Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

...

εμείς θα κάνουμε αύριο τα γενέθλια και των 2 μου δεκεμβριανών, της κλέας (2/12) και του ευθύμιου (15/12) σε παιδότοπο. (δε σας κάλεσα κορίτσια :oops: παρ'όλο που το ήθελα πολύ:-() γιατί μόνο με τους συμμαθητές της κλέας από σχολείο και μπαλέτο και μαζί τα ξαδέρφια μας (ο σύζ έχει μεγάλο σόι) φτάσαμε αισίως τα 40 παιδάκια (αν έρθουν όλα).

...

Αλεξία καμμία παρεξήγηση, ούτε να το συζητάς!

Μαρια DEMS πηρα το περιοδικο mommy και εχει ενα dvd με τιτλο "το νησι των δεινοσαυρων" ειναι μεταγλωτισμενο.Στην επομενη συναντηση θα στο φερω για τον Ευριπιδη,αλλιως θα στο στειλω με ταχυδρομειο.

Γιώτα σε ευχαριστώ που το σκέφτηκες θα σου στείλω πμ, μόλις μπορέσω :D

Φαίη σε αυτή την περίπτωση θα συμφωνήσω με το Βασίλη. Επίσης θα σου πω ότι τα περισσότερα από αυτά που λες τα έχει κάνει και ο Ευριπίδης. Πήγαινε στο ραντεβού με την αναπτυξιολόγο για να σου φύγει η έννοια.

Πριν λίγο γυρίσαμε από το πάρτυ. Περάσαμε καταπληκτικά! Είχαν ένα ζευγάρι διασκεδαστές (Πήτερ Παν - Τινκερμπελ) που απασχόλησαν τα παιδιά σχεδόν τέσσερις ώρες.:eek::-D

Οπότε βρήκαμε την ευκαιρία οι γονείς και να μιλήσουμε και καφέ να πιούμε και να φάμε με την ησυχία μας :-D

Τα λέμε

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μαι κι εγω!!!!

Πηγα με τον Τασο λαικη σημερα,κοιμηθηκε στο καροτσι,εκατσα ηπια καφεδακι κ μετα γυρισαμε σπιτι.Επαιζε συνεχεια,και κατα τις 15 00 ηρθε ο Βασιλης κ πηγαμε το αμαξι του για service στον Αλιμο.Στο δικο μου αμαξι ειχα τον Τασο ο οποιος κοιμηθηκε,γυρισαμε σπιτι κ ξυπνησε στις 18 00.Ο Βασιλης πηγε σε δουλεια,κ εστειλα τον Τασο στην μαμα μου.Οποτε εριξα ενα σκουπισμα,κι ενα σφουγγαρισμα μπας κ στρωσουμε κανενα χαλι για να στολισουμε κιολας το δεντρο μας!!!!!

Φαιη κι εγω νομιζω πως δεν υπαρχει λογος ανυσηχιας,αλλα καλο ειναι να παρεις την αποψη ενος ειδικου....αρκετα απ οσα εγραψες τα κανει κ ο Τασος,οσο για την ομιλια δεν νομιζω πως μπορεις να συγκρινεις γιατι ειναι ακομη πολυ μικρη η τσουγδω και λεει αρκετες λεξεις για την ηλικια της.Εμενα ο Τασος σχεδον ολα τα λεει με δικα του λογια,αλλα αφου συννενοουμαι δεν ανησυχω!Ας παει 2,5-3 και το ξανασυζηταω!!!!!

DEMS μπραβο που περασατε ωραια οι γονεις!!!!Αλλα μαλλον τα παιδια περασαν ακομη καλυτερα!!!!

Αλεξια εγω δε σε παρεξηγω,ετσι κι αλλιως εχω πει στον Βασιλη οτι αργοτερα δε θα μας καλει κανενας γιατι θα ειμαστε ασυμφοροι!!!!!Πλακα κανω εννοειται!!!!!Το ξερω καλα αυτο με το σοι,αν σκεφτεις οτι ο αδερφος του Βασιλη εχει 4 παιδια κ η αδερφη του 5,οποτε φαντασου τι γινεται οταν ειμαστε μονο τα αδερφια!!!!!

