Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τώρα που κοιμούνται τα παιδιά μου και έχω δύο χέρια ελεύθερα μπορώ να σας γράψω. Από σήμερα ο Ευριπίδης είναι σε διακοπές. Ο σταθμός θα ανοίξει πάλι 3 Ιανουαρίου. Γιορτή έκαναν χθες, αλλά τη χριστουγενιάτικη την κάνουν μεταξύ τους. Μόνο το καλοκαίρι παρακολουθούν και οι γονείς.

Διορθώνω: Τρίτη απόγευμα είναι :lol:
Δεν με χαλάει, πάλι μέσα είμαι!!!

Ούτε και εμένα με χαλάει Τρίτη απόγευμα :D Πείτε μου μόνο ώρα, αν και εμείς θα πάμε κλασικά νωρίς για να φύγουμε και νωρίς, λόγω Ιφιγένειας :rolleyes:

Το πρωινό θα το κάνουμε οπωσδήποτε :D

Ναι και εγώ πρωινός τύπος είμαι ;) Τι θα λέγατε να κανονίσουμε καμία παιδική χαρά αν έχει καλό καιρό;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

γεια σας κορίτσια! κάναμε και τις γιορτές μας και ξεμπερδέψαμε. εμάς όλα κλείνουν αύριο νήπια και παιδικός, δηλ θα πάνε κανονικά τα παιδιά αύριο.

πείτε μου πώς γίνεται! στο ένα νήπιο (16αγόρια,4κορίτσια, κανένα προνήπιο) η γιορτή ήταν άψογη από θέμα ησυχίας-οργάνωσης κτλ.

στο άλλο νήπιο (μισά μισά αγ-κορ, με 4 προνήπια) ήταν το αναμενόμενο, ξέρετε με τα φυσιολογικά παιδάκια που μιλάνε φεύγουν από τη θέση τους κτλ.

τί να πώ! πρέπει να ρωτήσω την 1η δασκάλα τί μαγικά κάνει!!! απίστευτη γιορτή! για άλλη μια φορά! όλες τις οι γιορτές δηλ και από πέρσυ έτσι, αλλά και πάλι έμεινα:shock:.

σοφία εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τί σε ανησυχεί με την ελισσάβετ. πάντως εύχομαι όλες οι εξετάσεις της να είναι τέλειες. περαστικά κι όλας στο μωρούλι που ταλαιπωρείται με βηχόμυξα και τσίμπλες.

σόνια καλά να περάσετε, καλές γιορτές και κάποια στιγμή θα βρεθούμε. του χρόνου, σίγουρα! φιλιά

μαρία ντ θα μπω (ελπίζω) μετά φέις και θα σας καμαρώσω.

μαρία ντεμς πώς πάνε τα εγκαίνεια? χαχαχα (εγώ βαριέμαι και μόνο που ακούω αυτά τα παιχνίδια, είμαι της δράσης βλέπεις -πχ τομπ ράιντερ-)

αερικό κανονίστε εσείς συνάντηση και σφυρίξτε μου, ίσως να έρθουμε. πριν τις 29/12 όμως, γιατί μετά πάμε κύπρο μέχρι τις 16/1. (χωρίς σύζυγο, αυτός θα δουλεύει δυστυχώς)

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

....

μαρία ντεμς πώς πάνε τα εγκαίνεια? χαχαχα (εγώ βαριέμαι και μόνο που ακούω αυτά τα παιχνίδια, είμαι της δράσης βλέπεις -πχ τομπ ράιντερ-)

...

:lol::lol:

Έχω τάξει στους ψηφοφόρους μου ότι θα τους φέρω θάλασσα και παλεύω να κάνω την πόλη μου παραθαλάσσια :D

Χρειάζομαι όμως άδειες επέκτασης και κανένας δεν μου στέλνει :cry:

Ακούτε γειτόνισες; :tongue:

:lol::lol::lol::lol:

Edit Εντωμεταξύ κάποιος με καταράστηκε (το Διονύση υποψιάζομαι :rolleyes: ) γιατί τώρα προσπαθώ να μπω στο facebook και δεν μπορώ (όχι τίποτα άλλο θα μου χαλάσει η σοδειά :lol:)

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!τι κανετε?

