Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

γειαααααααααα...πως ειστε???δεν προλαβα να διαβασω κατι γιατι βλεπω τον τελικο του μαστερ σεφ!!!

εμεις ειχαμε σημερα τον μπαμπα μας εδω και επαιξαν αρκετα αυτη την φορα ευτυχως και ημουν πολυ χαρουμενη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φεύύύύύύύγουμε!!!!!

φιλάκια πολλά σε όλες

καλή πρωτοχρονιά, καλά να περάσετε και είθε το νέο έτος να σας φέρει ό,τι ποθείτε σε σας και σε όσους αγαπάτε!

γεια σας :D

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ελένη εγώ εδώ είμαι, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω.

Χθες συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο. Ο Ευριπίδης μύξα, βήχα, πυρετό. Η Ιφιγένεια μόνο λίγη μύξα. Γκρίνια όμως και οι δύο σε απίστευτο βαθμό λόγω κλεισούρας. Μόνη μου και με τους δύο, να θέλουν και οι δύο αγκαλιά ταυτόχρονα. Ποιον να πάρεις, ποιον να αφήσεις το άρρωστο τετράχρονο ή το μωρό οέο; :rolleyes:

Σήμερα ξύπνησε άρρωστος και ο Διονύσης και είναι σπίτι. Βρήκα την ευκαρία και άφησα τους άρρωστους Διονύση και Ευριπίδη στο σπίτι, πήρα την Ιφιγένεια και πήγαμε μια βόλτα στο Metro Mall, να ξελαμπικάρει και αυτή η καημένη και εγώ η καημένη βεβαίως βεβαίως :lol::lol:

Αγοράσαμε ένα τζιν παντελόνι για τον Ευριπίδη, ψωνίσαμε και κάτι ψιλά από Βασιλόπουλο και γυρίσαμε.

Αυτά τα νέα μας. Ελπίζω οι υπόλοιπες να είστε καλύτερα :D

Τα λέμε :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Σιγά μην είμαστε καλύτερα! Ενώ ξύπνησε με 37.4 τώρα έφτασε 39.7!!! Έχω φρικάρει λέμε!

Ωχ μωρέ το καημένο :-( Περαστικά σας και σας. Τι της δίνεις από φάρμακα;

etCDp3.png hk8kp3.png

Depon εναλλάξ με Algofren και Prospan για βήχα και μύξες. Περιμένω μήνυμα από την παιδίατρο μπας και πεταχτούμε να την δει.

καλησπερα κ απο μενα!

μαρια κ χριστινα καλη δυναμη υπομονη που θα παει αθ περασει κ αυτο;)ευχομαι ν ανακαμψουν γρηγορα τα παιδακια σας.περαστικα!!

εμεις ολοι καλα ειχαμε βγει για ψωνια να παρουμε παπουτσια για την ελισαβετ τοσα μαγαζια γυρισαμε να μη βρισκω τιποτε στο νουμερο της(γενικα απ οτι καταλαβα οι εταιρεις δε πολυβγαζουν 19 νουμερο ηθελα να ξερα οταν ξεκινανε τα παιδια τα περπατανε ολα απο το 20 ξεκινανε??:confused:)τελικα μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκαμε στα crocodilino εδω στη πλατεια.2 σχεδια ειχε ολα κ ολα σ αυτο το νουμερο ενα μποτακι ροζ και κατι κοκκινα λουστρινια.πηραμε το μποτακι μιας κ απ τ αλλα εχουμε.πηραμε κ ενα φορεματακι κ ενα παιχνιδι(αξιωθηκε ο πεθερος μου κ εδωσε ενα σεβαστο ποσο)

εντωμεταξυ πηγαμε χθες τ απογευμα στη χριστουγεννιατικη παραμυθουπολη καλα περασαμε δε λεω δεν ειναι κατι ιδιαιτερο παντως ενα καρουζελ ειχε ενα τρενακι ενα παγοδρομιο γι α μεγαλυτερα παιδια κ κατι σπιτακια με καρεκλιτσες κ τραπεζακια οπου μπαινανε κ ζωγραφιζανε.το καλο ηταν οτι μπορουσε το παιδι να κανει τρενακι κ καρουζελ οσες φορες ηθελε κ εμπεινες κ εσυ μαζι του αν ηθελες(εννοειται οτι μπηκα σιγα μη καθομουνα:lol:)

αυτα τα νεα μας.φιλια πολλα σε ολες!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Να 'μαι πάλι!

Μόλις έβαλα τη βασιλόπιτα (λέγε με και κέικ :lol: ) στο φούρνο και μπήκα να δω νέα.

Εμείς προβλέπεται να υποδεχόμαστε το νέο έτος με θερμόμετρα, αντιπυρετικά, αντιβιώσεις κλπ. Ο Ευριπίδης συνεχίζει να ανεβάζει κάθε απόγευμα πυρετό (καλά για βήχα και μύξα τι να σας πω, ασταμάτητα και τα δύο). Ο Διονύσης χειροτέρεψε μέσα στην ημέρα και όχι απλά δεν μπορεί να μου προσφέρει καμία βοήθεια, αλλά χρειάζεται και ο ίδιος περιποίηση. Μέσα στο χαμό το μεσημέρι τηλεφώνησε και η μαμά του να μας πει ότι έχει φτιάξει ρώσικη σαλάτα και να περάσω αύριο, αν μπορώ, να πάρω λίγη γιατί αρέσει στο Διονύση και ενώ της εξήγησα ότι έχουμε γίνει νοσοκομείο, το απόγευμα ξαναπήρε να δει πότε θα πάω να πάρω τη ρώσικη. Κοινώς στον κόσμο της :rolleyes:

