Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ναι, κι απ'ότι διαβάζω εδώ έτσι γίνεται συνήθως. φαίνεται, με το θηλασμό πίνουν σε περ/ρες δόσεις το γαλατάκι τους. του έχω κόψει και την πιπίλα, οπότε αν χρειαστεί έχουμε το στήθος πιπίλα.

καληνυχτώ, φιλιά χχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Dems... έγραψες ότι είναι σούπερ κολλητικό αλλά και από το ιντερνετ? :lol:

Είμαστε με 39 και στο σπίτι! Πάω γιατί φωνάζει Μαμά Μαμά!

καλημέρα! χριστινάκι περαστικά στο κων/νάκι. ελπίζω να μην κολλήσουμε κι εμείς ιντερνική ίωση!

εγώ πρέπει σιγά σιγά να αρχίσω να φτιάχνω βαλίτσες. αύριο 6 το πρωί πετάμε για κύπρο! με μισή χαρά όμως γιατί ο νικ δε θα έρθει.

εμένα ξυπνάει κατά τις 3 να θηλάσει, (πότε 2.30, πότε 3.30). σήμερα ευελπιστώ να ξυπνήσει μετά τις 5! μετά από το τόσο τρέξιμο που έκανε!

ναι καλά! ακριβώς 3 ξύπνησε! λες κι έχει ρολόι μέσα του! χαχαχα

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα κορίτσια,

ευχαριστώ για τις ευχές σας. Τα νέα μας έχουν ως εξής: αφού ψήθηκε όλη νύχτα ο Ευριπίδης, ξύπνησε το πρωί απύρετος και κεφάτος. Η μύξα όμως και ο βήχας παραμένουν. Συνάχι και ένα ξερό βήχα έχει και η Ιφιγένεια, οπότε μάλλον δεν τη γλυτώνει...:(

Ρε συ Dems... έγραψες ότι είναι σούπερ κολλητικό αλλά και από το ιντερνετ? :lol:

Είμαστε με 39 και στο σπίτι! Πάω γιατί φωνάζει Μαμά Μαμά!

Χριστίνα μη το γελάς καθόλου. Περαστικά σας.

Χθες ο Ευριπίδης έχει γεμίσει τον καναπέ με τα παιχνίδια του. Κάποια στιγμή ανεβαίνει ο πυρετός και θέλει να ξαπλώσει...

Ευριπίδης: Μαμά, δε χωράω.

(γωνιακός 7θέσιος ο καναπές να σημειώσω :lol: )

Εγώ: βάλε τα παιχνίδια στη θέση τους και θα χωρέσεις.

Ευριπίδης: Άμπρα κατάμπρα μπείτε στη θέση σας!....:roll: δεν έπιασε :?:(

Τα λέμε αργότερα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

τουλάχιστον έχει όρεξη για χιούμορ! φτου φτου το παιδί σου! ακόμα και με πυρετό δεν γκρινιάζει! φιλιά και περαστικά σας. ελπίζω να μην κολλήσει και η ιφιγένεια!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημέρα και περαστικά στα αρρωστούλικα!!

Αλεξία καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!! Θα πας δηλαδή μόνη σου με 4 παιδιά??? Μπράβο σου!!! Εγώ θέλω να πεταχτώ μεχρι το σουπερμάρκετ με τα 2 και το σκέφτομαι.

Ο Νικόλας κάθε βράδυ που πέφτει να κοιμηθεί με ρωτάει αν το πρωι έχει παιδικό σταθμό και κολυμβητήριο και όταν του λέω όχι γκρινιάζει, γιατί θέλει να πάει. Ενώ τις μέρες που έχουμε σταθμό γκρινιάζει γιατί δεν θέλει να πάει!!! Τι να πεις!!! Άβυσσος η ψυχή του παιδιού!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

όχι βρε! θα έρθει και ο πατέρας μου που ξέμεινε πίσω γι'αυτό το λόγο! και τελικά θα έρθει και η αδερφή μου -ευτυχώς βρήκε το προτελευταίο εισητήριο-, οπότε θα έχω σούπερ βοήθεια!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλο ταξιδι αλεξια.καλα να περασετε!!

χριστινα περαστικα και σε σας!!

εμεις δοξα τω θεο δεν εχουμε κολλησει μεσω ιντερνετ.για αυτο δεν παμε σε κλειστους χωρους.να μας λειπουν.δεν θελω να μου αρρωστησει.τουλαχιστον οχι ακομα που δεν μπορει να πει τιποτα το παιδακι.δεν θελω να υποφερει και να μην ξερω τι περιπου νιωθει.αχχχχ

4ywWp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μόλις έβαλα τα παιδιά μου για ύπνο. Εντάξει, καλά πήγαμε σήμερα. Ο Ευριπίδης δεν έκανε πυρετό όλη μέρα, μόνο τώρα το βράδυ ανέβασε λίγο και του δώσαμε ντεπόν. Η Ιφιγένεια ευτυχώς δεν.

Αλεξία καλό ταξίδι και καλά να περάσετε, έστω και χωρίς το Νίκο!

Πάω να φάω τίποτα και να βοηθήσω το Διονύση με κάτι κείμενα που θέλει να ανεβάσει στη σελίδα της εταιρείας του.

Καλή σας νύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλησπερα κοριτσακια!τι κανετε?

ελενη χαιρομαι που περασατε ομορφα στο παρτυ σας!κ του χρονου με υγεια!χρονια πολλα κ παλι!

μαρια περαστικα στον ευριπιδακο!ευτυχως ειναι απυρετοσ απ οτι διαβασα σημερα παλι καλα!ευτυχως που τη γλιτωσε και η ιφιγενεια!

χριστινα περαστικα κ στην κωνσταντινα.χαιρομαι που ατ νεα της ανιψουλας σου ειναι ευχαριστα,μακαρι να μη βρεθει τιποτε!

αλεξια καλο ταξιδι κ καλα να περασετε!

εμεις γυρισαμε σημερα τ απογευματακι περασαμε τελεια!ηταν οι πρωτες μας μινι οικογενειακες διακοπες.το χαρηκε πολυ η ελισαβετ μου δε ξεκολλαγε απο τη θαλασσα ολο παραλια ηθελε να πηγαινουμε κ στο λιμανι να βλεπει τις βαρκες:-P λιγο ο καιρος μας τα χαλασε τη δευτερα εβρεχε ολη μερα αλλα δε πτοηθηκαμε τη καναμε τη βολτα μας.τις κανε καλο κ ο καθαρος αερας μου μειωθηκαν κ οι μυξες κ ο βηχας.να μαστε καλα να ξαναπαμε!

παω να φω κ να ξαπλωσω μου βγαινει η κουραση αυτη την ωρα...ωραιο το τριημερο αλλα η μερα της επιστροφης εχει πολλη κουραση.

πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...