Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κρεμα εμποριου μονο αργοτερα για απογευματινο.Το πρωι παντα φρεσκα φρουτακια!!!!!

Αντε βρε καλη αρχη!!!!!Σου ευχομμαι να τρωει σαν τον Τασουλη μου και σαν την Μαρια της Φαιης!!!!!!Να γινει θρεφταρακι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κρεμα εμποριου μονο αργοτερα για απογευματινο.Το πρωι παντα φρεσκα φρουτακια!!!!!

Αντε βρε καλη αρχη!!!!!Σου ευχομμαι να τρωει σαν τον Τασουλη μου και σαν την Μαρια της Φαιης!!!!!!Να γινει θρεφταρακι!!!!!

σ ευχαριστω!!μας ειπε να δινουμε λιγο ριζαλευρο τ απογευμα να παρει βαρος αλλα εγω δε θελω..αλλωστε ειμαστε μεσα στις καμπυλες στο 25%.μια χαρα δεν ειναι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε οι έγκυες και οι παλιές και η καινούργια;:D

Σοφία σου είπε ο Φιτσιάλος πως πρέπει να πάρει βάρος η μικρή :?::eek: αυτός και τα πιο αδύνατα παιδιά τα βλέπει για τετράπαχα.

Φαίη εννοείται ότι από Δευτέρα θα πάει σχολείο ο Ευριπίδης, δεν κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε ;) (αν θυμάσαι τη συζήτησή μας μέσα στο αυτοκίνητο)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Α! ξέχασα ο Ευριπίδης είναι και σήμερα μια χαρά. Χθες μου είχε κάνει το σπίτι εργοτάξιο. Μπολντόζες, μπετονιέρες, φορτηγά, γερανοί σκόρπιοι παντού να δουλεύουν μόνοι τους. Είχε βάλει και ταμπέλες "προσοχή έργα". Φοβόμουν να βγω στο διάδρομο μη με πατήσει καμιά νταλίκα με μπάζα :lol: Άσε τη φασαρία που κάνουν όλα αυτά. Σήμερα θα πάμε sm (για να ξεδώσει λίγο).

etCDp3.png hk8kp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Πως είστε οι έγκυες και οι παλιές και η καινούργια;:D

Σοφία σου είπε ο Φιτσιάλος πως πρέπει να πάρει βάρος η μικρή :?::eek: αυτός και τα πιο αδύνατα παιδιά τα βλέπει για τετράπαχα.

Φαίη εννοείται ότι από Δευτέρα θα πάει σχολείο ο Ευριπίδης, δεν κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε ;) (αν θυμάσαι τη συζήτησή μας μέσα στο αυτοκίνητο)

ναι ετσι μου ειπε...!!5 κιλα ειμαστε καλα δεν ειναι?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

ναι ετσι μου ειπε...!!5 κιλα ειμαστε καλα δεν ειναι?

Βάση των καμπυλών στο βιβλιάριο υγείας, είστε μέσα στα όρια (λίγο χαμηλά βέβαια) αλλά μέσα. Κοίταξα και στο αρχείο μου, ο Ευριπίδης στην ίδια ηλικία (έχει γεννηθεί 14/06 3,230 κιλά και τον ζύγιζα κάθε τρεις μέρες μέχρι έξι μηνών), στο ζύγισμα δηλαδή 18/10 ήταν 7,100 αλλά δεν νομίζω ότι λέει τίποτα αυτό γιατί τα αγόρια γενικώς νομίζω ότι είναι πιο βαριά.

etCDp3.png hk8kp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ,ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΥΡΑ( ΚΟΚΟΥΤΣΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΑ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΣΟΥ.ΕΜΕΝΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 4 ΜΗΝΩΝ ΗΤΑΝ 4.660 ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ 5.660.ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΠΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΤΡΩΝΕ ΜΟΝΟ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 5.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΩΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

ΦΑΙΗ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΑΙΣΙΩΔΟΞΗ.

ΣΤΙΣ ΕΓΚΥΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ...ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΞΙΖΕΙ...

l9Iop2.png

μαρια κ ναταλια σας ευχαριστω πολυ!