Παω να πιω λιγο καφε γιατι αν ερθει ο Βασιλης θα κυλιεμαι στα πατωματα....για να στρωσω τα χαλια και οχι για να κανω 4ο παιδι που θελει ο Βααιλης!!!!

Σας φιλω,θα μπω αργοτερα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Φαίη μου κι εγώ θα συμφωνήσω με το Βασίλη σε ότι αφορά την υπερβολικότητά σου :D Σου έγραψα και δίπλα. Αν ειναι να ηρεμήσεις όμως πήγαινε στο ραντεβού και μετά κλείσε κι ένα για σένα :) Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως γιατί τρώω κι εγώ φρίκες απλώς προσπαθώ να τις ελέγχω ;)

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!

Μολις τελειωσουμε με την αναπτυξιολογο, θα κλεισω ραντεβου με ψυχιατρο, σας το υποσχομαι... Εχετε δικιο ολοι, ειμαι υπερβολικη, αλλα δεν μπορω να το ελεγξω! Οπως και να 'χει σας ευχαριστω για τις απαντησεις!

Σοφια αντε να φτιαξετε και τον υπολογιστη να μπορεις να μπαινεις οποτε το θες χωρις να σου σπανε τα νευρα.. Καντε εναν ελεγχο και στο modem ομως καλου - κακου.

Αλεξια κι απο εμας δεν υπαρχει θεμα! Να περασετε καλα και να τα χαιρεσαι τα αγγελουδια σου.

Μαρια μπραβο που περασατε καλα! Κι εγω την τινκερμπελ εχω σκοπο να εχω ως αξονα! Χαιρομαι που αρεσε το παρτυ! Οσο για το Βασιλη, ξερω κι εγω πως εχει δικιο! Μακαρι να μπορουσα να ειμαι πιο χαλαρη και να μην ανησυχω τοσο!

Γιωτα με το καλο το στρωσιμο αλλα και το στολισμα!

Χριστινα ευχαριστω και για την απαντηση διπλα και ευχομαι να μαθω κι εγω να κοντρολαρω στο μελλον τις ανησυχιες μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

...

Παω να πιω λιγο καφε γιατι αν ερθει ο Βασιλης θα κυλιεμαι στα πατωματα....για να στρωσω τα χαλια και οχι για να κανω 4ο παιδι που θελει ο Βααιλης!!!!

Σας φιλω,θα μπω αργοτερα!!!!

:eek::eek::eek::eek:

Μετά από αυτό που ζείτε με τρια μωρά τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης θέλει και τέταρτο; :shock::shock:

Μωρέ μπράβο κουράγιο που το 'χει. Εντυπωσιάστηκα!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

A δεν σας είπα που ήρθαν οι νονοί μας σήμερα και μας τραβούσανε στο Mall... και μαντέψτε... τσακώθηκα στο ασανσέρ :lol:

Είμασταν δύο καροτσάκια στο ασανσέρ του μετρό. Η μαμά με το καροτσάκι και δυο παιδιά κι εγώ με τον λευτέρη και τη μικρή στο καρότσι. Μπαίνουμε στο ασανσέρ και περίμεναν και άλλοι δύο μετά από μας. Ένας άντρας και μία γυναίκα... Αρχικά η γυναίκα πήγε να χωθεί αλλά τα βρήκε σκούρα με τον όγκο "Λευτέρης" και έμεινε πίσω. Ήταν προφανές ότι πλην καροτσακιων και συνοδών δεν χωρούσε άλλος! Ε ο τύπος προσπαθούσε να μπει και φώναζε κιόλας πηγαίνετε πιο μέσα! Ποιος είδε τη Χριστίνα και δεν την φοβήθηκε! Που να πάμε του λέω με δυο καροτσάκια; Έχει πιάσει τοίχο και τα ασανσέρ δεν είναι για όσους μπορούν να στέκονται στις κυλιόμενες που είναι 2 μέτρα δίπλα! "Είμαι ηλικιωμένος" απαντά... "ναι αλλά στέκεσαι του απαντώ ή μπορούσες να περιμένεις, τα καροτσάκια δεν πάνε από αλλού" "Να πας εσύ, απαντάει, με τις κυλιόμενες και να μείνει ο άντρας σου με το καρότσι"... ε αυτό ήταν! Το τι άκουσε δεν περιγράφεται χωρίς κάρτα :lol: Βγήκα από το ασασνέρ ωρυόμενη: Είστε καραγκιόζηδες!

