Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

ναι και εγω αυτο θελω να ειναι γερο ολα τ αλλα περισσευουν...θα ερθω σιγουρα και εγω θελω να σας γνωρισω ξερω και μαθαινω τοσα για εσας οποτε ειναι σαν να γνωριζομαστε χρονια..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΛΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

ΓΙΩΤΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ .

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΟΥ...

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΛΕΝΕ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ...

l9Iop2.png

Καλημέρα!!!!!

Τελικά το ανακοινώσαμε σε οικογένειες και πολύ καλούς φίλους.Δεν άντεξε ο Βασιλης με το αποτέλεσμα της χοριακής!!!!

Μόλις γυρίσαμε και απ τον παιδίατρο.Μια χαρά είναι το παληκάρι μου!!!!!

Μου είπε μόνο αν θέλω να κάνω το αντιγριπικό εμβόλιο,κι εγώ και ο Τασος.Το απλό της γρίπης και του είπα οτι δε θελω και αν ειναι θα το σκεφτώ!!!!!

Αυτά τα νέα μας προς το παρόν!!!!!

DEMS πως ειναι ο Ευριπιδακος σημερα????

Τα φιλια μου σε όλες σας και τα ζουζούνια σας!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες!

Ο Ευριπίδης ξύπνησε μια χαρά. Εκτός από το 37,5 που έκανε χθες το πρωί, δεν έχει ανεβάσει ξανά θερμοκρασία (χωρίς αντιπυρετικό). Ο βήχας έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Τον έχω βέβαια και σήμερα σπίτι, για να με εξοντώσει.

Γιώτα για άλλη μια φορά συγχαρητήρια!

Ναταλία χάρηκα που εμφανίστηκες, είστε καλά εσείς;

Οι υπόλοιπες τι νέα;

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΜΠΑΙΝΩ ΕΓΩ ΠΙΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ.

l9Iop2.png

kalhmera κ απο μενα!!

μου φερανε το θηλαστρο σημερα-θα κανω επαναγαλακτισμο.

σημερα φαγαμε φρουτοκρεμα για πρωτη φορα μιλαμε ξετρελλαθηκε η μικρη!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Γειά σας κορίτσια!

Σοφία καλή επιτυχία με τον επαναγαλακτισμό.

Ειρήνη ναι, σήμερα είναι μια χαρά. Δεν έκανε ουσιαστικά πυρέτο. Μόνο χθες το πρωί είχε 37,5. Του έδωσα ντεπόν και από τότε δεν έχει ανεβάσει ξανά θερμοκρασία. Βήχα είχε από προχθές, αλλά και αυτός έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Ναταλία σε καταλαβαίνω, είναι δύσκολη εποχή. Εύχομαι να βρει σύντομα δουλειά ο άντρας σου.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Που ειστε κοριτσια?

Γιωτα και παλι συγχαρητηρια!

Μαρια μαλλον δεν ειναι η γουρουνο-γριπη αφου δεν ξανανεβασε πυρετο! Βεβαια εγω στη θεση σου θα τον εστελνα απο Δευτερα σχολειο (ναι, ξερω, ειμαι τρελλη, αλλα φυσαω και τον παγο πια.. Οχι μονο τα γιαουρτια!! :lol: )

Σοφια πως και το αποφασισες? Χαρα στο κουραγιο σου θηριο! Να δεις που θα δεθεις πιο πολυ με τη μπουμπου! Κι εμενα η Μαρια μου την ετρωγε πολυ ευχαριστα τη φρουτοκρεμα απο τις πρωτες μερες κιολας! Να μας λες νεα σου σχετικα με τον επαναγαλακτισμο!!

Ειρηνη ο μπουμπουκος καλα? :D

Ναταλια κι εγω χαρηκα που ξαναεμφανιστηκες! Μακαρι να βρει πολυ γρηγορα δουλεια ο αντρας σου! Σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια! ;)

Γλυκουλα χαιρομαι που ολα πηγαν καλα με την ξεκουραση! Ελπιζω να σε δουμε κι απο κοντα την αλλη Παρασκευη!

Οσο για εμενα! Ολα καλα! Αυριο ξανακανω χοριακη, την Τεταρτη τα αποτελεσματα εδειξαν 6! Πιστευω να εχει μηδενισει αυριο!

Φιλια σε ολες σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

καλημερα κοριτσια!

φαιη μου μιλησα κ με το φιτσιαλο μου ειπε καποια πραγματα ε ηθελα κ εγω εξ αρχης να θηλασω οποτε ειπα να δοκιμασω.θα ρθει συμβουλος θηλασμου τη δευτερα κ θα δουμε πως θα παει.να σε ρωτησω κατι?εσεις με τι φρουτα ειχατε ξεκινησει?εγω της εδωσα χθες μηλο αχλαδι κ μπανανα αλλα μαλλον καποιο δε το χωνευει-ειδα μαυρα στιγματα στα κακακια της-τι λεω πρωι πρωι:Pπηρα το γιατρο κ μου ειπε να τα δινουμε ενα ενα αλλα δε καταλαβα τι εννουσε..μια μερα δηλ μονο μηλο κ την επομενη βαζω κ αχλαδι κ τη μεθεπομενη μπανανα?

μαρακι τι κανει ο ευριπιδακος?

γιωτα ο τασουλης καλα?ποτε θα του πειτε για το αδερφακι του?

ναταλια μου ελπιζω συντομα να βρει δουλεια ο αντρας σου-ο δικος μου βρηκε μετα απο 4 μηνες:(

ειρηνακι πως παει η εγκυμοσυνη?αντε σε λιγες μερες μπαινεις στο μηνα σου!με το καλο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Σοφια μου καλημερα!!!!!

Οταν λεει ο ιατρος ενα-ενα τα φρουτα εννοει για μια εβδομαδα περιπου.

Πρωτα μονο μηλο-μετα και αχλαδι κ μετα μπανανα.Ο Τασουλης την μπανανα δεν την ετρωγε στην αρχη.Οταν ηταν 7 μηνων του ξαναεβαλα κ απο τοτε την τρωει.

Καθε μερα του λεμε για το αδερφακι του αλλα μας γειωνει!!!!!

Δεν μας δινει σημασια!!!!

Καλη αρχη με τον επαναγαλακτισμο!!!!!Ολα να πανε τελεια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

γιωτα μου ευχαριστω!θα το κανω ετσι σημερα!παντως τα εφαγε μια χαρα κ τα τρια δε μπορω να π ω της αρεσαν.ευτυχως για να μη δωσω κρεμες εμποριου-ουτε ρυζαλευρο που ειπε ο γιατρος.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...