γιωτα σου εστειλα πμ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

ΣΟΦΙΑ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ ΣΟΥ?ΕΜΕΝΑ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ 2.160 ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ 2.300.

γεννηθηκε 3080 κ την πηραμε 2850.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες!! Πρωινες - πρωινες ε?

Μαρια τωρα που μου θυμισες την κουβεντα μας σκεφτηκα κι αυτο το ενδεχομενο.. :lol: Εγω ελεγα πως δεν θα τον εστελνα για να μην "ξανακυλησει".. Πωπω! Εντελως στον κοσμο μου ομως! (Ακομα κι η Μαρια μου μ' εχει παρει χαμπαρι τον τελευταιο καιρο κι οποτε με βλεπει λιγακι χαμενη μου φωναζει "κουκου"!! :lol: :lol: :lol: ) Οσο για τις μπολντοζες.. Κατι αναλογο συμβαινει και με εμας.. Το σαλονι μας εχει ματαμορφωθει σε εργοταξιο.. Εχει κατω κυβακια, μπαλονια, κουκλακια, κουδουνιστρες, μπαλακια, εκπαιδευτικο χαλι, εκπαιδευτικο βιβλιο κι ενα σωρο μα**κιες που οταν τις πατας κανουν θορυβο! Βεβαια η Μαρια καθεται και παιζει για λιγο και μετα θελει να καθεται στην αγκαλια μας και να τα χαζευει αφ' υψηλου! Ετσι και κανεις κινηση να τα μαζεψεις, ξαφνικα τα θελει ΟΛΑ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σοφια κι εμενα μου κανει εντυπωση που ο Φιτσιαλος σου ειπε να παρει βαρος η μπουμπου! Εκεινος συνηθως "εχει εμμονη" με τα παχουλα παιδακια, τα αδυνατα δεν τον ενοχλουν.. Τι να πω, εσεις ξερετε καλυτερα!

Γιωτα πως εισαι σημερα? Ξεκινησαν οι γνωστες "καλες" ενοχλησεις της εγκυμοσυνης?

Αντε σιγα - σιγα να ξυπνανε κι οι υπολοιπες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Τωρα κοιταξα το βιβλιαριο της Μαριας! Στην ηλικια της μπουμπουκας (δηλαδη τελη 4ου μηνα, αρχες 5ου) ηταν 6.800!

Μην αγχωνεσαι, το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο! Παω στο ΚΕΠ για κατι εγγραφα που θελουν απο τη δουλεια του Βασιλη (για να παιρνει καποια επιδοματα) και τα λεμε οταν γυρισω!

Φιλακια!!

gM4vp2.png

Τωρα κοιταξα το βιβλιαριο της Μαριας! Στην ηλικια της μπουμπουκας (δηλαδη τελη 4ου μηνα, αρχες 5ου) ηταν 6.800!

Μην αγχωνεσαι, το καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο! Παω στο ΚΕΠ για κατι εγγραφα που θελουν απο τη δουλεια του Βασιλη (για να παιρνει καποια επιδοματα) και τα λεμε οταν γυρισω!

Φιλακια!!

Αυτο πηγαινε στη Σοφια! Δεν σας προλαβαινω!!

Φιλιαααααααα!!!:P:p:tongue::tongue::tongue:

gM4vp2.png

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΓΧΟΝΟΜΑΙ ΚΑΥΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΤΑ ΜΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ...

Συμφωνώ απόλυτα με τη Ναταλία και εγώ στο θέμα του φαγητού δεν επειμένω ποτέ.

Θα δείτε αργότερα (τώρα είναι πολύ μικρούλια ακόμα τα παιδιά σας) μπορεί να περάσουν και εβδομάδες ολόκληρες που να μην τρώνε σχεδόν τίποτα (συνήθως το καλοκαίρι συμβαίνει αυτό). Ο Ευριπίδης την έβγαζε για μέρες μόνο με γάλα και μετά έτρωγε ξανά κανονικά.

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...