:eek::eek::eek::eek:

Μετά από αυτό που ζείτε με τρια μωρά τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης θέλει και τέταρτο; :shock::shock:

Μωρέ μπράβο κουράγιο που το 'χει. Εντυπωσιάστηκα!

Γιατι εγραψα ποτε οτι κουραζεται με τη φροντιδα των μωρων????

χαχαχαχαχα....μαλλον ειναι αυτο που εγραψε η Χριστινα,μαλλον θελει τη διαδικασια για το 4ο αλλα εχω ξεχασει το γυναικειο μου ταπεραμεντο!!!!:D:D

Το ειδα κ το πμ και σου απαντησα!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Να 'μαι ξανα! Ρε κοριτσια ολα τα παλαβα θα μου κατσουν :lol:

Εδω και δυο εβδομαδες περιπου..... εχω γαλα! :shock: Κατα τη διαρκεια της μερας βγαζω κατι ελαχιστες σταγονιτσες και το βραδυ μετα το ντους που ειναι ζεστο και μαλακο το δερμα, ετσι και πιεσω πεταγεται απεναντι.. :roll: Με ειχε δει ο γυναικολογος την τελευταια φορα πριν κανουμε την επεμβαση και μου ειχε κανει και υπερηχο.. Ειχα κατι ασβεστωματα (ετσι τα αποκαλεσε) λογω πηγμενου γαλακτος αλλα ειχε πει πως θα απορροφηθουν απο τον οργανισμο.. Λετε να τα αποβαλλει ετσι? Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται και πως ειναι δυνατον να εχω γαλα απο τη στιγμη που ουτε θηλασα καθολου και πηρα και χαπια για διακοπη.. :? Τελος παντων!

Η Μαρια κοιμαται, ο Βασιλης βλεπει ταινια στον alpha, εγω εβαλα πλυντηρια, μαζεψα και εκανα μπανιο. Τωρα θα ψιλοχαζεψω εδω και θα την πεσω κι εγω!

Η Μαρια οποτε βλεπει φωτακια (εχουν στολισει αρκετοι εξω ε?), φωναζει "Ωεο" (=ωραιο) :mrgreen: Πλακα εχει!

Αυριο ελεγα να αφησω τη Μαρια στη μανα μου αλλα επειδη τη Δευτερα ο Βασιλης εχει ανοιχτο ωραριο, λογω των Δεκεμβριανων δεν ξερω αν θα το επιχειρησω εν τελει.. Ηταν που ηταν τα ωραρια του αστα να πανε με τα δεματα, τωρα με τις γιαφκες και τα Δεκεμβριανα θα κανουμε αμαν να μαζευτει σπιτι..:(

Αυτα κοριτσακια!! Ευχομαι να εχουμε ολες μας μια ομορφη και ηρεμη Κυριακη! :D

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσαρες μου

οταν ολες κοιμαστε εγω ξεφουρνιζω τυροπιτακια.

ευτυχως ειστε ολες μια χαρα και απαιτω να μεινετε μια χαρα για παντα!!!

αλεξια ευχομαι να περασετε τελεια αυριο και να το καταδιασκεδασετε!!

φαιη εμενα το μαρακι μου φαινεται ακρως φυσιολογικοτατη απλα με ολα αυτα που διαβαζουμε στο παρεντς θα λαλησουμε τελειως .ψυχραιμια θελει η κατασταση(οχι πως την εχω εγω....).ολα μια χαρα ειναι.

χριστινακι μπραβο σου που αντεδρασες.και εγω σε κατι τετοια ειμαι.....

με εχουν ακουσει εμενα σε αποσταση χιλιομετρων απειρες φορες.μπραβο μπραβο!!

μαρακι ολο σε παρτυ πατε.γι αυτο και εγω σου αφιερωνω το παρακατω τραγουδακι!

-qi-9_CZxxs

4ywWp2.png

Καλημερα μανουλες!!!!

Επιτελους στολισαμε το δεντρο μας!!!!

Τις δυο προηγουμενες φορες ημουνα εγκυος!!!!!Και το ελεγα στον Βασιλη και μου λεει προλαβαινουμε και φετος!!!!χαχαχαχαχα.....

