Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Από την μπαλκονόπορτα! Γι' αυτό την μέρα των Χριστουγένων αφήνουμε λίγο ανοιχτά για να μην δυσκολευτεί ;)

Το σώσαμε;

:lol::lol::lol::lol:

Καλή προσπάθεια, αλλά θα χτυπήσει ο συναγερμός :?

Ναταλία καλά να περάσετε!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια!!

χριστινα οταν λες σερι απο τι ωρα μεχρι τι ωρα?

ναταλακι καλα να περασετε .καλα χριστουγεννα.

καλα χριστουγεννα σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!!ευχομαι να ειναι οι καλυτερες γιορτες τις ζωης σας.

μαρακι και εγω συμφωνω με την μπαλκονοπορτα .μην βαλετε συναγερμο εκεινο το βραδυ .θα καθετε ο μπαμπας να γυλαει σκοπια.

4ywWp2.png

γεια σας!!!μπαινω λιγο να διαβασω τα νεα σας γιατι κανω ετοιμασιες για το παρτυ και δεν προλαβαινω....

δεν πειραζει για τα κοριτσια που δεν θα ερθετε σας καταλαβαινω ειναι μεσα στις γιορτες!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσακια!!

χριστινα οταν λες σερι απο τι ωρα μεχρι τι ωρα?

Kαλώς την! Από τις 9.10 έως τις 7.10 το πρωί :D

Το ίδιο εύχομαι να κάνει και σήμερα :)

Διαφημίσεις

γεια σας!!!μπαινω λιγο να διαβασω τα νεα σας γιατι κανω ετοιμασιες για το παρτυ και δεν προλαβαινω....

δεν πειραζει για τα κοριτσια που δεν θα ερθετε σας καταλαβαινω ειναι μεσα στις γιορτες!!!!

Καλέ στείλε μια διεύθυνση με pm! Που θα έρθουμε;

Καλησπέρα κοριτσάκια!

...

μαρακι και εγω συμφωνω με την μπαλκονοπορτα .μην βαλετε συναγερμο εκεινο το βραδυ .θα καθετε ο μπαμπας να γυλαει σκοπια.

Ειρήνη τώρα δέσαμε, ο μπαμπάς κοιμάται πρώτος και σηκώνεται τελευταίος :lol::lol::lol:

Σας ευχαριστώ όλες, αλλά μην κουράζεστε. Βρήκα απάντηση :idea:

Του είπα ότι ο Άγιος Βασίλης έχει ένα κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες ;)(πασπαρτού, σαν τις καθαρίστριες στα ξενοδοχεία χαχαχαχα)

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Maria is looking for any of these items: Zoning Permit, Building Grant, Gold Plating, Marble, City Seal in Cityville.

Γειτόνισες από το cityville ό,τι έχετε ευχαρίστηση γιατί χτίζω ένα σχολείο και χρειάζομαι τρία από το καθένα από αυτά :D

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

χριστινα τελειο ωραριο σου ευχομαι να συνεχισει το ιδιο!

εμας οτι και να του κανουμε δεν κοιμαται.ακομα τραγουδαει και μαλλον εχει παλι ολονυχτια

4ywWp2.png

καλημερα κ απο μενα κ χρονια πολλα!!

μαρια τη βρηκες τη λυση ε?παντα εφευρετικη ειχε που να μοιασει ο ευριπιδης;)

χριστινα κ ειρηνη πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω τα βλασταρια σας να κοιμηθηκαν σερι!

ελενη θα σου ευχηθω απο σημερα να σου ζησει ο ευθυμης παντα γερος τυχερος κ ευτυχισμενος!να τα χιλιασει!να περασετε σουπερ στο παρτυ σας!

σημερα τελευταια μερα στη δουλεια απο αυριο εχω αδεια!!τι ωραια!παει κ η ελισαβετ καλυτερα χθες μονο ενα 37,8 εκανε δυστυχως ο βηχας επιμενει ομως.αν μεινει απυρετη σημερα κ αυριο θα φυγουμε τελικα κυριακη.αν δε ξαμαμπω μεχρι τοτε να σς ευχηθω χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!!να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας!φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα παιδακια!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα κ χρονια πολλα!!

μαρια τη βρηκες τη λυση ε?παντα εφευρετικη ειχε που να μοιασει ο ευριπιδης;)

χριστινα κ ειρηνη πως ηταν το βραδυ σας?ελπιζω τα βλασταρια σας να κοιμηθηκαν σερι!

ελενη θα σου ευχηθω απο σημερα να σου ζησει ο ευθυμης παντα γερος τυχερος κ ευτυχισμενος!να τα χιλιασει!να περασετε σουπερ στο παρτυ σας!

σημερα τελευταια μερα στη δουλεια απο αυριο εχω αδεια!!τι ωραια!παει κ η ελισαβετ καλυτερα χθες μονο ενα 37,8 εκανε δυστυχως ο βηχας επιμενει ομως.αν μεινει απυρετη σημερα κ αυριο θα φυγουμε τελικα κυριακη.αν δε ξαμαμπω μεχρι τοτε να σς ευχηθω χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα!!να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας!φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες κ τα παιδακια!!

καλα χριστουγεννα σοφακι με το καλο να σας βρει και ο νεος χρονος!!!!να περασετε τελεια!!

περαστικα στο ελισαβετακι σας.

εμεις δυστυχως εχτες παλι χαλια τα καναμε.δεν ηθελε με τιποτα να κοιμηθει.οποτε πηγε η ωρα δυο και αυτο το μικρακι ακομα χασκογελαγε.ασε ......

καλά χριστούγεννα φιλενάδες να περάσετε τέλεια!!!

4ywWp2.png

Καλήν εσπέρα άρχοντες...

Τι κάνετε κοριτσάκια;

Σήμερα ήμουν σχεδόν όλη μέρα μόνη μου με τα τυρανοσαυράκια μου :tongue: Σκέφτηκα να τους πάω καμιά βόλτα, γιατί είναι και οι δύο παιδιά του "έξω", αλλά φοβόμουν μην έχει κίνηση στους δρόμους και εκνευριστούν χειρότερα και τελικά μείναμε σπίτι.

Αύριο μας έχει καλέσει η μαμά του Διονύση για φαγητό το μεσημέρι (δεν βρήκαμε δικαιολογία φέτος για να τη γλυτώσουμε :rolleyes: ) Το απόγευμα έχουμε κανονίσει να δούμε κάτι φίλους και την Κυριακή να πάμε σε μια ξαδέρφη μου που γιορτάζει ο άντρας της.

Χρόνια Πολλά στο Aeriko μας και σε όλους τους εορτάζοντες.

maraki1983 (συνονόματη) καλως όρισες!

Φιλάκια σε όλες. Να περνάτε καλά :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...