Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Recommended Posts

Συληπητηρια Ελένη μου...

Έλεγα με την Μαρία λοιπόν ότι εγώ θα είμαι σε άδεια την εβδομάδα ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά αλλά και μέχρι τις 7/1 οπότε το βλέπω πολύ καλή ευκαιρία να βρεθούμε και κανά πρωινό εκείνες τις μέρες με όσες δεν δουλεύετε ;)

Και ο Βασιλης εχει αδεια (εκτος απροοπτου) απο τις 20/12 εως τις 30/12 (την Πρωτοχρονια παιρνει ρεπο ετσι κι αλλιως λογω της ονομαστικης του εορτης). Μετα εχει παλι αδεια απο τις 17/01 για 24 μερες αλλα καπου εκει θα κατεβουμε Πατρα και Πυργο οποτε νομιζω στην πρωτη αδεια εχω εγω μεταφορικο μεσο για να σας βρω καπου! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• sweet_february

1501

• DEMS

1131

• giota.

1043

• elisabeth

1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρα τοτε! Ελπιζω να συντονιστουμε και να ερθουμε!

Αυριο περιμενω το σπιτονοικοκυρη να του δωσω το ενοικιο.. Αντε γιατι οσο τα εχω στην ακρη τα ζαχαρωνω τα ατιμα!! Μου τα ειχε δωσει η μανα μου απο τα τελη του προηγουμενου μηνα και ειναι θαυμα που δεν τα σκορπισα απο 'δω και απο 'κει! (Ειμαι σπαταλη μεχρι αηδιας!)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο που περάσατε καλά!!

Ελένη συλληπητήρια.

Εμείς γυρίσαμε πριν από λίγο από βραδυνή βόλτα στο mall! Θέλαμε να δούμε ταινία αλλά δεν είχε εισητήρια.

Αύριο το μεσημέρι έχουμε πάρτυ. Τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν κάθε σκ έχουμε πάρτυ!!!! Και την άλλη Κυριακή πάλι πάρτυ έχουμε!!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Καλημερα μανουλιτες!!!!

Ελενη συλληπητηρια για τον νονο σου.

Μαρια νδ κακοπερνατε καθε σκ!!!!

Ο Βασιλης εφυγε για δουλεια κ ο Τασος παιζει με τα αυτοκινητακια του.Παω να μαζεψω νεροχυτη,και να βαλω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο!Αργοτερα θα παμε λαικη κ ισως παμε μια βολτα στις κουνιες!

Φιλια πολλα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ελένη συλλυπητήρια για το νονό σου.

Πρωινή συνάντηση μέσα στις γιορτές :D Γιούπιιιιιι!!!!!!!!

Σήμερα παραδόξως ξύπνησε η Ιφιγένεια πρώτη γύρω στις 8. Έχουμε να πάμε σε πάρτυ το μεσημέρι οπότε δεν μαγειρεύω. Επίσης δεν κάνω καμμία άλλη δουλειά, βαριέμαι. Διάβασα το πρώτο κεφάλαιο από το Νησί χθες το βράδυ. Αν διαβάζω ένα κάθε βράδυ πόσο θα μου πάρει να το τελειώσω;

Σας αφήνω τώρα γιατί η κόρη μου βαρέθηκε να περιμένει να τελειώσω το ποστ. Τέλος χρόνου.

Φιλάκια :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

καλημέρα κορίτσια!

χάρηκα πολύ που σας γνώρισα χτες! τί ωραία παιδάκια έχετε? τέλεια!

η χορευταρού-ντούρασελ κων/να, ο φάτσας-χορευτής τασούλης, η γλύκα-για φάγωμα διδυμούλα κων/να και ο ανεξάρτητος-γλύκας ηλίας, ο κούκλος-κύριος ευρυπίδης που δυστυχώς δεν είχαμε το χρόνο να συζητήσουμε μαζί του και η τραγουδίστρια-όλα-τα-λεφτά ιφιγένεια!!!

σας ευχαριστώ αλλά μη με λέτε ηρωίδα κορίτσια, μια συνήθεια είναι!

ελένη συλλυπητήρια για το νονό σου, να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

εμείς θα κάνουμε αύριο τα γενέθλια και των 2 μου δεκεμβριανών, της κλέας (2/12) και του ευθύμιου (15/12) σε παιδότοπο. (δε σας κάλεσα κορίτσια :oops: παρ'όλο που το ήθελα πολύ:-() γιατί μόνο με τους συμμαθητές της κλέας από σχολείο και μπαλέτο και μαζί τα ξαδέρφια μας (ο σύζ έχει μεγάλο σόι) φτάσαμε αισίως τα 40 παιδάκια (αν έρθουν όλα).

εμείς θα λείπουμε 29/12-15/1 κορίτσια, θα πάω κύπρο με τα παιδιά. αλλά κάποια στιγμή θα βρεθούμε να γνωρίσω και τις υπόλοιπες, πού θα πάει!

