Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα :) Τώρα κατάφερα να μαζευτώ σπίτι! Η Κων/να είναι καλύτερα αν και συνεχίζουν οι μυξούλες. Πήγε παιδικό σήμερα και ήταν λιγότερα παιδάκια και το καταδιασκέδασε... Την μάζεψα από εκεί στις 3.10 και ξεράθηκε στο αυτοκίνητο. Εγώ αλήτευα στην ξαδέρφη μου γιατί δεν έχω δει την μπέμπα από τότε που γεννήθηκε. Το παιδί μου φάνηκε μια χαρά αν εξαιρέσεις την ταχύπνοια. Παρόλα αυτά αποφάσισαν να κάνουν και την εξέταση για το Σύνδρομο Νούναν για να ησυχάσουν μιας και κατά πάσα πιθανότητα δεν το έχουν αφού 2 καρυότυποι δεν βρήκαν τίποτα! Ήταν ωραία να κρατάω πάλι 2 μηνών μωρό (αν και σε μέγεθος είναι όσο ήταν η Κων/να τις 15 μέρες) και να ξανακούω νιαούρισμα :D Είμαι μια χαζοθεία :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χριστινακι να σας ζησει η μπεμπουλα!!ευχομαι να μην εχει κανενα προβλημα η μικρουλα!!

γεια σου μαρακι1983 μας ξαναεγραψες οτι εισαι απο ηλιουπολη αλλα δεν μας ειπες......... εχεις παιδακια?και εγω suncity for ever ελεγα και βρεθηκα στην αργυρουπολη.αλλα ολο ηλιουπολη βρισκομαι

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Δυστηχώς ο Ευριπίδης έχει γρίπη με απ' όλα (συνάχι, βήχα, πυρετό, πόνο στα κόκκαλα). Πήγαμε το απόγευμα στον καλό κύριο παιδίατρο. Με αντιβίωση, αντιπυρετικά και εισπνοές και σε 3-4 ημέρες θα συνέλθει μας είπε. Είναι πολύ κολητητικό, που σημαίνει δύσκολα θα τη γλυτώσει η Ιφιγένεια. Οπότε για αυτή την εβδομάδα δεν προβλέπεται να σας συναντάω.

Αυτά από μας. Ελπίζω οι υπόλοιπες να είστε καλά.

Σας αφήνω προς το παρόν :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

κοριτσάκια! χρόνια πολλά!

ελενάκι να χαίρεσαι τον ευθύμιό σου το μωρουλίνι σου! πάντα γερό, ευτυχισμένο και ευλογημένο! (συγνώμη κι όλας που άργησα αλλά κάλιο αργά...)

γιώτα μου επίσης να χαίρεσαι τον χρηστάκο σου

περαστικά στα αρρωστούλια

εμείς πριν 40' γυρίσαμε από το μολ αγ.δημητρ. είχαμε πάει τα 6 μας κανα 3ωρο και πάλι φύγαμε μες στην γκρίνια! "όχι στο σπίτι", "πάμε αλλού" κτλ. καλά, είμαστε και οι πρώτοι ξενύχτηδες! (λογικό, αφού κοιμήθηκαν αρκετά το μεσημέρι!)

κρίμα που δεν το οργανώσαμε να πάμε μαζί, αλλά το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή. και όλο κοίταγα από δω και από κει μπας και πετύχω καμιά σας, αλλά τζίφος. κάνανε και πατινάζ τα 2 μεγάλα με τον νίκο, εμείς απ'έξω τους βλέπαμε δηλ όχι ακριβώς, ο ευθύμιος συγκεκριμένα προσπαθούσε να μπει μέσα, σκαρφάλωνε και τσίριζε, ε, και η ελένη όλο και κάποια αταξία έκανε.

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

μαρια περαστικα στον γιο σου!!που κολλησατε καλε?ευχομαι να μην κολλησει και η μικρουλα

ωραια κι αλλοι ξενυχτηδες στο κλαμπ!!αλεξια μια χαρα θα εισασταν ομαδικως.φιλια σε ολα τα μικρακια σου

4ywWp2.png

ναι ειναι ακομα ορθιος!

για την ακριβεια ξαπλα ειναι αλλα δεν κοιμαται.λες να τον παρω να παμε και εμεις τωρα στο mall?λες να με ξυλοφορτωσουν?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

αχ το μαναρουλίνι σου! όνειρά του γλυκά! άντε να ξεκουραστείς κι εσύ!

εμένα ξυπνάει κατά τις 3 να θηλάσει, πότε 2.30, πότε 3.30. σήμερα ευελπιστώ να ξυπνήσει μετά τις 5! μετά από το τόσο τρέξιμο που έκανε!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...