Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Κοριτσια τι να σας πω....

Η χαρα μου δεν περιγραφεται!!!!!

Η χοριακη ειναι 4.500........βρηκα του Τασου και ηταν η πρωτη του 1385.

Ο Βασιλης τρελλαθηκε απ τη χαρα του!!!!!Θελει να το πει σ ολο τον κοσμο!!!!!!!

Σας φιλω τωρα.....

Υπέροχα νέα! μπράβο Γιώτα χαίρομαι πάρα πολύ για σένα έτσι καλές να είναι όλες σου οι εξετάσεις και να έχει μια άνετη εγκυμοσύνη!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας φιλω τωρα.....

συγχαρητηρια!!!να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ μια ευκολη γεννα!μπραβο κοριτσακι αντε με το καλο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

Μιλησα κ με τον ιατρο μου κ μου ειπε πως δε χρειαζεται να κανω αλλη χοριακη γιατι ειναι πολυ καλες οι μοναδες.Και να παω την αλλη εβδομαδα να με δει μηπως και ακουσουμε καρδουλα γιατι σημαινει οτι υπαρχει σακος.Μου ειπε να ξεκινησω κ κατι πολυβιταμινες τις οποιες τις επαιρνα κ στον Τασο!Αυτα τα νεα,τον ρωτησα κ για τον Τασο αν μπορω να τον παιρνω αγκαλια κ μου ειπε απλα να μην κανω αποτομες κινησεις,αλλα αν εχει φυτευτει καλα δεν εχει προβλημα!!!!!

Σας φιλω ολες,παω στον μεγαλο μου τωρα γιατι γκρινιαζει!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!

Μιλησα κ με τον ιατρο μου κ μου ειπε πως δε χρειαζεται να κανω αλλη χοριακη γιατι ειναι πολυ καλες οι μοναδες.Και να παω την αλλη εβδομαδα να με δει μηπως και ακουσουμε καρδουλα γιατι σημαινει οτι υπαρχει σακος.Μου ειπε να ξεκινησω κ κατι πολυβιταμινες τις οποιες τις επαιρνα κ στον Τασο!Αυτα τα νεα,τον ρωτησα κ για τον Τασο αν μπορω να τον παιρνω αγκαλια κ μου ειπε απλα να μην κανω αποτομες κινησεις,αλλα αν εχει φυτευτει καλα δεν εχει προβλημα!!!!!

Σας φιλω ολες,παω στον μεγαλο μου τωρα γιατι γκρινιαζει!!!!

το σακο μπορεις να τον δεις κ απο την 5η βδομαδα...εγω τοτε τον ειδα.ευχομαι να πανε ολα καλα.πολυ χαρηκα γιωτα...και ζηλευω!!:)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Ο σακος φαινεται κ τωρα αλλα μου ειπε να παω μια και καλη την αλλη εβδομαδα να μην πηγαινω συνεχεια.Βεβαια αυτον τον συμφερει αν παω 2 φορες για να παρει επισκεψη.Αλλα επειδη ειναι πολυ καλος,κατι τετοια μου κανει κ τον αγαπαω πιο πολυ!!!!

Κι ας σκεφτομαι απο τωρα τα λεφτα που θα χαλασουμε για την γεννα στο ΙΑΣΩ.Τι να κανω?Εναν ιατρο τον εχω....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα σουπερ νεα!! Εμενα η 1η χοριακη της Μαριας ηταν 6000 αλλα την εκανα πολυυυ αργα γιατι το καταλαβα και πολυ αργα!! Συγχαρητηρια, ολα θα πανε καλα!

Μαρια περαστικα του! Ευχαριστουμε για την ενημερωση! Οντως ο γιατρος μας εχει παντα αυτη την (εκνευριστικη οπως τη λεω εγω) ηρεμια! Αν τον ανησυχουσε κατι παντως θα στο ελεγε! Εμενα την 1η φορα που επαθε η Μαρια μηνιγγιτιδα ηταν ετσι, ψυχραιμος και μου ελεγε τα γνωστα: μην φοβασαι, μες στους γιατρους εισαι (γιατι ημασταν στο Παιδων αλλα εγω παρ' ολ' αυτα τον επαιρνα τηλεφωνο..), ολα θα πανε καλα και τα γνωστα που λεει. Τη 2η φορα που τον πηρε η μανα μου να του πει πως ΞΑΝΑμπηκαμε στο Παιδων για τον ιδιο λογο, φωναξε: ΤΙ?? Και μετα της ειπε, βαλτε τους γιατρους να την ξεσκονισουν απο ολες τις μεριες και να βρουν γιατι το ανοσοποιητικο της ειναι τοσο αδυναμο! Και να τους πειτε πως ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Εγω να σου πω την αληθεια, μολις ειδα την αντιδραση του ηταν που μου κοπηκαν τα ποδια γιατι κι εγω τον ηξερα ως ψυχραιμο.. Οποτε, οσο τον βλεπεις ηρεμο, μην σε ανησυχει τιποτα!

Φιλια και στις υπολοιπες! Αληθεια, η Ναταλια που ειναι??

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Σας φιλω τωρα.....

μπραβο γιωτουλα πολλα συγχαρητηρια λοιπον.μηπως σε κολλησα εγω ?

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσια επεστρεψα και εγω....ευτυχως οι συσπασεις και οι πονοι με την ξεκουραση εφυγαν και τωρα ειμαι μια χαρουλα!!!!αυριο εχω να κανω το καρδιοτοκογραφημα και ελπιζω να εχει γυρισει ο μικρος αλλιως θα παω για προγραμματισμενη καισαρικη...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Βρε γλυκουλα που χαθηκες????Ξεκουραστηκες τουλαχιστον????

Ολα καλα σου ευχομαι να πανε.Ακομη κι αν χρειαστει να κανεις καισαρικη!!!!!!

Μολις θα δεις το μωρο σου κ θα το παρεις αγκαλιτσα....θα τα ξεχασεις ολα!!!!!

Με το καλο σου ευχομαι!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ημουν στο εξοχικο και σημερα μαζευτηκαμε!!μπηκα στον μηνα μου πια και πρεπει να προσεχω...

ειδα και τα ευχαριστα!!!με το καλο γλυκεια μου και ολα να σου πανε τελειαααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι εμας ειναι εντος νομου!!στο κορωπι ειναι θα γινει η μονιμη κατοικια των γονιων μου οταν φτιαχτει αλλα ειναι ωραιο...

κανονιζεται συναντηση???θελω και εγω!!τωρα θα μπορω σιγουραααα(ελπιζω δηλ!)

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

οχι εμας ειναι εντος νομου!!στο κορωπι ειναι θα γινει η μονιμη κατοικια των γονιων μου οταν φτιαχτει αλλα ειναι ωραιο...

κανονιζεται συναντηση???θελω και εγω!!τωρα θα μπορω σιγουραααα(ελπιζω δηλ!)

γλυκουλα ειδες ολα πηγαν καλα..μπραβο!ευχομαι να γυρισει ο μικρος αλλα οπως ειπε κ η γιωτα και καισαρικη να κανεις δε πειραζει..γερο κ δυνατο να ναι ολα τ αλλα δεν εχουν σημασια.

ειπαμε να συναντηθουμε την αλλη παρασκευη.θα χαρουμε πολυ αν ερθεις!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...