Και λογάριαζα να πάμε τη μικρή στις κούνιες... Αφού μου έχω πει να μην κάνω σχέδια γιατί το κάνω συνέχεια το λάθος;

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη κ γιωτα συγχαρητηρια γαι το φλουρι να εχετε μαι καλη και τυχερη χρονια!

τελικα στη βασιλοπιτα που κοψαμε στα πεθερικα μου το φλουρι επεσε στον πεθερο μου.κατα τ αλλα ολοι καλα ανοιξαμε χθες τα δωρα η ελισαβετ ξετρελλαθηκε με την κουζινα(την οποια περεμπιπτοντως εκανα μιιση ωρα να τη στησω κ δεν ηταν κ τιποτε σπουδαιο αλλα τα χερια μου δε πιανουν ειπαμε :-D) κ εγω βεβαια(αφου δε τα καταφερνω με την κανονικη μηπως να μαθαινα στην ψευτικη?:lol:) ειναι μες την ενεργεια κοβει βολτες σ ολο το σπιτι εννοειται πως χαιρομαι που τη βλεπω...πωπω τρεξιμο που μας περιμενει!απο σημερα θα μπουμε σιγα σιγα και σε προγραμμα(στον υπνο κυριως) γιατι ξεφυγαμε αρκετα.

ελπιζω να σταματησει επιτελους να βρεχει(τι σκ@τοκαιρος ειναι αυτος!) να βγουμε κ λιγο εξω.

να εχετε ολες μια ομορφη μερα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα χριστινα!το ιδιο σκεφτομασταν:lol:

πως ειναι η κωνσταντινα?κοιμηθηκατε καλα?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...