Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

χρόνια πολλά κορίτσια!

κουραστική μέρα η σημερινή. ουφ! αλλά και χαρούμενη! είπαμε τα κάλαντα, ψωνίσαμε στο ΣΜ, ήρθαν οι μισές νονές και φέραν τα δώρα και τέλος μαγείρευα έως τώρα :shock:! αύριο τα υπόλοιπα.

τί άλλο? α, ο ευθύμιος ανακάλυψε ένα νέο διασκεδαστικό παιχνίδι... να σκαρφαλώνει στον καναπέ και από εκεί στο τραπέζι της κουζίνας :shock:! τα χνάρια του αδερφού του ακολουθεί. ταρζάν νο2!

καλά να περάσετε όλες! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!!!!!!!:D

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω με ό,τι καλό επιθυμεί η κάθε μία από εσας για την οικογένειά της :D

Γιωτάκι να χαίρεσαι το Χρήστο :D

Άλεξ εγώ σταμάτησα το μαγείρεμα στις 9.30 και θα ξαναρχίσω τώρα :lol: Ευτυχώς δεν έχουν μείνει πολλά :D

καλημερα κ χρονια πολλα!!

σας ευχαριστω για τις ευχες κ τα περαστικα.κ εμεις σημερα θα παμε για φαγητο στα πεθερικα μου(ουτε εγω μπορεσα να τ αποφυγω ελπιζω να το γλιτωσω την πρωτοχρονια τουλαχιστον:-P)

maraki1983 καλως ηρθες στη παρεα μας!

χριστινα να χαιρεσαι τ ονομα σου!πολυχρονη παντα με υγεια για σενα κ την οικογενεια σου!

γιωτα να χαιρεσαι το χρηστο σου!

καλα χριστουγεννα με υγεια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ :D Να χαίρεστε όλοι τις οικογένειες με ή χωρίς πεθερικά :lol:

Εγώ τους είχα σήμερα και θα τους έχω και Πρωτοχρονιά :lol:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να περνάτε ωραία :D

Χθες γυρίσαμε, κατά τις 6 το απόγευμα από τους γονείς του Διονύση με πονοκέφαλο, εγώ τουλάχιστον.

Σε λίγο θα φύγουμε για την ξαδέρφη μου.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα :)

Ελενίτσα να χαίρεσαι τον μικρό :D Δυστυχώς δεν θα έρθουμε γιατί η Κων/να είναι μέσα στις μύξες οπότε επειδή δεν ξέρω αν είναι μια καινούργια ίωση θα προτιμήσουμε να σας δούμε άλλη μέρα :)

Να περάσετε όμορφα :D

γεια σας κοριτσακια!!

χριστινα περαστικα στην μικρη σου!ελπιζω να μην ταλαιπωρηθει το μικρακι.

να ευχηθω και απο εδω στην γλυκουλα μας να χαιρεται τον ευθυμακη της.εμεις γυρισαμε πριν λιγο απο το παρτυ τους..ολα τελεια!γλυκουλα εισαι τυχερη που εχεις τετοιους γονεις!!απιστευτα φιλοξενοι.το παρτακι ηταν τελειο και φουλ σε θερμιδες!!!!ευτυχως συγκρατηθηκα!!ευχαριστω πολυ λενιω!!!!

4ywWp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Ελένη να χαίρεσαι τον Ευθύμιο!

Χριστίνα περαστικά στην Κωνσταντίνα.

Εδώ ανατροπή. Πάνω που ξεκινάγαμε να φύγουμε, όπως σας είπα το πρωί, παραπονέθηκε ο Ευριπίδης ότι τον πονάει το δεξί αυτί και ότι κρυώνει. Του βάζει θερμόμετρο ο Διονύσης 38 :( Του δώσαμε ντεπόν και περιμένουμε να δούμε πως θα είναι μέχρι αύριο. Όπως καταλαβαίνετε δεν πήγαμε πουθενά.

Φιλάκια δεν σας δίνω, για ευνόητους λόγους :lol::lol:

Καληνύχτα :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο εμας!!!!

Χριστινακι Χρονια Πολλα για τη γιορτη σου!!!!!

Ελενη να χαιρεσαι τον Ευθυμη σου!!!!

Επιστρεψαμε κ εμεις,λειπαμε στους Αγ.Θεοδωρους απο την Παρασκευη κ γυρισαμε σημερα το μεσημερι.Ηρθε κ η αδερφη μου απ το Λονδινο και σημερα αφησα τα διδυμα στην μαμα μου κ κρατησα τον Τασο.Θα φιλοξενησω κ το βραδυ την αδερφουλα μου να κοιμηθουμε παρεουλα κ να θυμηθουμε τα παλια!!!!

Σας ευχαριστω κ για τις ευχες σας!

Καλες γιορτες με υγεια πανω απ ολα και πολλες πολλες χαρες!!!!!

Σας φιλω!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Περαστικά σας :D Εμείς φαίνεται ότι περνάμε άλλη μία ίωση ελαφριά μορφής. Πήγαμε κούνιες και ξεσαλώσαμε και μετά βόλτες αφού δεν μπορούσαμε να πάμε ούτε στο απογευματινό πάρτι :(

μαρακι περαστικα σας.τι ειναι αυτο?ωτιτιδα?

χριστινα δεν ειναι καλυτερα η μικρη σας?

γιωτα καλες γιορτες και σε σας!

θα βγει καμια μανουλιτσα αυριο για καφε στην πλατεια?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...