Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας.

Ο ασθενής ξύπνησε με 37,5, έχει εγκατασταθεί στον καναπέ, τρώει κρουασάν και βλέπει μπαγκς μπάνυ.

Φαίη εννοείται ότι δεν θα τον έστελνα πουθενά, είναι δεν είναι η γουρουνόγριπη δεν υπάρχει λόγος να τη διαδώσουμε.

Ο γιατρός μας ξέρετε ότι είναι πάντοτε ψύχραιμος. Τον πήρα τηλέφωνο να του πω ότι έκανε και πυρετό και μου λέει "ε, δώστου depon" ρωτάω αν θα χρειαστεί τίποτα άλλο και μου λέει "τι άλλο να χρειαστεί; μια ιωσούλα είναι".

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Ευχαριστουμε για την ενημέρωση!!!!!Ισωςς να κανει κ το απογευμα δεκατακια.Ευχομαι να μην κανει πυρετο ομως!Παντως για να τρωει κρουασαν δειχνει οτι ειναι ευδιαθετος!!!!

Α βρε Ευριπιδη αρχοντα!Τιποτα δε σε πιανει!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα!!!!

Ευχαριστουμε για την ενημέρωση!!!!!Ισωςς να κανει κ το απογευμα δεκατακια.Ευχομαι να μην κανει πυρετο ομως!Παντως για να τρωει κρουασαν δειχνει οτι ειναι ευδιαθετος!!!!

Α βρε Ευριπιδη αρχοντα!Τιποτα δε σε πιανει!!!!!

Η αλήθεια είναι ότι η όρεξη για φαγητό δεν του κόβεται ποτέ :D

etCDp3.png hk8kp3.png

καλημερα κ απο μενα!

μαρακι χαιρομαι που πηγαν ολα καλα...!κ εμενα οταν περναει ιωση δεν πολυτρωει.καναμε κ εμβολιο χθες πυρετο ευτυχως δεν ανεβασε αλλα εχει μειωθει η ορεξη της κ ειναι λιγακι ανησυχη.μου κανε κ ψιλοδιαρροια αλλα ειπε ο γιατρος μας ολα οκ ειναι απ το εμβολιο.

γιωτακι τι κανει ο τασουλης?χοριακη εκανες?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Χοριακη εκανα χτες.Σημερα στις 12 00 θα παρω αποτελεσματα.Και αυριο θα ξανακανω το πρωι.Το ειπα στην μαμα μου για να με βοηθησει λιγο.Ευτυχως ξερει να κραταει μυστικα!!!!Θα παρει αυριο αδεια για λιγες ωρες να μου κρατησει τον Τασο να παω να κανω χοριακη.Και θα παω κ στον παιδιατρο στο ΙΚΑ αυριο να τον δει γιατι μαλλον ηρθε ο καιρος να αλλαξουμε το γαλα μας....Δεν το πολυπινει το βραδυνο του.

Τωρα τον αφησα στην κουνια του αλλα ειναι ησυχος,μπορει κ να κοιμηθηκε,θα παω να τον δω....εχω κι εγω μια νυστα!!!!!Ετσι ημουν κ στον Τασουλη....υπνηλια.....

Ευτυχως μου εφερε η μαμα μου ρεβυθια χτες κ δεν εχω να μαγειρεψω.....

Θα σας γραψω μετα το αποτελεσμα της χοριακης.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Πολλα φιλακια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Χοριακη εκανα χτες.Σημερα στις 12 00 θα παρω αποτελεσματα.Και αυριο θα ξανακανω το πρωι.Το ειπα στην μαμα μου για να με βοηθησει λιγο.Ευτυχως ξερει να κραταει μυστικα!!!!Θα παρει αυριο αδεια για λιγες ωρες να μου κρατησει τον Τασο να παω να κανω χοριακη.Και θα παω κ στον παιδιατρο στο ΙΚΑ αυριο να τον δει γιατι μαλλον ηρθε ο καιρος να αλλαξουμε το γαλα μας....Δεν το πολυπινει το βραδυνο του.

Τωρα τον αφησα στην κουνια του αλλα ειναι ησυχος,μπορει κ να κοιμηθηκε,θα παω να τον δω....εχω κι εγω μια νυστα!!!!!Ετσι ημουν κ στον Τασουλη....υπνηλια.....

Ευτυχως μου εφερε η μαμα μου ρεβυθια χτες κ δεν εχω να μαγειρεψω.....

Θα σας γραψω μετα το αποτελεσμα της χοριακης.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.Πολλα φιλακια!!!!

περιμενουμε με αγωνια τ αποτελεσματα...!

τι γαλα πινει τωρα ο τασουλης κ θ ατο αλλαξετε?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Δεν υπαρχει περιπτωση!!!!!Θα σας ενημερωσω.Αν και ειμαι αρκετα αγχωμενη....καθε φορα που παω τουαλεττα νομιζω πως θα δω αιμα....Εχω κ κατι πονακια,εχω κ τον Τασουλη που ζυγιζει 10 κιλά....Αλλα ειμαι της αποψης οτι αν ειναι να κρατηθει το σπορακι θα γινει.Αν οχι....προχωραμε μπροστα!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ειρηνουλα μου τι επαθες????

