Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Δεν μπορώ και δεν θέλω να το ακυρώσω δυστυχώς. Λόγω του πένθους αυτό το τραπέζι, η μικρή, και γενικά οι γιορτές περνάνε καλύτερα για τα πεθερικά μου μαζί μας. Γι' αυτό άλλωστε είπα να το κάνω σπίτι να μην βαραίνει η ατμόσφαιρα από το σπίτι της πεθεράς μου.

Θέλω να ελπίζω ότι αύριο η μικρή θα είναι μια χαρά! Δηλαδή πραγματικά το θέλω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου... δεν έχω ζητήσει και τίποτα άλλο από τον Άγιο Βασίλη και ήμουν καλό κορίτσι όλο το χρόνο :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A ναι καλή ιδέα :lol: Στείλε μου και λίγη ρώσικη μήπως και δεν σκάσουμε με όλα όσα ετοιμάζω πάλι :lol: (μ' αρέσει που πήρα και έξτρα κρέας για να μαγειρέψω την Κυριακή :lol: )

Χριστίνα η ρώσικη όλη δική σου, αρκεί να πας να την παραλάβεις μόνη σου :tongue:

Σας αφήνω τώρα γιατί βογκάει ο Ευριπίδης, πάω να δω τι έχει πριν ξυπνήσει την Ιφιγένεια.

Χθες το βράδυ παραμίλαγε "διώξε αυτό που έρχεται, που δεν είναι φίλοι μας" :roll:

Καληνύχτα κοριτσάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες :)

Μαράκι ελπίζω ο Ευρυπίδης τουλάχιστον να είναι καλύτερα σήμερα!

Μπορείτε να παραγγείλετε Goody's :lol: θα δουλεύουν μέχρι τις 8 ή 10 νομίζω ;) Και σίγουρα όλο και κάποιο απελπισμένο σουβλατζίδικο θα εργάζεται :lol: Μπορείς επίσης να φτιάξεις μια ωραιότατη μακαρονάδα! Έχω κάνει πρωτοχρονιά με μακαρόνια ορφανά και είχε πολύ πλάκα (ειρωνικά το λέω γιατί ήταν η χρονιά που έκανα πρωτοχρονιά μόνη μου!)... Αλλά όταν έχεις παρέα... ό,τι φαΐ και αν έχεις είναι τέλειο :D

καλημερα κοριτσαρες!!!

ευχομαι σε ολες μας η νεα χρονια να ειναι κουβαρντου!!

να μας γεμισει υγεια πρωτα απο ολα,πολλες χαρες,οικονομικη ευχερεια πολυ αγαπη!!φιλια σε ολες και να μας βρει ολες χαρουμενες με τις οικογενειες μας!!

4ywWp2.png

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες :)

Μπορείτε να παραγγείλετε Goody's :lol: θα δουλεύουν μέχρι τις 8 ή 10 νομίζω ;) Και σίγουρα όλο και κάποιο απελπισμένο σουβλατζίδικο θα εργάζεται :lol: Μπορείς επίσης να φτιάξεις μια ωραιότατη μακαρονάδα! Έχω κάνει πρωτοχρονιά με μακαρόνια ορφανά και είχε πολύ πλάκα (ειρωνικά το λέω γιατί ήταν η χρονιά που έκανα πρωτοχρονιά μόνη μου!)... Αλλά όταν έχεις παρέα... ό,τι φαΐ και αν έχεις είναι τέλειο :D

συμφωνω μαζι σου χριστινακι!!!ετσι ειναι ευχομαι να μην ειναι ποτε κανεις μονος του!!

4ywWp2.png

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλες!!!!

Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει ό,τι σας χρωστάνε όλοι οι προηγούμενοι :D

Σήμερα ο Ευριπίδης ξύπνησε καλύτερα, αλλά έπεσε τελείως ο Διονύσης. Οι γυναίκες του σπιτιού κρατάμε ακόμα :lol:. Βγήκαμε με την Ιφιγένεια για κάτι ψώνια το πρωί και γυρίσαμε το μεσημέρι. Για αύριο ήθελα να κάνω χοιρινό με μπύρα στο φούρνο, αλλά τελικά έφτιαξα παστίτσιο (παραγγελία του Ευριπίδη :cool: ). Πριν λίγο τους έβαλα για ύπνο, με δυσκολία γιατί ο Ευριπίδης περιμένει τον Άγιο Βασίλη και ήταν μέσα στην υπερένταση.

Ευριπίδης: Μαμά τι ώρα έρχεται ο Άγιος Βασίλης;

Εγώ: Δεν ξέρω.

Ευριπίδης Γιατί;

Εγώ: Κοιμάμαι όταν έρχεται.

Ευριπίδης: Γιατί κοιμάσαι;

Εγώ: Αν δεν κοιμόμαστε δεν έρχεται ;)

Ευριπίδης: Γιατί;

Εγώ: Θα πάει σε άλλο σπίτι που κοιμούνται.

Ευριπίδης: Γιατί θέλει να κοιμόμαστε για να έρθει;

Εγώ: Μάλλον για να μην του πιάσουμε την κουβέντα και τον καθυστερήσουμε :cool:

Ευριπίδης: Και πως θα μπει;

Εγώ: Είπαμε, έχει κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες.

Ευριπίδης: Που το ξέρεις;

Εγώ: (Έλα μου ντε, που το ξέρω :roll: ) Μου το είπε η μαμά μου (πρέπει να την ενημερώσω για αυτό :rolleyes: )

Ευριπίδης: Και εκείνη που το ξέρει;

Εγώ: Της το είπε η δική της μαμά.

Ευριπίδης: Μπορεί να μπαίνει και με άλλο τρόπο.

Εγώ: Μπορεί, άντε κοιμήσου τώρα.

Ευριπίδης: Άντε κοιμήσου και συ. Δεν θέλω να χάσω το δώρο μου εξαιτίας σου!

Εγώ: :confused:

Να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Aπίστευτος όπως πάντα!

Εμείς αφήσαμε τους καλεσμένους στο σαλόνι με το παιδί και απολαμβάνουμε τσιγαράκι συζυγικό οπότε μπήκα να σας ευχηθώ :D

Να σας μπει καλάαααααααααααααα! :D

Παίρνω το θάρρος να κάνω ποδαρικό και ελπίζω να πάει καλά το 2011 για να μη με κυνηγάτε του χρόνου τέτοια εποχή :tongue:

Καλή χρονιά κοριτσάκια μου!!!!!! :D

ΥΓ Ειρήνη εγώ το χρόνο τον προτιμώ στρέιτ πάντως :rolleyes:

etCDp3.png hk8kp3.png

καλη χρονια μαρακι!!ελπιζω να μας κανεις καλο ποδαρικο!!

μαλλον εσεις δεν την "ακουσατε καλα" απο το 2010.εμας μας εσκισε λιγακι.χαχα

ευτυχως που ηρθε το μπεμπακι μας μεσα στην χρονια και καπως καλυτερευσε την κατασταση.

καλη χρονια σε ολες τις μανουλιτσες!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...