φιλιά!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Αλέξια δεν χρειάζεται καλή μου να απολογείσαι για τα γενέθλια :)

Από Κύπρο είσαι;

Εγώ ξύπνησα πήρα την κωνσταντίνα μέσα να αφήσουμε τον μπαμπά να κοιμηθεί, φάγαμε γάλα, παίξαμε, ζωγραφίσαμε, είδαμε τα παπάκια, μαζέψαμε τα ρούχα, βάλαμε πλυντήριο, ξυπνήσαμε τον μπαμπά και έβαλα να μαγειρέψω :) φάγαμε και τα φρούτα μας σε κομματάκια και τώρα έχει πάει με τη θεία Τζο στην παιδική χαρά. Έστειλα και τον Λευτέρη για λαϊκή και θα κάτσω να δουλέψω λίγο μέχρι να έρθουν οι νονοί μας!

Καλημέρα, καλημέρα!!!!!

Πρωινή συνάντηση μέσα στις γιορτές :D Γιούπιιιιιι!!!!!!!!

Ναι και εγώ θέλω!!!!!

Έχουμε να πάμε σε πάρτυ το μεσημέρι οπότε δεν μαγειρεύω. Επίσης δεν κάνω καμμία άλλη δουλειά, βαριέμαι.

Ναι και εγώ επίσης!!!! Βαριέμαι απίστευτα να κάνω δουλειές και να μαγειρέψω!!!

Έκανα και την πρωινή μου επίσκεψη στο mall να πάρω δώρο για το πάρτυ, επισκέφτηκα και τον αϊ-ζάρα!!! Εντωμεταξύ την ώρα που έφευγα κατα τις 11:15 γινότανε χ α μ ό ς!!

8Fx2p2.png

OtbVp2.png

Μαρια DEMS πηρα το περιοδικο mommy και εχει ενα dvd με τιτλο "το νησι των δεινοσαυρων" ειναι μεταγλωτισμενο.Στην επομενη συναντηση θα στο φερω για τον Ευριπιδη,αλλιως θα στο στειλω με ταχυδρομειο.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλησπερα κοριτσια! Η μερα μου σημερα δεν ειναι και τοσο καλη αλλα ελπιζω με ολη μου τη δυναμη να αλλαξει στην πορεια.

Εχθες καθομουν και χαζευα στο ιντερνετ και επεσε το ματι μου πανω σε καποια αρθρα για τον αυτισμο.. Ενταξει, ειμαι και γνωστη αγχωτικη και μου μπηκαν ψιλοι στα αυτια. Καθησα να το συζητησω με το Βασιλη αλλα επειδη εκεινος θεωρει πως ειμαι υπερβολικη (και ισως να ειμαι οντως), τσακωθηκαμε ασχημα. Η μια κουβεντα εφερε την αλλη και το αποκορυφωμα ηταν που μου ειπε πως το παιδι χτυπαει μονο οταν βρισκεται μαζι μου (αφου μαζι μου ειναι ολη μερα, με ποιον θα χτυπουσε δηλαδη? με το γειτονα? αφου δεν την προλαβαινω) και πως θα κανω το παιδι νευρασθενικο με τις ανησυχιες μου και στο τελος θα ανοιγει την πορτα και θα τρεχει να σωθει απο εμενα. Ολο το βραδυ εκλαιγα στον καναπε, με πηρε ο υπνος στις 6 το πρωι και στις 8μιση που ξυπνησε η Μαρια, σηκωθηκε εκεινος, την αλλαξε, την ταϊσε, εβαλε το φαγητο και την πηγε μεχρι τις κουνιες. Εγω σηκωθηκα οταν γυρισαν και δεν μιλησαμε πολυ γιατι επρεπε να φυγει για δουλεια.

Ειλικρινα ομως θα με ενδιεφεραν οι γνωμες σας πανω σε αυτο: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1820375#post1820375 Η Μαρια ειχε ηδη απαντησει αλλα πριν θεσω εγω ΚΙ ΑΛΛΑ ερωτηματα. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! :)

gM4vp2.png

καλησπερα σας κοριτσακια!απ το πρωι προσπαθω να μπω αλλα εχει αλλαξει τα φωτα ο αντωνης στον υπολογιστη κ δεν εμπαινε στο ιντερνετ.

χαιρομαι που περασατε καλα χθες!εγω εχω αδεια 27-31/12 θα ταν ωραια να βρισκομασταν μεσα στις γιορτες!

ελενη τα συλληπητηρια μου για το νονο σου.

αλεξια συμφωνω με τη χριστινα δεν υπαρχει λογος ν απολογεισαι.να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου και να περασετε τελεια!

φαιη καλα εκανες κ εκλεισες ραντεβου με αναπτυξιολογο δεν εχεις να χασεις κατι ισα ισα που θα ηρεμησεις ετσι.προσωπικα εχοντας γνωρισει το μαρακι δε νομιζω οτι παιζει κατι τετοιο μη βασανιζεσαι αδικα.

εμεις ολοι καλα μολις εφτιαξα ψαροσουπα γιατην ελισαβετ κ περιμενω να ξυπνησει να την ταισω κ μετα λεμε να παμε μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε στολιδια για το δεντρο.λεω να στολισω την παρασκευη αν παρω τελικα αδεια.

καλο σκ να εχετε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...