Τι κουβεντες ειναι αυτες και με στεναχωρεις?????

Κανενας δε σε ειπε υποχονδρια,μη σκεφτεσαι ετσι.Μια παρεουλα ειμαστε εδω και επειδη εχουμε πιει κι εναν καφε μπορουμε να ειμαστε πιο ανετες στις κουβεντες μας.

Αν δε θες να ερθεις για καφε λογω της γριπης κανενα προβλημα.....αλλα μην νομιζεις πως θα γλιτωσεις ετσι ευκολα απο μας.....οταν γεννηθει με το καλο το αντρακι σου και σαραντησεις θα μαζευτουμε ολες και θα ερθουμε να σε δουμε!!!!!!!!

καλημερα γιωτουλα!

δεν ειπα οτι με ειπε κανεις υποχονδρια.μονη μου το λεω για να προλαβαινω τους υπολοιπους.δεχομαι εναν καταιγισμο απο παντου και εχω φρικαρει.ηπεθερα λεει κανε το εμβολιο,ο παθολογος λεει να το κανω,ο γιατρος μου οτι εχει πολλα κρουσματα στο ελενα.μου ειπε οτι ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας λεει οτι ολες οι γυναικες στο 3 τριμηνο πρεπει να εμβολιαστουν και ολοι οι υπολοιποι ειναι καθετα αντιθετοιστο ναμην κανω τιποτα.δεν τσαντηστηκα και εγω θελω να ερθω στην συναντηση.και το πιθανοτερο ειναι να ερθω.καθε μερα εξω ειμαι ετσι κι αλλιως για καφε απλα σε εσας ειπα τις φοβιες μου.

καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες μανουλες.dems περαστικα να ειναι για τον μικρο σου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω κι εγω στη θεση σου θα το σκεφτομουν.Αλλα να ξερεις οτι το καθε εμβολιο ειναι ο ιδιος ο ιος.Που σημαινει πιθανον να εχεις τα συμπτωματα αφου το κανεις.

Απο κει κ επειτα θα ακολουθησεις το ενστικτο σου!!!!!

Οτι νομιζεις καλυτερο για σενα κ για το παιδι σου.

Γιατι να θυμασαι,κανενας δεν αγαπαει περισσοτερο το παιδι σου απ οσο εσυ η ιδια!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα γιωτουλα!

δεν ειπα οτι με ειπε κανεις υποχονδρια.μονη μου το λεω για να προλαβαινω τους υπολοιπους.δεχομαι εναν καταιγισμο απο παντου και εχω φρικαρει.ηπεθερα λεει κανε το εμβολιο,ο παθολογος λεει να το κανω,ο γιατρος μου οτι εχει πολλα κρουσματα στο ελενα.μου ειπε οτι ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας λεει οτι ολες οι γυναικες στο 3 τριμηνο πρεπει να εμβολιαστουν και ολοι οι υπολοιποι ειναι καθετα αντιθετοιστο ναμην κανω τιποτα.δεν τσαντηστηκα και εγω θελω να ερθω στην συναντηση.και το πιθανοτερο ειναι να ερθω.καθε μερα εξω ειμαι ετσι κι αλλιως για καφε απλα σε εσας ειπα τις φοβιες μου.

καλημερα και σε ολες τις υπολοιπες μανουλες.dems περαστικα να ειναι για τον μικρο σου

ειρηνακι καλημερα!

σε καμια περιπτωση να μη το κανεις.δουλευω πανω στη γριππη κ ξερω.

παρε με τηλ να σου πω περισσοτερα.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

καλημερα γιωτουλα!

Καλημέρα Ειρήνη,

ευχαριστώ για τις ευχές σου και όσο αφορά τις φοβίες και τις ανησυχίες σου είμαστε εδώ να τις ακούμε.

Όσο αφορά τη νέα γρίπη και εγώ συμφωνώ με τη Σοφία. Ρώτησα και τον παιδιάτρο μας χθες και μου είπε ότι είναι θέμα οικονομικών συμφερόντων. Όλο το νότιο ημισφαίριο την πέρασε πριν καν δημιουργηθεί το εμβόλιο και όσο για τον εμβολιασμό των εγκύων δεν υπάρχει προηγούμενο για να ξέρουμε πως θα επηρεαστεί το έμβρυο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Κοριτσια τι να σας πω....

Η χαρα μου δεν περιγραφεται!!!!!

Η χοριακη ειναι 4.500........βρηκα του Τασου και ηταν η πρωτη του 1385.

Ο Βασιλης τρελλαθηκε απ τη χαρα του!!!!!Θελει να το πει σ ολο τον κοσμο!!!!!!!

Σας φιλω τωρα.....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...