μαριανδ η παραμυθουπολη ειναι στο γαζι οπως ειπε η ειρηνη πειραιως 100.πρεπει να ναι οντως πολυ ωραια!ανυπομονω να παμε.

αλεξια μου σ ευχαριστω για τις ευχες.το υψος της μ ανησυχει ειναι πολυ κοντουλα.ισως ν ανησυχω κ υπερβολικα καμια φορα αλλα ειναι να μη μου μπει κατι στο μυαλο μεχρι να σιγουρευτω δεν ησυχαζω.

χριστινα μπραβο σας που κοιμηθηκατε ολη νυχτα!!να συνεχισετε ετσι:P`

και μας σημερα κλεινει ο παιδικος κ ξανανοιγει 7/1.φυσικα δε πηγαμε ολο το βραδυ ειχε πυρετο κ βογγαγε η καυμενουλα το πρωι που εφυγα κοιμοταν παντως πρεπει να της ειχε πεσει.να δουμε πως θα παει ελπιζω να μπορεσουμε να φυγουμε αν οχι κυριακη εστω μεσα στην αλλη βδομαδα.

για τις κουνιες το πρωι αν ειμαστε εδω και ειμαστε καλα εννοειται θα ερθουμε οποτε το κανονισετε.

παω για δουλιτσα!πολλα φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα κοριτσάκια!

Καλά βλέπω ξεκίνησε η μέρα.

Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ.

Χριστίνα μπράβο στην Κωνσταντίνα!

Κορίτσια help!!!

"Πως μπαίνει ο Άγιος Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν καμινάδα; " ρώτησε ο Ευριπίδης

"Δεν ξέρω" είπα εγώ για να αποφύγω την παγίδα

"Να το ψάξεις στο internet" μου απάντησε :shock:

Καμιά ιδέα; (τζάκι δεν προλαβαίνω να χτίσω :rolleyes:)

etCDp3.png hk8kp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μαρία εγώ είπα στον Νικόλα πως δεν υπάρχει Αγ. Βασίλης και όλοι αυτοί που βλέπει στον δρόμο, στην τηλεόραση κτλ είναι άνθρωποι ντυμένοι σαν τον Αγ. Βασίλη, ο οποίος υπηρχε τα παλιά χρόνια και όλοι αυτοι τώρα είναι οι βοηθοί του. Λες να δημιούργησα ψυχολογικό πρόβλημα? Πρόχθές τους μοίρασε δωρα ο Αγ. Βασίλης στην γιορτή και του λέω Νικόλα τι ωραίο δώρο που σου έφερε ο Α.Βασίλης και μου είπε είναι ο ψεύτικος μαμά.

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημέρα σε όλες!!! Σήμερα φεύγουμε το μεσημέρι οπότε να σας ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα και καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε! Σοφία περαστικά στην Ελισάβετ και μακάρι να μπορέσετε να πάτε κι εσείς διακοπές. Χριστίνα μπράβο στην Κωνσταντίνα που κοιμήθηκε όλη τη νύχτα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Μαρία αν του πείς πως μπαίνει από το παράθυρο? Πιστεύω πως κι εμείς αυτό θα τους πούμε στο μέλλον μιας και δεν έχουμε τζάκι!

Φιλιά πολλά σε όλες!!! Καλές Γιορτές!!! :)

l9Iop2.png

Κορίτσια help!!!

"Πως μπαίνει ο Άγιος Βασίλης στα σπίτια που δεν έχουν καμινάδα; " ρώτησε ο Ευριπίδης

"Δεν ξέρω" είπα εγώ για να αποφύγω την παγίδα

"Να το ψάξεις στο internet" μου απάντησε :shock:

Καμιά ιδέα; (τζάκι δεν προλαβαίνω να χτίσω :rolleyes:)

Από την μπαλκονόπορτα! Γι' αυτό την μέρα των Χριστουγένων αφήνουμε λίγο ανοιχτά για να μην δυσκολευτεί ;)

Το σώσαμε;

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...