Ειμαι πολυ χαρουμενη,το δεντρακι μας ειναι υπεροχο και ανυπομονω να γυρισουν τα παιδια σπιτι να δω αντιδρασεις!!!!!Κυριως απ τον Τασο,τα διδυμα απλα θα γουρλωσουν τα ματια τους!!!!!Θα βγαλω και φωτογραφιες να βαλω στο φατσοβιβλιο!!!!!

Στολιζαμε το δεντρο μας και ακουγαμε χριστουγεννιατικα τραγουδακια απο παιδακια χορωδιας που ειναι πολυ μελωδικα,εβαλα και τα κλαματα,αφου λεει "σ αυτο το σπιτι που ηρθαμε,πετρα να μη ραγισει.....και ο νοικοκυρης του σπιτιου χρονια πολλα να ζησει..." Μαλλον ομως οι υπολοιπες θα με κοροιδευετε,αλλα η Φαιη σιγουρα θα με καταλαβαινει που ειναι και αυτη ευαισθητουλα πολυ!!!!!

Σας φιλω,παω να φτιαξω μακαροναδα φουρνου!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα :) Σήμερα ήταν η σειρά μου να κοιμηθώ παραπάνω κι έτσι ξύπνησα πριν λίγο! Έχω ακόμα δουλειά να κάνω αλλά τον μεγάλο όγκο τον ξεπέταξα χθες βράδυ. Σας είπα ότι με έχωσαν από το γραφείο να δουλεύω ΣΚ ε; Και ξύπνησα και τι μου είπε ο Λευτέρης ε;

Η κόρη σου ήπιε ούζο! ngelkauen.gif Κάτι έκανε στο νεροχύτη ο left πήρε η μικρή το χθεσινό ποτήρι πάνω απο το τραπέζι χωρίς να την δει... δεν είναι σίγουρος αν το ήπιε ή αν απλά το έχυσε πάνω της! Πάντως βρωμοκοπάει σαν μπεκρούλιακας :lol:

Καλημερα και απο εμας!!

Κι εμεις κοιμηθηκαμε πολυ καλα σημερα, η Μαρια σηκωθηκε στις 8μιση και φωναζε "λακι - λακι" (=σκυλακι) :lol: Μετα μιλαγε μονη της και φωναζε τη γιαγια της.. Κατι ελεγε ακαταλαβιστικα και μετα "ωεο" :lol: Που τη βρισκει τοση ορεξη τα πρωινα ακομα δεν εχει ανοιξει το ματι της, δεν ξερω! :lol:

Ο Βασιλης σηκωθηκε λιγο πιο πριν απο τη Μαρια και επινε καφε στο σαλονι και μολις ειδε πως πηγα να σηκωθω για το παιδι μου ειπε πως θα αναλαβει εκεινος. Την αλλαξε, την ταϊσε, της εφτιαξε τοστ, της εστιψε πορτοκαλι και σηκωθηκα κι εγω! Εβαλα καφε και πεταξα ενα ριζοτο στο κατσαρολακι γιατι εβγαλα μπριζολιτσες απο εχθες και ειπε θα τις κανει ο Βασιλης στο γκριλ. Πριν απο λιγο μου ζητησε να του φτιαξω ενα φραπεδακι και πηρε τη Μαρια να την παει στις κουνιες. Εγω εχω αραξει στον καναπε και απολαμβανω ηρεμια.

Γιωτα και του χρονου! Και εγω φετος εκλαιγα γιατι μου ελειπε η Μαρια! ;)

Χριστινα εγω στην ηλικια της Κωνσταντινας ειχα πιει μισο μπουκαλι (!!!!!!) ουισκι.... Το οποιο ειχε αφησει καπου προχειρα ο πατριος μου και το κατασπαραξα... Κοιμομουν λεει η μανα μου απο τις 3 το μεσημερι, μεχρι τις 11 το πρωι της μεθεπομενης ημερας.. Τσισα και κακα εκανα κανονικα στην πανα αλλα με πηγαν και απο το Παιδων μια βολτα οταν συνηλθα γιατι ειχα να φαω 2 μερες με τοσο υπνο και ημουν χλωμη! :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...