Χριστίνα πως πάει η Κωνσταντίνα, μίλησες με την παιδίατρο;

Οι υπόλοιπες που βρίσκεστε, έχετε πάρει τις ρούγες; :lol::lol:

Φιλάκια δεν στέλνω :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Ρε συ Μαράκι ειλικρινά από τη μία υποφέρω με τα δικά μας από την άλλη σκέφτομαι εσένα με δύο άντρες άρρωστους και το μωρό και παρηγοριέμαι! Πως τα καταφέρνεις βρε κορίτσι μου;

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες με τον πυρετό... εκεί που πέφτει και χαιρομαστε (λόγω αντιπυρετικού) εκεί περνάει η επίδραση του αντιπυρετικού και τον ξανασηκώνουμε! Για να δούμε πως θα ξημερωθούμε που έχω και τραπέζι αύριο! Είπα να κάνω την καλή νύφη και πρότεινα στην πεθερά μου να κάνω εγώ το κλασικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των γενεθλίων της γιατί εκείνη δουλεύει και αύριο! Και βασικά αυτό που σκεφτόμουν ήταν η βόλεψη του παιδιού... που να το τρέχουμε στον Βύρωνα μέσα στο κρύο; (δεν ήξερα καν ότι θα αρρωστήσει!)

Δεν σας είπα το άλλο: Θυμάστε που πριν 2 εβδομάδες ξύπναγε χωρίς λόγο τη νύχτα; Ε δεν ήταν χωρίς λόγο... βγάλαμε και τρίτο δόντι... κάτω!!!! Από αλλού το περιμέναμε αλλού βγήκε :lol: Λέτε να βγει φαφούτα η κόρη μου από πάνω; :lol:

Ρε συ Μαράκι ειλικρινά από τη μία υποφέρω με τα δικά μας από την άλλη σκέφτομαι εσένα με δύο άντρες άρρωστους και το μωρό και παρηγοριέμαι! Πως τα καταφέρνεις βρε κορίτσι μου;

Κοίτα, οι δικοί μου ασθενείς είναι σε ηλικία που μπορείς να συννενοηθείς, η δικιά σου είναι μικρούλα μωρέ ;)

Όσο για την Ιφιγένεια....η καημένη με κοιτάει ώρες - ώρες με ένα απορημένο βλέμα.

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες με τον πυρετό... εκεί που πέφτει και χαιρομαστε (λόγω αντιπυρετικού) εκεί περνάει η επίδραση του αντιπυρετικού και τον ξανασηκώνουμε! Για να δούμε πως θα ξημερωθούμε που έχω και τραπέζι αύριο! Είπα να κάνω την καλή νύφη και πρότεινα στην πεθερά μου να κάνω εγώ το κλασικό πρωτοχρονιάτικο τραπέζι των γενεθλίων της γιατί εκείνη δουλεύει και αύριο! Και βασικά αυτό που σκεφτόμουν ήταν η βόλεψη του παιδιού... που να το τρέχουμε στον Βύρωνα μέσα στο κρύο; (δεν ήξερα καν ότι θα αρρωστήσει!)

Καλά και θα κάνεις τραπέζι με το παιδί άρρωστο; :roll: Εγώ θα το ακύρωνα :rolleyes:

Δεν σας είπα το άλλο: Θυμάστε που πριν 2 εβδομάδες ξύπναγε χωρίς λόγο τη νύχτα; Ε δεν ήταν χωρίς λόγο... βγάλαμε και τρίτο δόντι... κάτω!!!! Από αλλού το περιμέναμε αλλού βγήκε :lol: Λέτε να βγει φαφούτα η κόρη μου από πάνω; :lol:

Με γεια το καινούργιο δόντι! Μην ανησυχείς και ο Ευριπίδης είχε βγάλει πρώτα 4 κάτω και μετά άρχισε να βγάζει και πάνω. :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Γεια σας!!

Εγώ παλεύω να τελειώσω ένα ρημαδοσχολείο και μια ρημαδοαστυνομία, κατά τα άλλα ανυπομονώ να έρθει η Δευτερα να μπούμε όλοι στην ρουτίνα μας και στο πρόγραμμα μας, γιατι έχουμε βγει πολύ εκτός προγράμματος και δεν μπορώ άλλο!!! Δεν κρατιούνται 2 νήπια στο σπίτι, πρέπει να παίρνεις όλη μέρα τους δρόμους σε πάρκα, πλατείες, παιδότοπους. Ούτε τουαλέτα δεν με αφήνουνε να πάω!!

Από υγεία καλά είμαστε αλλά έχω ένα σπίτι βομβαρδισμένο με παιχνίδια και δεν μπορώ άλλο. Σκέφτομαι θα μας ξυπνάνε και από το χάραμα αύριο για τα κάλαντα!! Πήγαμε και εμείς στην παραμυθούπολη, χάλια ήτανε δεν μου άρεσε καθόλου, κρίμα την διαφήμιση που είχανε κάνει. Αύριο θα αλλάξουμε χρόνο σπίτι μου, αλλά ευτυχώς δεν θα έχω μαγειρέματα, τα έχει αναλάβει η πεθερούλα μου και την πρωτοχρονιά γιορτάζει η μαμά μου, οπότε γλυτώνω το μαγείρεμα για φέτος!!!

Μαρία γέλασα πολύ με την ρώσικη!!! Στείλτηνα στην Χριστίνα που θα κάνει τραπέζι!!! :lol::lol:

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...